Полиция и жандармерия спряха блокадата на "Тракия" край Стара Загора

Протестиращите обаче спряха движението по пътя за Хасково
31 юли 2020 21:05, Красимир Ангелов
158

Снимка: БГНЕС

Полицията не позволи блокирането на автомагистрала "Тракия" от протестиращи в пиковия час в петък вечер. Автошествието, което тръгна от Стара Загора, не бе допуснато да спре движението по магистралата, съобщава bTV.

В крайна смета в момента пътят Стара Загора - Хасково, който води към АМ "Тракия", е блокиран.

Още по темата
Полиция посрещна автошествието с хора от Нова Загора, Стара Загора, Казанлък, Сливен, Ямбол и Хасково, които се бяха насочили към магистралата. Протестиращите бяха спрени край бившето летище на Стара Загора и не могат да продължат към магистралата, която искаха да блокират.

На мястото пристигна и жандармерия, която беше посрещната с викове "Оставка".

Въпреки намесата на полицията, недоволните, които преди 2 дни блокираха пътя Стара Загора – Казанлък и Прохода на Републиката, не са се отказали от плановете си да блокират магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
14
 
! Отговори
Дайджест Нюз преди 3 години
Грипенът е запален и чака на пистата.Фигурантът е напът да избяга в Бензиностанцията при Путин.
114
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Др път армията и проблема ще се реши
113
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До червения *** тук, който пише сам самин. Бях сигурен, че си на 60, от средно голям град, с внуци, сигурно бивш военен или някой на средна управленска позиция, преди да те махнат. Сега си активист на повикване.
112
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До червения *** тук, който пише сам самин. Бях сигурен, че си на 60, от средно голям град, с внуци, сигурно бивш военен или някой на средна управленска възраст, преди да те махнат. Сега си активист на повикване.
111
5
 
15
 
! Отговори
R преди 3 години
До АнонименЗелени чорапки ли ще са новото поколение политици. Или учиндолски селянин ???? . Или пък , може би, дубайски биснесмен ???
110
6
 
31
 
! Отговори
Един от народа преди 3 години
Браво на старозагорската полиция !Крайно време е и полицията в София да се хване в ръце и да почисти улиците от ***.
109
6
 
19
 
! Отговори
R преди 3 години
Интересно, на магистралата успели да спрат блокадата, а в София още не могат. Малко ли са поцейските сили в София. Да вземат да докарат тия от магистралата, явно са по - опитни в спирането на такива " блокиращи " протести.
108
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 99 ( sbs )И аз съм на 60 , ама чак толкоз и3духан като теб не съм:ГЕРБ не били комунисти ха-ха !Да те светна - те са най-върлите комунисти , при това наследствени и най-гладни от всичките си събратя ! Особено тия дето по-късно си легнаха комунисти а сутринта се събудиха герберасти - те станаха по-големи католици от папата !
107
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я ми блокирайте кръстовищата на 15 септември! Час преди да закарам детето си на първи учебен ден, ще разчистя лично пътя и никаква полиция няма да ви помогне.
106
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямото геройство е да се спречкаш с баба. Първият брифинг на протестърите беше по този въпрос. Гениално.
105
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гадно е да си млад и употребен, също е много тежко да гласуваш доверие на някой, а той после да те предаде - оставка Радев!
104
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да кажа: пилците се броят наесен. Протестиращите също.Сега е само загрявка.Време е тиквените крътуни да отидат при червените бабички.Нужно е ново поколение политици - за добро или лошо...
103
6
 
1
 
! Отговори
sbs преди 3 години
До АнонименНЕ МЕ ИНТЕРИСУВА КОЙ Е СПОНСОРА ---ЗА ТЕЗИ МОИ КОМЕНТАРИ ВЪВ----ФАКТИ ---ИМАМ ЗАБРАНА ЗА ПУБЛИКАЦИИ --ДАНО И ТУКА НЕ МИ ОТНЕМАТ ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА
102
9
 
21
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
Протеста се спихна като пробит балон. Не знам дали има нещо в "триъгълника" ама на Орлов мост е пълна скръб. Гледам го на живо по канала на "Дневник". Милия водещ, съжалявам го. :) Гъни се като глистя. Хора няма. Пробваха с "патриотични песни" ама и там не се получи. Мъка голяма. Сега "десния" повтаря опорните точки на Нинова като латерна ама.........драма. Даже скука. Даже и свирките и вувзелите стихнаха:)) Няма "форца". Разотиват си като препикани далчета. Тъжна картинка:)
101
8
 
25
 
! Отговори
жалки сте преди 3 години
Не само разпръскване. Бой до посиране, затвор и общественополезен труд за шепата наркомани блокирали движението.
100
0
 
3
 
! Отговори
до sbs преди 3 години
Така и така си ударил 108 плюса. Защо не ги направи 1080 бе, селски? Хем тогава твоя коментар щеше да се откроява сред другите.
99
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веднага увеличение на заплатите
98
2
 
9
 
! Отговори
Az преди 3 години
V St Zagora ima I misleshti hora.Rabotqt imat si mnenie,no go izrazqvat kakto I kadeto trqbva.Slujebno pravitelstvo-Pazi Boje!!!
97
6
 
28
 
! Отговори
и в София така преди 3 години
Защо и в София полицията не измете 15-те клошара от Орлов мост. Защо ги галят с перце?
96
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителството и най-вече Падишахът очевидно смятат, че това е работата на БГ полицията - да защитава управляващите и при нужда да бие- къде с палките, къде с юмруци и ритници. Ако се наложи се намесват и жандармеристите. Те са по грубите работи: пребиване, може и осакатяване. Сетне за проявена храброст по 600 лв на каска.