Без блокада на АМ "Тракия" при Стара Загора, обещават от МВР

Полицията е решила да спре протестиращите
1 авг 2020 15:41, Петя Славова
61
Без блокада на АМ "Тракия" при Стара Загора, обещават от МВР
Снимка: БГНЕС

Полицията в Стара Загора няма да допусне протестиращите да блокират магистрала "Тракия". Това съобщиха от Областната дирекция на полицията в града, предаде БГНЕС.

Комисар Илиян Илиев от "Охранителна полиция" съобщи, че тъй като магистралата е скоростен път, протестът на нея би бил опасен за онези, които искат да изразят недоволството си.

След ситуацията, при която на протеста тази сутрин възникна напрежение, е образувана проверка. По-рано през деня един от протестиращите проби блокадата на полицията и се оправи към магистралата пеша, но бе спрян от органите на реда.

Още по темата

След инцидента се изясняват действията и на двете страни, участвали в сблъсъка – както на протестиращия, така и на полицията, уточни комисар Илиян Илиев.

"Правата на протестиращите не са нарушени заради недопускането им до магистралата", уточни Илиев.

Протестиращите са се отказали от блокирането на самата магистрала, но ще направят дъга от Стара Загора до вишката до село Свободен и после ще се приберат.

Полицията обаче коментира, че не могат да се доверят на устни уверения, защото призивите за блокада в социалните мрежи продължават.

На протеста снощи е имало около 80 автомобила и 150 души, по данни на полицията. Към момента те са по-малко, но се очакват подкрепления от Варна и Хасково.

Пътят Стара Загора – Хасково е блокиран, шофьорите могат да използват обходни маршрути. Блокиран е и достъпът от Стара Загора до магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
1
 
! Отговори
РаздайтеИмБлизалки преди 3 години
Хайде някой да ми каже с какво протестърите са по-различни от следното: Едно дете се е тръшнало насред супермаркета и реве-"Искам сладолед,искам сладолед, искам веднага, ама искам и всички вие веднага да ядете сладолед, иначе няма да стана!" Майка му и баща му се чудят дали да го шамаросат,но някак си не върви да е публично.Граждани предлагат да свършат тази работа вместо тях.На всички обаче е ясно,че възпитанието му е тотален провал и от това човек няма да стане,особено ако номерът му пак мине!
47
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека излязат достатъчно хора, тогава ще видим еничарите и българоубийци от полицията какво ще правите.
46
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бутайте в ареста вече всеки нарушил реда. Вече правят терор върху населението и туристите. Няма какво да ги бавите.
45
2
 
7
 
! Отговори
Няма преди 3 години
Твое,няма мое,ТЕЦа е Берое!И тези се писаха протестери!Я да одите да копате,че глад!
44
4
 
11
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Егати протеста, шепа пияници и дроги си пекат наденици на Орлов мост и опикават всичко наоколо ...и Тея ще ми претендират за ново начало, смях
43
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
трябваше да ги оставят да блокират магистралата! поне можеха да изкарат по някой лев от турските тираджии и да подкрепят свойта партия любима!
42
2
 
5
 
! Отговори
Майор преди 3 години
До АнонименТи да не си му светил на тези 2-3 убийства ? Червената пропаганда все е такава - някой чул друг разбрал, трети нещо някъде казал.
41
2
 
8
 
! Отговори
Корнела и камарила преди 3 години
е трябвало да се върнат от Бузлуджа,затова тя и фигурантът са наредили на докторантите(не,бе,думата бе деграданти)да не правят блокада.
40
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аре бе , няма ли кой да разкара тея безделници от пътищата най-после ?за какво плащаме на полицията ?Как може 1000 смахнати да пречат на 6 млн да жоивеят нормално ?
39
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно пазят магистралата за да може кака Бойка-страхливата да се придвижи. Тя се скри с джипката някъде в източна България. Страх я е да припари до София.
38
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милицията брани мутрите.
37
6
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Тези, които защитават самоотвержено опита за преврат на Радев да попитат червената депутатка Весела Лечева какво и е мнението за спонсора на преврата Васил Божков.
36
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При Орешарски хората протестираха осем месеца.Сега не е минал още първия.Така,че дро ги ра ни те и заблудени червени бо к луци да сметнат след осем месеца коя година ще сме .И дали,тогава няма редовни избори.
35
5
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
И 290 съм вдигал със предишната RS6:):):):)Има вдна отсечка някъде преди отклонението за Ямбол:?:):)
34
2
 
16
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Нарушените лум *** ни се продават за 50 лева ,а не правят сметка ,че ще им излязат през г***за ,ако ***, Галева или другаря льотчик дойдат на власт.
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е как не случихме на истински президент?! все едни мижитурки ни се падат! а другите какви имат, милеят за родината си и искат тя да е първа в света! като путин, ким, ердоган, тръмп...! а наш плюнчо си е чист партиен функционер, прави всичко , което нинова му каже, иска да свали законното правителство, за да спаси корумпираните си съветници! иска да сложи на власт най компрометираната партия! предизвиква хората да протестират без значение пандемията и опасността от вирусна инфекция! метежник!
32
4
 
14
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Понеделника се прибирам от Морето с 250:):):)Марш от магистралата бе съсели:):):)
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29то и тефтерчето на вальо топлото с имената на червените корумпета беше автентично, ама на никой от тях не му се потърси отговорност! орешарски наричаше протестите "седянки"! и нищо изкара си целия мандат с прословутата "социалистическа" арогантност и безпардонност!
30
0
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... Стамболов е турчин и заради.... Това е една стара руска хибридна лъжа, чийто първоизточник е руският генерал Паренсов, който не се колебае да излъже в мемоарите си, че майката на Стефан Стамболов е туркиня. Вече повече от 100 години русофилите национални предатели обичат да я повтарят за са омернят паметта на човека без, който нямаше да има България а само Задунайска губерния!
29
1
 
20
 
! Отговори
Човек, който помни преди 3 години
Тия протестиращи са ми много смешни. Явно не помнят времето на Орешарски, тогава имаше 100 хиляди души на орлов мост и той пак не подаде оставка, а изкара още 8 месеца. Така че най-добре да запретват ръкави и да се хванат да работят като всеки гражданин, защото до следващите редовни избори така или иначе има година, оставка по никакъв начин няма да се случи..