Протестът снощи спокоен, нощуващите в палатки - петдесетина

Имало е вербална агресия срещу екип на медия, полицията се е намесила
Обновена: 4 авг 2020 11:57 | 4 авг 2020 11:48, Александър Попов
218
Протестът снощи спокоен, нощуващите в палатки - петдесетина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Снощи бе констатирана поредна вечер на гражданско неподчинение, нямаше уведомление за провеждането на протест, обяви на вече редовен брифинг комисар Тони Тодоров, зам.-началник на "Охранителна полиция" .

Не са констатирани сериозни нарушения на обществения ред. 
 
"Имаше вербала агресия срещу екип на медия, там полицията се намеси, за да се оттегли на безопасно разстояние. Задържана е пияна жена, която е имала различно мнение на това от протестиращите на Орлов мост. Имало е спор между двете страни. Ежедневно действаме по един и същ начин, разговораме. Опитваме се да ги убедим да падне блокадата на кръстовищата, но за момента няма резултат", допълни комисарят..
 
Не се е променила бройката на палатките и нощуващите хора. На Орлов мост са били 20-25 души, на Ректората - 20 души и пред Министерски съвет - 6.
 
"Бусът е спрян пред "Софийски университет и може да напусне по всяко време", уточни Тодоров .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още по темата: протестСДВРпалатки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С викане,с плакатчета и шегички нищо сериозно няма да се промени.Реално, поведението на не малка част от протестиращите е много инфантилно.Не видях тези хора да се оформят като единна клетка на обществото,да задействат даден механизъм,да излязат с конструктивни тези,да се обсъжда публучно.Не видях никой да говори за гражданско право,индустриални отношения,за тотална смяна в синдикатите,за микро и макроикномически варианти.Или вече никой не чете.Като животни да мучат-цена нямат.А книги,а акъл?!
105
1
 
14
 
! Отговори
2222 преди 3 години
До вижте сегаСлави - премиер, Мая -вице, Шиши - на финансите--------------------Филм на ужасите ли гледаш бе ей !!!!
104
0
 
17
 
! Отговори
Злите езици преди 3 години
говорят, че поради възмутените граждани дето наблюдавали протестиращи да пекат наденички и да пият бира под шатрите, организаторите им спрели храната и им забранили бирата и само най-самоотвержените 50 човека останали. Някои си носели сандвичи, а други минали на гладна стачка.
103
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТози на палатките се арестуват взимат им се паспортите и българското гражданство и еднопосочен билет към Масква. Имуществото се конфискува в полза на държавата.=====================Абсолютно подкрепям. Да си опънат палатките на червения площад да ги видим. Хахах
102
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-глупавата форма на протест е да опънеш палатка...Гледах един стриймваше и ядеше кебапчета пред камерата - човека е отишъл да се натъпче като вол, а не да протестира...Срам !
101
0
 
7
 
! Отговори
Правителството преди 3 години
целенасочено руши имиджа на протеста оставяйки 50 човека да се излагат в центъра на столицата пред милиони сторичани и гости на столицата. Какво са виновни хорицата че са се сложили на такова място дето всеки да ги види. Няма жал тази държава!
100
2
 
15
 
! Отговори
До Окрадено и лъган преди 3 години
Ти май не разбираш, че това е последният мандат на Борисов. За разлика от теб обаче, мен ме вълува и силно притеснява кой ще дойде след него, защото съм виждал по-лоши управления от неговото и по-тежки времена от неговото. Според мен всички управления начело с БСП са по-катастрофални за България. Не го защитавам, трябва да си отиде, тотално се изчерпа, но за мен има значение кой ще дойде. С това отровно трио начело на протеста не ни чака нищо добро!
99
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този на палатките се арестуват взимат им се паспортите и българското гражданство и еднопосочен билет към Масква. Имуществото се конфискува в полза на държавата.
98
13
 
2
 
! Отговори
Окрадено и лъган преди 3 години
Моля, оставете Тиквата да ни краде и мачка още 50 години! Ние издържахме 500 години турците, та Тулупа няма да издържим!
97
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 2 часа минах от там,една шатра и 4-5 палатки.Пред тях някакви правиха подписки за нещо и пиеха бири. Общо-взето жалка картинка.Много ми се искаше еволюционното стъпало да е по-високо,хората да правеха всичко по далеч по-продуктивни,интелигетни и иновативни начини.Тоя кибик-бар за мен не може да бъде олицетворение на "промяна".Нито тия със свирките,вувузелите и колелетата.Аз също съм ЗА промяна,тя е отговорно нещо.За да се гради трябва ум,а не лежане на тиферич, пиянства и истерии.Тъжно...
96
0
 
9
 
! Отговори
чудя се преди 3 години
Защо СО или КАТ не преместят на наказателен паркинг произволно зарязан насред кръстовището бус? после собственикът да си плати престоя на наказателния паркинг и готово... защо е паркиран там? нека си протестират, но да стигнат пеш... за т.нар. "майки" на деца с увреждания - закрила на детето спи, това е умишлена гавра с децата... в тази жега да ги мъчат по протести за да удовлетворят нечий политически нагон...
95
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ба. Сега 3 млн. ли станахте бре. Малей. Народ ли бе да го опишеш. Сега. Изборите са март. Всичките 100 човека да излезете все тая. Най- много полицията да спре да ви пази от всенародната любов.
94
18
 
1
 
! Отговори
Протестите ескалират преди 3 години
Ако Мутрафон не подаде оставка, в началото на Септември излизат 3 млн. протестиращи из цяла Европа и га разкостват! Дори и по-лошо!
93
14
 
1
 
! Отговори
3 кирки, 2 лопати преди 3 години
Оставка за всички гербаджии! Обрахте и оsрахте държавата, дърводелци!
92
1
 
18
 
! Отговори
Ender преди 3 години
Между другото, наистина са секнали парите за купени лайкове и коментари, защото вече няма по стотици минуси на всеки интелигентен и логичен коментар!
91
0
 
17
 
! Отговори
Доброто е преди 3 години
че безработни в България са само 50 човека.
90
1
 
23
 
! Отговори
Срам и позор преди 3 години
50 човека в цяла държава да свалят правителството пък и медиите всеки ден да ни занимават с личните им проблеми. Докъде се докарахме!
89
1
 
14
 
! Отговори
ЧЕРЕПА преди 3 години
Уважаеми балъци, работете и не се противете. Аз съм си организирал хората за да си взема моето, като падне правителството се връщам с комплект доверен лица и тоя път няма само хазарта да взема. Ще ви взема и еврофондовете и бизнесите и ще ви точа парите към Дубай и Москва, да има ако пак някой ден ми се наложи, да имам да плаюам пак да ви тормозят. А вие търкайте билетчета, протестирайте и не се обаждайте.
88
0
 
4
 
! Отговори
до всички преди 3 години
взимайте палатките на българското море идете, зерАнгелкова вече я няма
87
4
 
0
 
! Отговори
до ВЕРКА ИВАНОВА преди 3 години
АЗ ще гласувам за теб