24-и ден продължават протестите в София и страната

Хората постепенно се събират на познатите места
Обновена: 1 авг 2020 20:06 | 1 авг 2020 19:32, Петя Славова
266

 

За пореден 24-и ден демонстранти се събраха на протест в София. Недоволните от правителството са заели пространството в Триъгълника на властта, като трети ден те не пускат и движението на кръстовището при "Орлов мост".
Още по темата

Протести има и в други градове на страната, като блокада има и на пътя Стара Загора - Хасково, а хората там се заканиха да блокират АМ "Тракия", но от полицията обещаха да не позволят това да се случи.

Във Варна също се бяха събрали протестиращи на площад "Независимост".

Снимка: БГНЕС

Малко по-рано стана ясно, че е нараснал броя на новозаразени с коронавирус полицаи, които са охранявали протестите. Затова от днес органите на реда, които охраняват демонстрациите ще са по-малко.

Блокадите предизвикаха недоволството на други граждани и на няколко пъти се стига до различни сблъсъци. Първият инцидент бе свързан с възрастна жена, която размаха бастун срещу Петър Кърджилов,  който я провокира също. Кърджилов, който се изявяваше като PR на бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева, бе арестуван.

В късните часове на 23-ия ден е имало още един инцидент след като двама мъже са направили опит да запалят една от шатрите на протестиращите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
10
 
9
 
! Отговори
БСП, ДПС и Черепа преди 3 години
Готови сме да вземем властта.
9
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тия заблудените вярват, че ще има оставка. Наивници.
8
11
 
7
 
! Отговори
ДО 6 ТЕРОРИСТИ преди 3 години
ИМАШ ПРЕДВИТ БОЮ И ГЕЙШЕФТ ЛИ СМЕШНИЧЕ?
7
8
 
17
 
! Отговори
Катуните ВЪН преди 3 години
Катунарите бабикян и сие са пристигнали в Стара Загора да призовават за блокиране до дупка, Катунари от всички страни съединявайте се. Полицията да изрине всички кратуни веднага!! Законите трябва да се спазват от всички
6
22
 
7
 
! Отговори
ДО 2 ТРОЛА преди 3 години
*** КАКЪВ КОНТРА ПРОТЕСТ ЩЕ ПРАВИШ ТИ БЕ ЖАЛЪК С КОГО ?ЩЕ ГО ПРАВИШ?ЩЕ ТОВАРИТЕ СИНИ ВЕНЦИ ПАК В АВТОБУСИ ЛИ ?
5
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българи, докога шайка *** ще тероризират цяла София? БУНТ! ЩОМ ПОЛИЦИЯТА НЕ ЖЕЛАЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕ, ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ ГО СВЪРШИМ!
4
21
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Бойко Борисов член на БКП, син на комунист, полковник от МВРЦветан Цветанов член на БКП, сержант в ДС V главно управление ЦИОУЙорданка Фандъкова редови член на БКП като учителЦецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в ПлевенКрасимир Велчев член на БКП като пилот в авиациятаМенда Стоянова член на БКП, партиен секретар в ОНС ПловдивПламен Нунев редови член на БКПРосен Плевнелиев първи секретар на общински съвет на ДКМС.Николай Младенов син на служител на ДС от засекретено нивоСергей Игнатов син на секретар на ОК на БКП - ВидинАню Ангелов парти
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балъци колкото щеш.
2
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да се сформира контрапротест и на наркоманите от орлов да им се потърси лична сметка, разтуряне на катуна, а по-агресивните платени протестърчета да се изхвърлят директно в коритото на река Перловска.
1
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА НА ФАШИСТА РУМЕН РАДЕВ, СЪД, ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!