Мъж на 31 г. сред жертвите на коронавируса

Има починали без придружаващи заболявания
30 юли 2020 09:46, Александър Попов
55
Мъж на 31 г. сред жертвите на коронавируса
Снимка: Pixabay
За последните 24 часа беше регистриран един от рекордните дни на починали с коронавирус у нас, така общо от началото на пандемията те са 368. 
 
13 са случаите от изминалото денонощие.
Още по темата
Починали са мъж на 72 г. със сърдечно, хронично белодробно и неврологично заболяване, жена на 81 г. със сърдечно, хронично белодробно и бъбречно заболяване, мъж на 50 г. със сърдечно заболяване, мъж на 70 г. с хронично белодробно и хронично неврологично заболяване, жена на 79 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване, жена на 77 г. със сърдечно заболяване, жена на 77 г., за която няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 80 г., за когото няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 75 г. със сърдечно заболяване, жена на 61 г. с хронично хематологично заболяване, мъж на 57 г., за когото няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 69 г. с диабет и хронично бъбречно заболяване.
 
Сред жертвите на вируса е и мъж на 31 г. с диабет и хронично бъбречно заболяване
 
Националната информационна система показва, че у нас коронавирусна инфекция е констатирана при 664 лица-медицински служители. 
 
Новите случаи, регистрирани през последните 24 часа, са 26. От тях 6 са установени при лекари, 11 - при медицински сестри, 3 - при санитари, 2 - при фелдшери и 4 - при друг медицински персонал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
Кардиолог преди 3 години
От жегата страдат доста хора със сърдечни проблеми. И умират. Стига тези глупости с този ковид-19
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 35Разлика може да прави непредубеден човекС другите не се спори. Има си закони, лична отговорност и т н
42
0
 
3
 
! Отговори
до 40 преди 3 години
Не са казали По-ниска смъртност има при младитеОт друга страна боледуват и първият апел на СЗО беше за етично отношение при вземане на решение кой пациент да се обслужи първи, да не се гледа възрастта, а тежестта на състоянието.Така разбрахме, че и млади да боледуват, може да се влошат значително.После в ефира стана говорилняОсновното е , че младите разнасят, старите го отнасят.
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 38От коронавируса досега са починали над 670 хиляди човека, а не 400 хиляди, както си написал. Това е горе-долу за половин година. Вчера са починали над 7000 човека и числото на починалите е с тенденция за повишение, въпреки всички мерки против вируса, каквито няма при грипа. 7000 по 180 дни е 1260000 човека. Къде си тръгнал да го сравняваш с грипа?
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама как на 31 години. Нали младите казват, че са безсмъртни....
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
38ми, ти сам го написа бе? Какво мислиш, че не става ясно? 600 000 годишно умират от грип годишно, сега за половин година, при сериозни мерки, с карантини, маски, затваряния и тн, имаме 670 000, и то при положение, че никой не знае какво стана в Китай в началото. А в момента, при цялото носене на маски и предпазните мерки, случаите на грип са ЗНАЧИТЕЛНО намалели. грипът е по-малко заразен от ковид19, и дори в първите месеци от мерките, в Хонг Конг отбелязаха пълното отсъствие на грип през сезона
38
4
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 3 години
Между 250 и 600 хиляди души годишно умират от обикновен грип!!! В момента от коронавируса са починали 400 хиляди души. Кой грип според теб е по-опасен? И не, никой не омаловажава коронавируса. Просто считаме, че много хора починали вследствие на грип може би се вписват умишлено като корона случаи. Отворете си очите.
37
0
 
0
 
! Отговори
америка1332002 преди 3 години
До Анонименпроверих. има . чоко василев от славия в края на 60т години.
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бъбречна недостатъчност и диабет, независимо от годините си рисков. Не ни плашете, а лекувайте адекватно хората. Освен тая болест, вирус или както го наричате има много други сериозни заболявания
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В последните 25 години, в които обръщам внимание на новини, не съм чувал нито веднъж, примерно "30 годишен спортист се разболя от грип и умря"? Или "лекар хвана грип от пациент и умря"? Или "При оздравелите от грип, 78 от 100 изследвани имат увреждания на сърцето"? Дали пък е възможно да има някаква разлика все пак, между грипа и тая новата радост?
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диабет и хронично бъбречно заболяване - можел е и от обикновен грип да умре (или да е умрял) ама за това не се пише вече. Не е толкова интересно. Обикновения грип се превърна вече в напълно безопасна настинка, която нито пневмонии прави, нито дяволи (особено ако болните са с придружаващи заболявания). Само короната остана!
33
0
 
7
 
! Отговори
до ау преди 3 години
Хората правят аутопсии, в Италия, Испания, Германия, Южна Корея, и изследват с магнитен резонанс, и гледат на рентген, и публикуват резултати в научни издания, ето, и тук по-надолу има ново изследване, обаче Българския Чукун дур си знае каквото му е удобно, не иска да чете, не иска да разбере, иска да си ходи по заведения и да си пие на спокойствие. Мисли, че като сложи минусите, и всичко ще си премине.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Той явно няма близки и е готов още утре да умре, един от 100, какво толкова
31
2
 
2
 
! Отговори
аууу преди 3 години
До18 Ти пък как разбра за 7 месеца кви поражения има? Аутопсии ли правиш? Всички само предполагат, до като изхарчат тестовете и пласират ваксина.
30
2
 
13
 
! Отговори
hm преди 3 години
До тези, според които, хората не умирали от Ковид 19, а от хроничните си заболявания - ами тези хора, ако не е Ковид 19, с приемането на 1-2 хапчета на ден и спазването на определен режим и диета, спокойно магат да си живеят по едно 15-20 години без по нищо да се различават от останалите хора, които срещате навън. Колко пр*ст трябва да е човек, за да не го разбере това?
29
1
 
4
 
! Отговори
аууу преди 3 години
На 31 г ....Съдба!. Случват се и по млади да умират, от всякакви болести!
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНОБЯВЯВАМ СЕ ПРОТИВ ВСЯКАКВИ МЕРКИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НОСЕНЕТО НА БУРКАми върви се надъхай в Пирогов и *** на спокойствие. На кого му пука за някакъв мангър?
27
2
 
7
 
! Отговори
Антикоронокретенизъм преди 3 години
Добре, ти доказа, че хора с много пари, които са получили най-доброто възможно лечение, са се възстановили добре? Браво на теб! Сигурен съм, че всеки ще го лекуват толкова старателно и с толкова внимание, колкото АНГЛИЙСКИЯТ ПРЕМИЕР.
26
19
 
17
 
! Отговори
Короноидиотизъм преди 3 години
Какво плашите хората с последствията от Ковид? Гришката вече ходи по турнирчета, Борис Джонсън крещи като ненормален в Парламента, а Домуса се маже с килограми гел и зяпа мачове...Къде са тия ужасни и непоправими последици!?
25
13
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НАСЕЛЕНИЕТО Е 10 МИЛИАРДА ДУШИНУЖДА Е СЕРИОЗНА РЕДУКЦИЯИ МИ ДОЙДЕ ДО ГУША ОТ ТЕЗИ МЕРКИ С КОИТО СЪСИПАХТЕ СВЕТОВНИТЕ ИКОНОМИКИ И НОРМАЛНИЯ НИ НАЧИН НА ЖИВОТБЕЗ БУРКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ХОДИ В НИКОЕ ЗАКРИТО ЗАВЕДЕНИЕ И ПРЕЗ ДЕНЯ И ПРЕЗ НОЩА!