Протестиращи блокираха Е-79 за час при Кресна

Образуваха се опашки от превозни средства и в двете посоки
Обновена: 2 авг 2020 22:29 | 2 авг 2020 22:26, Веселина Йорданова
154
Протестиращи блокираха Е-79 за час при Кресна
Снимка: БГНЕС, архив

За около час тази вечер беше блокиран главният път Е-79 в района на Кресна от протестиращи срещу правителството и главния прокурор.

Над 4-километрови колони от чакащи автомобили и камиони се образуваха през това време и в посока София, и към Гърция. Обходен път в района няма, предаде БНР.

Над 60 бяха участниците в блокадата на пътя, които преминаваха непрекъснато във верига през пешеходна пътека.

Протестиращите - от Благоевград, Кресна, Сандански и Разлог, бяха изтласкани от пристигналите на мястото полицаи и жандармеристи.

До сблъсъци не се е стигнало.

Преди обяд беше направен опит първият опит за блокада на Е-79 в района на Благоевград, но пътят беше освободен само за 10 минути от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: протестблокадаКресна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
7
 
5
 
! Отговори
#НАДУЙКЛАКСОНА преди 3 години
ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим. Иначе ще стоим по колите с малки деца на адските жеги заради 20 подивели платени протестери като в Кресна!
65
5
 
0
 
! Отговори
АНТИФА - БГ преди 3 години
До До антифа-бгВсеки ден ви вкарваме шутове в зурлите , не ви ли омръзна бе ?
64
3
 
4
 
! Отговори
Бойковист преди 3 години
Фирмата Артекс е продала апартаменти на нереално ниски цени не само на Цветан Цветанов, но и на Цецка Цачева и Вежди Рашидов, показва справка в Имотния регистър. Сделките са сключени през лятото на 2018 г.. Цецка Цачева е придобила 198 кв. м. за 670 евро на кв.м., заедно със сестра си. Фирма на Вежди Рашидов е платила малко повече 856 евро на кв.м. за 116 кв.м. в същата сграда и е придобила още един апартамент в нова сграда на ул. Тинтява.
63
3
 
6
 
! Отговори
До 52 преди 3 години
Ще ти се а!!! На света не му пука за шепа неудачници , плачещи се по улиците на сраната. Приоритетите на света са справяне с пандемията и икономическата криза. И за светът и за 3-4 милиона българи вие не сте забележими.
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 66. Това Канна Рачева ли ти го разказа?
61
6
 
5
 
! Отговори
Бойковист преди 3 години
Деница Сачева, 2013 година: ГЕРБ управлява със страх и репресии, точно както в комунизма!Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега, твърди предложената от ГЕРБ за социален министър.Посочената от Бойко Борисов нова социална министърка Деница Сачева само преди 6 години е била върл противник на ГЕРБ и на самия Борисов.
60
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В дълбока нелегалност са минали и Борисов и Гешев. Наистина се крият като мишки. Загащят ли ги някъде, загащени ще останат.
59
4
 
6
 
! Отговори
Бойковист преди 3 години
Танева :Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, защото иначе и това ще ни спрат. В крайна сметка ние изпълнихме това, което бранша искаше. Но сега да се хвалим какви измамници сме? Утре нали ще кажат, значи не трябва да получавате тази помощ!, заявява открито министър Танева.
58
3
 
1
 
! Отговори
АНТИФА - БГ преди 3 години
До една шепа хораКакво ще направиш ?
57
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестъри, вашият ПРОТЕСТ се превръща в ПОТРЕС.
56
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Към кресна. А телевизиите дадоха ли как се отнесоха задържаните шофьори с тези *** - колко псувни отнесоха?
55
3
 
5
 
! Отговори
Бойковист преди 3 години
Преди да се ръкувате с президента Тръмп, моля, кажете How arе you (Как сте). След това господин Тръмп ще ви каже I am fine and you? (Добре съм, а Вие как сте). И тогава вие кажете Me too (Аз зъщо). След това поемаме ние, преводачите.Когато премиерът срещнал американския президент, объркал репликите и казал Who are you (Кой сте вие), вместо How arе you.Тръмп, леко шокиран, отвърнал шеговито: Well, I am Melanias husband (Ами Аз съм съпругът на Мелания), при което банкянският гений изпуснал фрапиращата реплика Me too (Аз също).
54
2
 
4
 
! Отговори
Боцков преди 3 години
До 52. Ами да, те в Европа и света знаят отдавна кои са от мафията. Нали някои са с червени бюлетини от Интерпол, за други прокуратурата праща заявки за екстрадирането им обратно в България, а някои вече са по следствените арести.
53
7
 
7
 
! Отговори
Кресна преди 3 години
Не са 60,а са около 20-30и то от Кресна, Благоевград, Сандански и Петрич,общо от 4града, много ясно се вижда от клип в сайта на 24часа, само не разбрах защо жандармерията се забави толкова, дойде след 1час и ги изтласка за около минута и освободи пътя, хората седяха цял час в колите
52
7
 
8
 
! Отговори
една шепа хора преди 3 години
А не мислите ли че лазите по нервите на всички нормални граждани на тая държава.
51
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък приятеля на Бойко-К.Домусчиев,собственика на Нова тв,разпуска на остров Сардиния,яхнал яхтата си за 50 милиона евро.А вие си протестирайте,не им пречите.
50
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
60 човека, хм... държат 600 като заложници в на средата на нищото, много от тях с малки деца. Май това беше любим метод на ислямска държава... Рспект, протестери! Имате прекрасен пример за подръжание! Ми що сега не хванете да обучите и няколко малки протестерчета да се меткат опасани с динамит срещу "герберите".
49
4
 
8
 
! Отговори
До 52 преди 3 години
Ние въобще няма да допуснем рекетиращите(протестиращи) мутри до власта, така че няма и да се наложи да ги гоним.
48
5
 
8
 
! Отговори
Скитник преди 3 години
Чалга поколението с IQ на овца, следващо терориста Радев!
47
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България мутрите си имат държава и то от 2008 година. Това го няма никъде по света.