Протестиращи опитаха да блокират пътя за Гърция край Благоевград

Полицейски екипи пропускат автомобилите поетапно
79
Протестиращи опитаха да блокират пътя за Гърция край Благоевград
Снимка: БГНЕС

Около 50 протестиращи блокираха частично шосе Е-79 край Благоевград в района след "Рибарника". Това каза за Радио Благоевград един от организаторите на протеста.

Протестиращите настояват за оставката на правителството и на главния прокурор.

Полицейски екипи пропускат автомобилите поетапно в едната, а след това – в другата лента.

В 10.45 около 30 протестиращи застанаха край пътя, преди кръговото бе изоставен автомобил на протестиращите.

Движението към Гърция и София е затруднено, полицаите пропускат трафика на етапи, образуват се опашки.

Всеки от протестиращите, опитал се да излезе на пътя, бе изблъскван от полицаите. На кръговото има поне 10-на патрулки на полицията и жандармерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
32
 
! Отговори
Освен Конституцията, преди 3 години
интересни текстове им и Наказателния кодекс.Много са законите,кодексите ирегламентиращите законовите норми документи,нарушавани от иницииранияот Радев протест,воден от кохорта налицеприятни провалени личности.Те същоцитират някакви права,но има презумпция:не може с едно престъпление датърсиш оневиняване по друго престъпление.ББ не е светец,има много грешки,но отговорност трябва да се търси не чрез малобройна радевска тълпа,а по законов ред.Иначе:нарушаваме закони за да спазваме закони???
34
6
 
31
 
! Отговори
Аз преди 3 години
до Въпрос Защото саморазправата е приоритет на необразованите, незнаещите и недемократичните личности. Ние си изказваме цивилизовано мнението на всеки 4 години. Вашата агресия не принадлежи на бъдещето и на мира. Вашата агресия е утопия.
33
8
 
37
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Тия протестиращи сами си секат клона, нали почиващите в Гърция биха ги подкрепили, не защото нямат какво да ядат, а защото е модерно да протестираш. Ама толкова им е нивото на протестърите - образование, тип БГ ***, добри в чопленето на нос и таблет, ама нямащи хабер, как се изкарва хляб с труд. Разни криминални адвокатчета и еременчета са им войводите. Те ще оправят България! Де бухалка, де! Някой назова ли мафията в БГ - примерно трибуквената варненска групировка? Не! Що, смели сте ,нали?
32
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То целта не са предсрочни избори а служебно правителство а веднъж президента направи ли ще отложи следващите избори с 3-6-9 месеца колкото са му нужни с причина корона вируса както май ще стане и в САЩ
31
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам защо не осъдят всички които възпрепятстват свободното преминаване на хората. Те нямат право да блокират кръстовища, улици, магистрали и да пречат на движението.
30
6
 
28
 
! Отговори
Хора,четете преди 3 години
пишете:Българска Конституция и четете:чл31(3)Всеки е невинен до доказване на противното с влязла в сила присъда.Радев крещи и обвинява без съд и присъда.чл.58(1)Гражданите са длъжни да спазват Конституцията и закните и да ненарушават интересите на другите.Протестърите нарушават интересите намнозинството.Интересни са и член32-за недосегаемостта на личния живот и право на защитасрещу посегателство срещу честта и доброто име;чл.39;чл.56...Където и да погледнеш виждаш протестърски нарушения
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВъпросНе се притеснявай, и това ще стане ако продължават да наглеят.
28
6
 
28
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Ако на есен има избори в България пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните дебелокожи протестиращи българи егоисти с егоистично мислене.
27
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки от протестиращите, опитал се да излезе на пътя, бе изблъскван от полицаите.не само да бъдат изблъсквани, а и здраво набити.
26
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като блокират другите хора какво смятат ,че ще постигнат ?
25
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко, на редовните избори
24
28
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Тук е пълно със защитници на демокрацията,правителството,полицията и т.н.Щом сте толкова много и толкова смели,защо не станете от диваните и не отидете да кажете в очите на "платените черепчета" какво мислите? ЗАЩОТО НЕ ВИ СТИСКА!!!!!!!!!!!
23
6
 
15
 
! Отговори
Asd преди 3 години
Ако изядат боя ще обвинят нормалните хора за фашисти и ше дойде Пуъин да организира един референдум и после 45 години пак комунизъм
22
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** платени. Искат да се движат свободно. Хората за нас го правят и бият баби и цъкат белот на смени срещу не много пари... Будители, герои,мъъъченициии
21
4
 
36
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Очаквам момента в който на работещите българи ще им писне и ще излязат да разчистят улиците от безделници.
20
4
 
22
 
! Отговори
69 преди 3 години
абе няна ли кой да ги препарира тези ***, имат право да си блокират само входовете на дворовете, 10 пъти са повече тези които не са съгласи с протеста ви
19
5
 
28
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Един як пердах, и после в килиите - за опит за саботаж срещу държавата !
18
3
 
16
 
! Отговори
Божков преди 3 години
Аз последно си поръчах кола с повече п.оститутки от тия протестиращи.
17
3
 
20
 
! Отговори
нема що преди 3 години
Неколко полуграмотни го.еда, дето ги знаят всички в града. Неуки, рошавци, тръгнали да бъзикат хората и самочувствие, представете си - да ги блокират.
16
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли кой да им хвърли един як бой на тези които уж протестират ама срещу заплащане? Никой няма право да ни ограничава правата за придвижване включително и те.