Полиция и жандармерия спряха блокадата на "Тракия" край Стара Загора

Протестиращите обаче спряха движението по пътя за Хасково
31 юли 2020 21:05, Красимир Ангелов
158

Снимка: БГНЕС

Полицията не позволи блокирането на автомагистрала "Тракия" от протестиращи в пиковия час в петък вечер. Автошествието, което тръгна от Стара Загора, не бе допуснато да спре движението по магистралата, съобщава bTV.

В крайна смета в момента пътят Стара Загора - Хасково, който води към АМ "Тракия", е блокиран.

Още по темата
Полиция посрещна автошествието с хора от Нова Загора, Стара Загора, Казанлък, Сливен, Ямбол и Хасково, които се бяха насочили към магистралата. Протестиращите бяха спрени край бившето летище на Стара Загора и не могат да продължат към магистралата, която искаха да блокират.

На мястото пристигна и жандармерия, която беше посрещната с викове "Оставка".

Въпреки намесата на полицията, недоволните, които преди 2 дни блокираха пътя Стара Загора – Казанлък и Прохода на Републиката, не са се отказали от плановете си да блокират магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
7
 
146
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълна и цялостна проверка на автомобила пречещ на движението.Проверка на документи, талон на автомобила, шофьора да се проверява със дрегер и средства за наркотици.Проверка на "пътуващите-протестиращи", егн та , регистрации за съдимост и т.н..Да ги побъркат от проверки тези протестиращи.После да им публикуват статуса в сайтове и социални мрежи.Веднага ще се видят кои са тези тарикати.
74
2
 
137
 
! Отговори
Мда преди 3 години
От-ка-чал-ки, намерили какво да блокират и пречат на хората. Що не взеха днес да блокират депутатите, които излязоха в отпуск, и да ги отблокират на 4 септември когато трябва да се върнат на работа...
73
4
 
143
 
! Отговори
До 74 преди 3 години
И като не говори на английски какво ? Теб те е срам от българския език ли ?
72
10
 
125
 
! Отговори
До 54 преди 3 години
Отчаяни сте,озлобени и безпомощни.Вашата мутренска ера свърши.Бягайте кой накъдето види,че бай Ставри ви чака.Всичките.
71
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден ще се борим до победата.
70
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте си управниците! ***,***...Бойко отива в Брюксел и започва да козирува при среща с другите лидери.Но какво да прави, той даже на български трудно се изразява, камо ли английски!Сегашната министърка на туризма- гледах те ли я? Колко е добра с английския??? СРАМ И ПОЗОР! ТЕЗИ ЛИЦА ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ ПРЕД ЕВРОПА И СВЕТА!
69
1
 
27
 
! Отговори
До 66 преди 3 години
Това да не ти е футболен мач бе,скопен ?!Ние не ви вземаме на сериозно ! Европейци сме и не влизаме във физически разправи !.Ще ви смажем на изборите.Въпросът е не кой ще спечели,а дали ще има балотаж !Ясно ли ти е,другарю Божков ?!
68
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дива селения в действие. Аутсайдери, недоволни от живота блокират читавите хора да не ходят на море..........Типичен пример на селски пролетариат.
67
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки протест трябва да осигури хора за защита на обществения ред. При тия безделници кой отговаря за опазване на обществения ред? Кой е излъчен от тях за това?
66
17
 
125
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е полицията пречеща на правото на протест да подаде оставка.Щоч нарушават това демократично право да ходят в северна корея и там да са полицаи.
65
1
 
142
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите сигурно искат полицията да ги пази от народната любов. Полицията им направи услуга. Първите 10 коли с желаещи да почиват щяха да ги прегазят.
64
2
 
134
 
! Отговори
sbs преди 3 години
ПЪРВИТЕ ПАДНАХА ПЪРВИ -ПОСЛЕДНИТЕ СТАНАХА ПЪРВИ ---КОЙ ОТ ЕКОГЛАСТНОС БЕШЕ В УПРАВЛЕНИЕТО -КОЙ ОТ ТОГАВАШНИТЕ ДЕСИДЕНТИ БЕШЕ НА ВЛАСТ -----ТЕ ПАДНАХА -----И СТАНА иван-костов----ТОГАВА ЛОЗУНГИТЕ БЯХА 45 ГОДИНИ СТИГАТ---защо сега са 10 год стигат ---КЪДЕ СА ПЪРВИТЕ 20 год----тогава ни окрадоха---ТЪРСЕТЕ ТЯХ 20 те год.--тогава започна всичко това
63
4
 
137
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Будни за 50 лева.
62
16
 
123
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако хората не искаха оставката на Бико тиквата,щяха да излязят е негова защита...а освен онова умствено изостанало бабе,по улиците не се забелязват никакви герберасти...С писане на простотии на клавишите ,не ще опазите Тиквата беглец...
61
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 62Катаджиите спрели протеста да подоват молба за напускане.На тяхно място ще се назначат свестни хора.
60
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имали били права да се придвижат до магаистралата и да я блокират. Вие ли имате права, нещастници - били интелигентни, обиждат на мутри - та вие сте по-зле и от хора които ги наричат с имена на зеленчуци, промили сте си мозъка в сайтове за фалшиви новини и си мислите, че сте прави да блокирате живота на останалите хора. Ама да знаете много лошо ще ви накажем и постигнахте само обратен ефект.
59
16
 
130
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 59Протестриращите са будни хора
58
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАТ да им съставят актове и яко глоби, пък ще видим кои ще "измрат яко"!
57
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протест е едно. Блокади е друго. Конституцията изрично забранява гражданското неподчинение.
56
4
 
22
 
! Отговори
Шака зуло преди 3 години
Никой неможе да затваря магистралата ,тия *** съвсем са прегряли ,има тирове с храна ,тирове с час за пристанища , има си избори за тия работи щ