Полиция и жандармерия спряха блокадата на "Тракия" край Стара Загора

Протестиращите обаче спряха движението по пътя за Хасково
31 юли 2020 21:05, Красимир Ангелов
158

Снимка: БГНЕС

Полицията не позволи блокирането на автомагистрала "Тракия" от протестиращи в пиковия час в петък вечер. Автошествието, което тръгна от Стара Загора, не бе допуснато да спре движението по магистралата, съобщава bTV.

В крайна смета в момента пътят Стара Загора - Хасково, който води към АМ "Тракия", е блокиран.

Още по темата
Полиция посрещна автошествието с хора от Нова Загора, Стара Загора, Казанлък, Сливен, Ямбол и Хасково, които се бяха насочили към магистралата. Протестиращите бяха спрени край бившето летище на Стара Загора и не могат да продължат към магистралата, която искаха да блокират.

На мястото пристигна и жандармерия, която беше посрещната с викове "Оставка".

Въпреки намесата на полицията, недоволните, които преди 2 дни блокираха пътя Стара Загора – Казанлък и Прохода на Републиката, не са се отказали от плановете си да блокират магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
6
 
0
 
! Отговори
До последния преди 3 години
Ти си *** и премиерът е ***. На прости хора нищо не можеш да кажеш. Няма да те разберат. За тях к*р. Питай ББ какво заслужават простите хора.
134
1
 
8
 
! Отговори
Яжте им наглостта преди 3 години
Хайде някой да ми каже с какво протестърите са по-различни от следното: Едно дете се е тръшнало насред супермаркета и реве-"Искам сладолед,искам сладолед, искам веднага, ама искам и всички вие веднага да ядете сладолед, иначе няма да стана!" Майка му и баща му се чудят дали да го шамаросат,но някак си не върви да е публично.Граждани предлагат да свършат тази работа вместо тях.На всички обаче е ясно,че възпитанието му е тотален провал и от това човек няма да стане,особено ако номерът му пак мине!
133
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те освен, че провалят почивката на нямащи вина хора, създават предпоставки и за тежки инциденти и застрашават животи. В час пик в петък вечер магистрали ще затварят. *** агресивни! И полицията и хората скоро ще започнат да ги бият. Протеста си е протест, ... дрънчете, свирете, мач играйте, прегръщайте се, обменяйте си корона вируси (то вие и без това не вярвате в подобни конспирации за които сигурно Бойко е виновен), но саботажи, неподчинение и заплаха за другите - цъ! Не познахте.
132
4
 
18
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Много правилно, че са ги спрели откъде на къде ще блокират магистралата и ще провалят почивката на хиляди хора или пътуващите по работа! Да не говорим, че не всички хора подкрепят свалянето на правителството, а точно обратното, искат да се запази и ще си проличи на изборите! Сега целта е БСП да се добере до властта, за да открадне някои лев за 7-8 месеца и после на изборите пак Бойко ще го изберат! А относно протестиращите, те са платени и си личи от километри!
131
9
 
7
 
! Отговори
до 143 преди 3 години
Подайте оставка служебно правителство и избори и ще ви видим колко сте герберите .Другия вариант ,замитане ,раздаване до последното евро и нагласени избори няма да стане отново--народа тези вафли ги е ял. А за демокрация хич и не говорете , за вас демокрацията е параван за злоупотреби ,всичко е здрава зула и тъмни истории покривани и замитане..
130
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 56Значи на мислещите им плащали, а на половината дето ви познавам от протеста, не ви плащат, така ли? Няколко с психични заболявания, алкохолици, облагодетелствани комунистически наследничета и няколко нормални заблудени, но неуспели в живота. Аййй сиктир, маймуни прости. Пази Боже от такива слепи хора!
129
4
 
12
 
! Отговори
до 143 преди 3 години
А на теб,изобщо не ти минава през ума,че има хора,които подкрепят правителството? Ама, много на сериозно се взехте.
128
3
 
12
 
! Отговори
меркел преди 3 години
Zрадев ОСТАВКА
127
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кое пречиме бе г л .у. пчо? На това,че сме на дъното в целия ЕС. Вероятно отново нищо няма да се получи защото всеки тегли в различна посока. Вместо всички да станем и да кажем какво искаме в един глас отново има жалки хорица, на които ще им се стопли ракията и ще им се наруши апатията. Карай, здраве да е.
126
13
 
8
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
До Възмутен.Аз не виждам масата да представлява твоето мнение. Можеш да се възмущаваш само ако си от преданите последователи на премиера-слънце. Всъщност няма никаво значение. Така или иначе съвсем скоро ще си ходи.
125
14
 
34
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Полицията трябва да втвърди тона към самозабравилите се анархисти. Утре 8 човека със 17 палатки и тенти може да поискат да си направят лагер в бързата лента и още 3 безделника да чукат мачле на магистралата. Позицията ви не представлява общото настроение. Скрийте се или си намерете работа! Пречите!
124
2
 
22
 
! Отговори
Черепче преди 3 години
Набирам нискообразовани, безработни безделници по възможност Mургави и дебели за протестиране и затваряне на пътни участъци докато Борисов не си подаде оставката, Mургавите са с предимство, 3аnлaщaHe като се върна от Дубай.
123
1
 
7
 
! Отговори
Черепче преди 3 години
Набирам нискообразовани, безработни безделници по възможност *** и дебели за протестиране и затваряне на пътни участъци докато Борисов не си подаде оставката, *** са с предимство, 3аnлaщaHe като се върна от Дубай.
122
9
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До До ББводите битка която няма да спечелите...дали сега...след месеци...след години...дали вие...децата ви милиардери...внуците ви...ще ви търсим отговорност за ограбените животи на нашите деца...справка История на България...и никакви промивания на бедни духом мозъци няма да ви спасят...дреме ни за партии...и личности...резултатите ниинтересуват...живеем зле...децата ни бягат от домовете ни...а вие с магарешки...майнбаси от контрабанда...уволнени сте
121
2
 
27
 
! Отговори
До ББ преди 3 години
Точно така баце! Напълно съм съгласен с теб. Радеф оставка, с Корнелия в кафеза.
120
12
 
7
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Срещу вятър не се пик.е и срещу Народ не се върви бедни ми духом...ние сме Свободни Човешки Същества и не признаваме узурпираната власт на няколко семейства плащаща на бедни духом еничари...това са нашите магистрали...нашата земя...напоена с кръвта да дедите ни...ние сме Господарите тук...уволнени сте...справедлив съд и затвор за еничарите ограбващи животите ни и тези на децата ни
119
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диви *** с мегафони.
118
0
 
9
 
! Отговори
Шофьор преди 3 години
Е що бе, тъкмо се бях заредил с яйца !
117
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да кажа, ще безплатно троля срещу протестиращите. По- големи и заблудени няма. Ама те така и така са си пълни аутсайдери, откъдето и да ги погледнеш. Жалки хора.
116
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие нормални ли сте, 20 кeлeша искали да блокират международен път, ама видиш ли те не им разрешили незаконно. Я бегом в къщи при мама.