50-годишен почина от вируса в Русе

Мъжът е от Борово, лекарите не успели да го спасят
Обновена: 2 авг 2020 16:22 | 2 авг 2020 16:16, Веселина Йорданова
26
50-годишен почина от вируса в Русе
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Петдесетгодишен мъж с COVID-19 е починал тази сутрин в Университетската болница "Медика" в Русе. Това съобщиха от Областния оперативен щаб за борба с коронавируса.

Още по темата
Мъжът е от Борово и първоначално е бил хоспитализиран в Многопрофилната болница "Юлия Вревска" в град Бяла и от там е прехвърлен в русенското лечебно заведение.

Въпреки усилията на лекарите, пациентът е изгубил битката с болестта.

Диагностицираните с коронавирус в Русенска област от началото на пандемията са 235, като активните случаи са 156. От тях 44 души са на болнично лечение, а останалите 112 са под домашна карантина.

За последното денонощие няма установени нови случаи на заразени с COVID-19 в дома за възрастни хора "Възраждане", където на 23 юли тази година бе обявено огнище.

До момента 90 души от социалното заведение са дали положителна PSR проба, като двама от тях починаха - 80-годишен мъж и 86-годишна жена. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
15
 
8
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 години
българска работа ....народа измира като пилци но излизат некви самозвани " специалисити " по всичко които говорят пълни глупости ... *** народ - слаба държава !
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100% от вируса ?
2
12
 
12
 
! Отговори
Ало ало преди 3 години
С лекари телефонисти толкова. Най страшния вирус се лекува по телефона. Като ви се развали колата си прочете упътването и си я оправете сами.
1
22
 
14
 
! Отговори
Ко преди 3 години
Мангърче ??? Съчка ли е 50 годишен? Или колегите ти лекуват по телефона докато пукне човек. Ако искате с телеграма да говорим с лекарите. Като има война ще пускаме дронове вместо войска.