Коронавирусът отне живота на 19-годишен във Велико Търново

Починал е след двустранна бронхопневмония
Обновена: 1 авг 2020 13:44 | 1 авг 2020 12:45, Камелия Цветанова
262
Коронавирусът отне живота на 19-годишен във Велико Търново
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пациент на 19 години във Велико Търново е починал след заразяване с COVID-19, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

Той е от Велико Търново, участвал в абитуриентските балове в края на юни.

Още по темата
Оплакванията му са започнали на 7 юли, съпроводени с висока температура. Настанен е във Великотърновската болница. Диагнозата COVID - 19 е лабораторно потвърдена чрез PCR тест.

Пациентът е починал вследствие на двустранна бронхопневмония и остра дихателна недостатъчност.

През изминалото денонощие в областта е регистриран един случай на заразен от COVID-19, с което общият брой на случаите в региона от началото на епидемичната ситуация е 240.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид-19 се кара като лека настинка или почти без симптоми за 95% от заразените. Само 5% развиват тежки симптоми, и при това повечето от тях са хора над 80 години с много други придружаващи заболявания, вирът им идва "он топ".
144
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 141 от славянин Това не е вярно.Изследването е PCR теста, той доказва съответното заболяване.Полимеразен тест, различните инфекциозни агенти имат различна генетична струткура.
143
1
 
1
 
! Отговори
Виждащ преди 3 години
До 143. Някъде да съм казал, че има нелечима пневмония??????????????????????
142
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно , няма коронавирус , няма грип . Не е имало десетки милиони загинали от испанския грип . Някой правил ли е аутопсия на болните тогава . Ами чумните епидемии, колко аутопсии са правили ? Как са знаели че умират от чумата , може да са били с придружаващи заболявания .Някой виждал ли е , има ли познат починал от испанския грип ?Всичко е манипулация .Ама ни заглушават , иначе ще се разбере истината - Земята е плоска Всички говорят за короната и забравиха за Земята
141
3
 
0
 
! Отговори
до 141 от славянин преди 3 години
''Ами ти знаеш ли,че с PCR тест се установяват още много инфекции? Да ен мислиш,че не ги различават докторите.''Само с положителен PCR тест една инфекция не се различава от друга, различаването става чрез допълнителни изследвания!
140
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 136 от славянин Ти лекар ли си, или професор от БАН по медицина,че даваш такива категорични становиша,като по цял свят умират хора от пневмония. Ти ли си по-умен от световната медицина.
139
1
 
6
 
! Отговори
Док преди 3 години
До 138. Хламидиите може и да се търсят с pcr тест, НО ТОЙ Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ ЗА КОВИД.
138
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин"А вие знаете ли че хламидийната бактерия дава положителен PCR тест"Айде стига глупости - за различните микроорганизми PCR теста е различен
137
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ?!Ами при липса на заболявания, и положителен PCR тест за коронавирус и същите симптоми, Ковид 19 причинява тежка пневмония.
136
3
 
2
 
! Отговори
до 136 от славянин преди 3 години
Няма нелечима пневмония, има труднолечима пневмония!
135
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 3 години
Гьобелс е казал : "Една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина." Демек хората започват да вярват в лъжата.
134
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин Ами ти знаеш ли,че с PCR тест се установяват още много инфекции? Да ен мислиш,че не ги различават докторите.
133
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остайте го тоя Дедо бе, суха съчка.
132
8
 
5
 
! Отговори
?! преди 3 години
Да разбираме, че няма да ни кажете истинската причина за смърта на младежа ? В другия сайт поне имаха малко кумува срама и написаха почина С коронавирус, а не ОТ коронавирус!Да не забравите занапред със същата старателност да пишете за всеки човек, починал от други болести или от нормалния си грип!
131
6
 
1
 
! Отговори
славянин преди 3 години
А вие знаете ли че хламидийната бактерия дава положителен PCR тест, защото тя се търси с такъв тест!? А знаете ли колко народ и от двата пола имат в гърлата си тази бактерия!? А знаете ли колко още вируси и бактерии дават положителен PCR тест понеже те се търсят с такъв тест!?
130
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Доц.Мангъров - Коронавирусът е грип и ще изчезне до юни месец." Обаче коронавирусът заразява все повече в световен мащаб и в България август месец.
129
2
 
4
 
! Отговори
Виждащ преди 3 години
А бе , S, ти имаш прететции да мислиш, но нищо не разбираш от медицина. Ама съвсем нищо. Коронавирусната ПНЕВМОНИЯ СЕ РАЗЛИЧАВА МНОГО, ПРОТИЧА РАЗЛИЧНО И НЕ СЕ ПОДДАВА НА ЛЕЧЕНИЕТО, ПРИЛАГАНО ПРИ ГРИПНИ И БАКТЕРИАЛНИ ПНЕВМОНИИ. ЕДВА ЛИ СИ РАЗБРАЛ НЕЩО, АМА НЕЙСЕ. КОЙ РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ.
128
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доц.Чорбанов - От коронавирус не е възможно да умре човек без други заболявания.Доц. Мангъров - От коронавирус много трудноп може да умре здрав човек. Кой търси отговорност на тези доктори за подвеждаща информация? Момчето вчера било на бал, днеска умряло след заразяване с Ковид 19.Момче на 19 години здраво. След разпускане на мерките има много заразени, много хора в болница,повече в интензивни отделения и повече починали. Това са фактите, противно на твърденията на някои.
127
6
 
2
 
! Отговори
славянин преди 3 години
А не ви ли е интересно защо Гьобелс, някогашният министър на пропагандата в Третия райх е казал следното: ''дайте ми власт над медиите и ще превърна всяко общество в стадо св.не''!? На мен ми е интересно, защото е 100%-ова истина и днес се разбира кой все още е човек и кой медийно моделирана св.ня в човешко тяло!
126
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин"Не ви ли е интересно днес колко 19-годишни са починали от наркотицир от алкохолно отравяне, от катастрофи, колко са се самоубили"Кво ти пука за тея неща? Грипа убива повече хора. Защо убийството е забранено? Грипа убива повече хора от предумишлените убийства. Следователно не трябва да се вземат никакви мерки срещу убийците.