Без блокада на АМ "Тракия" при Стара Загора, обещават от МВР

Полицията е решила да спре протестиращите
1 авг 2020 15:41, Петя Славова
61
Без блокада на АМ "Тракия" при Стара Загора, обещават от МВР
Снимка: БГНЕС

Полицията в Стара Загора няма да допусне протестиращите да блокират магистрала "Тракия". Това съобщиха от Областната дирекция на полицията в града, предаде БГНЕС.

Комисар Илиян Илиев от "Охранителна полиция" съобщи, че тъй като магистралата е скоростен път, протестът на нея би бил опасен за онези, които искат да изразят недоволството си.

След ситуацията, при която на протеста тази сутрин възникна напрежение, е образувана проверка. По-рано през деня един от протестиращите проби блокадата на полицията и се оправи към магистралата пеша, но бе спрян от органите на реда.

Още по темата

След инцидента се изясняват действията и на двете страни, участвали в сблъсъка – както на протестиращия, така и на полицията, уточни комисар Илиян Илиев.

"Правата на протестиращите не са нарушени заради недопускането им до магистралата", уточни Илиев.

Протестиращите са се отказали от блокирането на самата магистрала, но ще направят дъга от Стара Загора до вишката до село Свободен и после ще се приберат.

Полицията обаче коментира, че не могат да се доверят на устни уверения, защото призивите за блокада в социалните мрежи продължават.

На протеста снощи е имало около 80 автомобила и 150 души, по данни на полицията. Към момента те са по-малко, но се очакват подкрепления от Варна и Хасково.

Пътят Стара Загора – Хасково е блокиран, шофьорите могат да използват обходни маршрути. Блокиран е и достъпът от Стара Загора до магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
10
 
! Отговори
z преди 3 години
Аз съм от Стара Загора. Как да стигна до морето като не мога да се включа в магистралата до Стара Загора (с. Загоре)? До Нова Загора или Сливен има ли включване?
27
0
 
13
 
! Отговори
Руский трактир преди 3 години
ХахахаХайде спри да пишеш глупости. Македония е загубена заради Гошко Тарабата. Без малко да загубим и югозападна България. А Стамболов ми е ясно защо го мразите. Мужици сте. Дано Решетниковия помешчик да ви дава доволно квас ако успее с пуча.
26
1
 
22
 
! Отговори
Кой вярва преди 3 години
Похвала за старазагорската полиция. Не може шепа платени да блокират магистралата. Правата на протестиращите са нарушени а за тези които не поткрепят протеста каде са . Някаде по пътя ли останаха.
25
3
 
13
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Баааа вашето мислене е по-болшевишко и от на *** и Копейкин. Май май сте си червени в червалаците? Протестъри.Задунайчици сте вие. Такива маргинали убиха Стамболов.
24
0
 
10
 
! Отговори
Простестър преди 3 години
Е що така бе, аз вече си бях нагласил барбекюто и надуваемия басейн...... ама мноо сте лоши начи !!
23
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чебурашка Хич даже не разчитме на теб и такива слабо-умни като теб. Защото , всеки трети от тези които не подкрепят протета е също толкова т,ъп колкото първите двама!
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами ще да ядът бой килешите протестъри ,е сега ида от тракия и е фраш , хората ще слязат от колите и ще ги изметът .на Орлов мост полицията да ги разкара ,че търпението на Нормалните хора се изчерпва
21
3
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... но българския народ е.... Шепа протестъри платени от олигарха беглец с 19 повдигнати обвинения Васил Божков и насъскани от метежника Радев, който е обладан от болните амбиции да си отмъсти за нараненото его и да управлява еднолично чрез служебния си кабинет не са българския народ! Набийте си тази истина в главите и не говорете от името на българите!
20
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Стара Загора полицията не цепи басма на наркомани и алкохолици...
19
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
полицията е последната опора на режима , но българския народ е по силен от вас. после ще молите за прошка защо тръгнахте срещу народа вие убийци в униформи
18
2
 
20
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... безгласна собственост на Борисов, Пеевски и Доган!.... Разчитате на посредствена и слабограмотна аудитория, червеношийке. Ние не сме забравили, че именно престъпната партия БСП издигнала Радев за президент и Мая Манолова, която участва активно с шайката си в протестите издигнаха Пеевски да шеф на ДАНС. Няма нормален българин, който са подкрепя опита за преврат на Радев.
17
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който не подкрепя протестите е съгласен да живее в най-бедната и котумирана страна в Европа ида бъде безгласна собственост на Борисов, Пеевски и Доган!
16
1
 
8
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
А глава първа от Особената част де! Всичко ще си признаете продажни задунайчици.
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Танковете хахаха, нека де, нека да обявят военно положение, то тогава кой беше върховен главнокомандващ, че нещо не се сещам, май не е премиера, или греша, иначе поздравявайте полицаите, след месец ще ги поздравявайте пак на кпп тата, и пак ще сте блокирани
14
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам никой не ги подкрепя -тогава от какъв зор и с какво нахалство си просвояват правото да действат от името на всички ??? Ст.Загора и окръга са сигурно половин милион ,а то 80 души ще ми казват дали мога или не да пътувам свободно по пътищата ?!?!
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колите са доста повече от МВР.
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гани скалата е пич.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къв е тоя комисар бе -пълен *** -щял да изяснява и провека да прави щото един пиян *** се пробва да ходи пеш до магистралата ,където най много някой тир да го бе отнесъл ....ей за тва на полицаите един ден ще им кипне и не се се знае кой пръв ще го отнесе ??
10
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Лойко е пътник.
9
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не могат да ги спрат освен ако танкове ги намачкат.