Полиция и жандармерия спряха блокадата на "Тракия" край Стара Загора

Протестиращите обаче спряха движението по пътя за Хасково
31 юли 2020 21:05, Красимир Ангелов
158

Снимка: БГНЕС

Полицията не позволи блокирането на автомагистрала "Тракия" от протестиращи в пиковия час в петък вечер. Автошествието, което тръгна от Стара Загора, не бе допуснато да спре движението по магистралата, съобщава bTV.

В крайна смета в момента пътят Стара Загора - Хасково, който води към АМ "Тракия", е блокиран.

Още по темата
Полиция посрещна автошествието с хора от Нова Загора, Стара Загора, Казанлък, Сливен, Ямбол и Хасково, които се бяха насочили към магистралата. Протестиращите бяха спрени край бившето летище на Стара Загора и не могат да продължат към магистралата, която искаха да блокират.

На мястото пристигна и жандармерия, която беше посрещната с викове "Оставка".

Въпреки намесата на полицията, недоволните, които преди 2 дни блокираха пътя Стара Загора – Казанлък и Прохода на Републиката, не са се отказали от плановете си да блокират магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На протестърите не може да се вярва. Протестърите дори да получат оставки сега, няма да приемат резултатите от предсрочни избори. Пак ще има ексцесии. Тогава защо да се подава оставка?
94
6
 
143
 
! Отговори
sbs преди 3 години
НА 60 год съм--израстнах при комунизма----ТВЪРДО ОТКАЗАХ ДА СТАНА КОМУНИСТ- е след 30 год в НЕФТОХИМ БУРГАС не ми дадоха жилище ---но съм ГОРД че не съм комунист---- ПОДДРЪЖНИК СЪМ НА ГЕРБ--УВАЖАВАМ ВСИЧКИ РАЗЛИЧНО МИСЛЕЩИ --СЪГЛАСЕН СЪМ НА ДЕБАТИ ИМАМ ЕДНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ РАЗЛИЧНОМИСЛЕЩИ ОТ бсп-МИСЛЕЩИТЕ --НЕ ПРАВЕТЕ ПРОТЕСТИ ---НЕ НАСТРОЙВАЙТЕ ТЕЗИ КАТО ВАС --СРЕЩУ ВАС ----ТОВА ПРАВЯТ СЕГА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ --ТЕ ГУБЯТ--СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ МИЖАВА ОПОЗИЦИЯ
93
1
 
132
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
Тези протестиращи и те ли са били 50 или може би 60 човека?
92
11
 
151
 
! Отговори
x преди 3 години
Аз съм от Стара Загора и в неделя ще пътувам към морето през АМ Тракия. Дългоочаквана отпуска и време за почивка. Ако тези протестъри ми попречат на плановете, ще ме гледате в новините.
91
8
 
25
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
ГОЛЯМО БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА!!!!!!!!!!!!!
90
1
 
5
 
! Отговори
Толкова е просто преди 3 години
чл. 108а от НК
89
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е да ама всички благинки дойдоха по Бойково време, нали? Като толкова можеха другите, що не им стигнаха 20 години да се докажат?
88
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще има ремонт на стари трактори и веялки!Сега в Стара Загора, скоро и в други г*зове!
87
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко говори на каруцарски език,но както казва...аз съм *** и вие сте прости...
86
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали Радев още вдига самолета или не може, го знае само Деса. И да го оставим така, че е гнусно за мислим за Ал Бънди.
85
5
 
12
 
! Отговори
sbs преди 3 години
До АнонименТОВА ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ ОЗНАЧАВА ЧЕ Е БИЛ ДОБЪР ПИЛОТ --ТАМ ВСИЧКО Е НА АНГЛИЙСКИ И КАТО ДОБЪР ПИЛОТ БИХ МУ ПОЖЕЛАТ ДА СЕ КАЧИ НА НАЙ МОЩНИЯТ ИЗТРЕБИТЕЛ ---ДА ГО ИЗПРАВИ ВЕРТИКАЛНО НАГОРЕ С ПЪЛНА ГАЗ ---Е ПЪК ТАМ ВЕЧЕ ДОКЪДЕТО СТИГНЕ
84
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на полицията , влезе си в ролята. Да ги третират като терористи, а не като нарушители и ще се реши въпроса!
83
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проститутките на магистралата също викаха оставка,защото Боко ги е прекарал в джипа и не им е платил...голям шмекер е този Борисов...а има пълно шкафче с пари и злато...
82
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От кога да говориш английски те прави умен, осъзнайте се. Една моя постоянно спорехме за това, според мен от песни и филми само можеш да го научиш, но дали това те прави умен - ами не, просто папагал - важно е съдържанието, не езика.
81
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента ги гледам на живо -точно двайсет *** са -стоят и си паят песнички на платното ,а полицаите им стоят и ги гледат ...вместо да ги наритат .Само да имат късмета да блокират магистралата и ченгетата няма да ги спасят от боя който ще изядат от шофьорите .Те си помислиха че всичко им е позволено ...егати наглеците -утре и на Светия синод оставката може да им скимне да поискат !!!!
80
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев говори пред Путин за бизнеса на България с Германия. Путин се подсмихваше на тази неадекватност. Мен ме беше срам, че съм българин.
79
24
 
133
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте и Президента Радев на Световния икономически форум в Санкт Петербург.Колко време говори на български и после започна на английски. Говори доста време БЕЗ ДА ЧЕТЕ и без да бърка. И това беше на английски!Гледайте го в Ютуб.Вашия птезидент Плювналийски две приказки не можеше да каже без да ги прочете от листчето пред него, и то на български.
78
1
 
147
 
! Отговори
sbs преди 3 години
До До 23АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ ЧЕ НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАК ПРОТЕСТИРАТ НАВЪНКА ---ЗАЩОТО ОТ ДИМНИ ГРАНАТИ НА ПОЛИЦИЯТА --ВОДНИТЕ СТРУИ НА ПОЖАРНИТЕ И ПАЛКИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ НЕ СЕ ВИЖДА НИЩОООО
77
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам гражданска война срещу герберастите...ама то срещу кого да се биеш,освен с някое изкукуригало бабе...други герберасти няма...
76
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4e Bojko , Dogan i Peevski sa kukli na konci , tova go znaem , no koi sa KUKLOVODITE ? Tarsete tqh , kakvo ste huknali po magistralite .