119 нови случая на коронавирус у нас, във Варна над половината

Трима са починали за последните 24 часа
96
119 нови случая на коронавирус у нас, във Варна над половината
Снимка: БГНЕС
119 са новите случаи на кронавирус през изминалите 24 часа при направени общо 1491 PCR теста.
 
Общият брой на потвърдените случаи става 11 955, от които 5 147 активни, сочи Единният информационен портал.
 
Прави впечатление, че в София са открити само 8 новозаразени, а начело в класацията е Варна с над половината от случаите - 61.
Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е както следва: Благоевград - 1; Бургас - 1; Варна - 61; Видин - 3; Враца - 2; Габрово - 2; Добрич - 13; Кюстендил - 4; Пазарджик - 1; Плевен - 2; Пловдив - 8; Русе - 3; Сливен - 3; Смолян - 4; София град - 8; Стара Загора - 1; Хасково - 1; Ямбол - 1.
 
Излекуваните лица са 6420, от които 24 са регистрирани през изминалото денонощие.
 
С доказан COVID-19 в лечебни заведения за болнична помощ се намират 814 пациенти, 46 от тях са настанени в интензивни структури.
 
Според Националната информационна система при 691 медицински служители у нас е констатирана коронавирусна инфекция, като новите слуучаи са 7.
 
Починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, са 388 - трима за последните 24 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
1
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Хи-хи-хи, в София цели 26 дни се събрат хора на протест , а най-много заразени във Варна. Майтап коронавирусен от секъде! Все пак инкубационият период на вируса е 21 дни. Т.е. вече трябва да има бум на заразени, *** щаба май удари гредата.
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стига с този Фалшив мухобоиков вирус
86
3
 
2
 
! Отговори
Дядо ви преди 3 години
Как се заразяват в старческите домове хора, които никъде не ходят. Или се заразяват умишлено...
85
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
другия феномен е софия, протести 25 дни а бройките аритметично падат. Баце го е страх и от големия брой заразени в Сф и че нищо не се прави и крият.
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мдаа, около Бургас има китайска стена, бройката се движи все от 1 до 5 на ден, бла бла при това разюздано поведение нез маски и дистанция по южните курорти около Бургас
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само че от тези 61 във Варна на 53 се знае първоизточника. И те са с ограничени външни контакти. Така че по притеснително е че в Бургас и околията се крият тестове за да се пази сезона. Успяха Варна да и затрият туризма. Все пак муттоморието е на юг.
82
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде спрете се вече с тая измамна и фалшива'' пандемия''!
81
2
 
2
 
! Отговори
миткащ из града преди 3 години
До ИванВъв Варна СЕ НОСЯТ МАСКИ НАВСЯКЪДЕ!
80
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Иво ИнджовИди се прегледай! Спешно е!
79
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
така,така!..Аритметиката да върви...Аз обаче съм възхитен от един надпис с големи букви:-"В обекта се допускат само хора с маски"..Викате:-"Е,и какво?"..Веселото е,че "обекта " е една ЗАКУСВАЛНЯ !!!!!..А как ще ядеш като си с маска,поне на мен не ми е ясно...Може би "КОРИФЕИТЕ" знаят?
78
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доло Мотафчйиски доло доло
77
1
 
0
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
До Анонименdo62 kolega,admiracii za posta !!!
76
7
 
2
 
! Отговори
Иво Инджов преди 3 години
Туй вече никой не го интересува.Пишете за Русия,как лекарите масово скачат от прозорците,как крият в пещерите милионите жертви на коронавируса.Как всъщност Путин е вируса който заедно с ортака му Си Дзи трови свободния свят.А и относно ваксината,която Путин пуска другата седмица,с месеци преди всички,че всъщност не е ваксина а отрова останала от чернобил,целяща да умори останалия още не скочил от прозорците народ.Вижте колко опорни точки ви спускам а вие смешните 1000 теста с 120 зарази?????
75
5
 
4
 
! Отговори
БОЮ преди 3 години
БОЮ КАТИЛА ДЕ ЛИ ВИКА В ИСПАНИЯ И ИТАЛИЯ ИМАШЕ МНОГО СТАРЧЕСКИ ДОМОВЕ С ЦИРК КОРОНА ЧАКАЙ И АЗ ДА НАПРАВЯ В БЪЛГАРИЯ ТАКЪВ ЦИРК ,НЕ ТИ СТИГА ИНТЕЛЕКТ ЗА ТАКОВА НЕЩО СМЕШЕН ИТАЛИАНЦИТЕ ИЗПРОБВАХА НОВА ПРОТИВОГРИПНА ВАКСИНА НА СТАРЦИТЕ ЗАТОВА ГИ ИЗТРЕПАХА ,ИСПАНЦИТЕ СЪЩИТЕ ПОВЕЧЕ ЛЪЖА БЕШЕ ПРИ ТЯХ!
74
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес бях до лабораторията в Смолян описана от "Възмутен" с бременната ми съпруга за изследвания назначени от АГ специалист, и като видях десетките чакащи за проби за КОВИД, поради страх от зараза се отказахме.Никакво спазване на изискванията за отделен вход, нито отговарящо помещение! РЗИ-къде си.....???
73
4
 
1
 
! Отговори
до аноимен преди 3 години
А в Беларус как е?---------------У Беларус населението не може да ходи "По света и у нас" щоту му требват шенгенски визи, а до момента ЕС визи не дава.Туй шъ рече, че нема "Внос и Износ" на вирусчето.И накрая, по думите на Батката, у Беларус откриха най-ефективното лекарство наричъ съ - "Водка и Комбайна".Тъй че, по-добре да беше питал - Кво ставъ у Швеция????А, тговора е - Де дъ знам!
72
1
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Поради пътуване ми се наложи да си направя платена проба за коронавирус в Смолян. Изумен съм от безумното решение на медицинските власти -болница и РЗИ начина за направа на изследванията-плащане 120 лв и регистрация в компютърната система в "банята"/помещението навремето е било такова 2/2,5 м./ на "РАМУС", после в друга лаборатория за вземане на пробата. Независимо от любезността на лаборантките се чудя на търпението им, лудницата , неудобството за работа с други пациенти за др.изследвания.
71
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 3 години
72, ако беше си направил труда да прочетеш коментара ми щеше да ти стане ясно, че става дума за туристите във Варна ...
70
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кой му пука че ще умре ?Заразявайте се редовно ,ходете без маски .В Пловдив гледам майките си пускат децата без наморници но не хапят силно дечищата им.Освен това правя забележка на ръмжащото и дете че е босо .А майката вика той така си ходи из парка бос и гол .Става въпрос за дете на 2 годинки което ще хване и други зарази така .Майките са за убиване на такива деца .То кви майки са ееебалнииции някви ?
69
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ще само минуси да слагате истината е:..............................................................В Германия тестовете са безплатни! ..............................................................Не знам как да го кажа на банкянски, ако има накой да го преведе!