Протестът снощи спокоен, нощуващите в палатки - петдесетина

Имало е вербална агресия срещу екип на медия, полицията се е намесила
Обновена: 4 авг 2020 11:57 | 4 авг 2020 11:48, Александър Попов
218
Протестът снощи спокоен, нощуващите в палатки - петдесетина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Снощи бе констатирана поредна вечер на гражданско неподчинение, нямаше уведомление за провеждането на протест, обяви на вече редовен брифинг комисар Тони Тодоров, зам.-началник на "Охранителна полиция" .

Не са констатирани сериозни нарушения на обществения ред. 
 
"Имаше вербала агресия срещу екип на медия, там полицията се намеси, за да се оттегли на безопасно разстояние. Задържана е пияна жена, която е имала различно мнение на това от протестиращите на Орлов мост. Имало е спор между двете страни. Ежедневно действаме по един и същ начин, разговораме. Опитваме се да ги убедим да падне блокадата на кръстовищата, но за момента няма резултат", допълни комисарят..
 
Не се е променила бройката на палатките и нощуващите хора. На Орлов мост са били 20-25 души, на Ректората - 20 души и пред Министерски съвет - 6.
 
"Бусът е спрян пред "Софийски университет и може да напусне по всяко време", уточни Тодоров .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още по темата: протестСДВРпалатки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
11
 
! Отговори
Питайте си преди 3 години
някой даже са на протеста и жалостивите им майчици ги тикат напред като на шипка
85
2
 
25
 
! Отговори
1 преди 3 години
Заради 50-*** безделници, 2 млн. се чудят как да се приберат в тази нечовешка жега! Безобразие!
84
3
 
10
 
! Отговори
вижте сега преди 3 години
Слави - премиер, Мая -вице, Шиши - на финансите
83
2
 
17
 
! Отговори
Ха ха "млади х преди 3 години
Какви млади хора ,бе...какви 5-лева...ха,ха,хаНали Слав Велков е внук на Славчо Велков от БКП , който бе специалист по тероризма при СОЦ-а и тикна маса хора по затворите и лагерите?Сега учел режисура в САЩ....."КАК ДА РЕЖИСИРА ПУЧОВЕ В БЪЛГАРИЯ"!ЗНАЕМЕ ГИ , ПОМНИМ ГИ ....И ГИ НАБЛЮДАВАМЕ ВНИМАТЕЛНО ...ХА,ХА,ХАААААНИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО ...И НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕН!ВСИКИ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!ГАРАНЦИЯ!!!
82
0
 
6
 
! Отговори
Верка Иванова преди 3 години
***, боря се за депутат ...Ще ме изберете...
81
1
 
20
 
! Отговори
до всички преди 3 години
до преди два месеца плачеха, че оставали без работа, после хукнаха по Гърция, сега на площада.. е+ати БЕЗРАБОТНИТЕ, а аз трябва да ходя в офиса всеки ден и да си прибирам детето ... ако това е демокрацията, зае+и
80
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младите хора блокирали кръстовищата. Тоест, лентяите и тунеядците. А останалите ще бачкат и ще се задушават в жегата по улиците, за да не нарушат спокойствието на безделниците. Това, ако беше нормална държава тия досега да са изметени и присъдата им да е влязла в сила.Но може и да са прави, видно е че гербавите комунисти не могат с нищо да се справят, парализирани от страх от случващото се заради мазния кокал.
79
2
 
21
 
! Отговори
до всички преди 3 години
50 протестиращи ... та това е половин България ... ххаххаа
78
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Шипка е спокойно. Протестите минавали спокойно. Така си е, само дето нормалните хора трябва да заобикалят шепа наркомани и ***, блокирали кръстовището, което е чисто престъпление и терор над останалите. Иначе всичко е спокойно. Тия четат ли си простотиите, които говорят преди това?
77
1
 
5
 
! Отговори
До 5 висши преди 3 години
соцоилогия, моцоилогия, лигльология, малко историйка, айде и философийка и оп- 5 висши!
76
21
 
3
 
! Отговори
5 висши, 4 езика! преди 3 години
Протести до дупка! Мутрата в затвора! Забрана на ГЕРБ и БСП!
75
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моя приятелка има дете-аутист. Казва, че не може да го оставя само за повече от час. На кого си оставят децата с увреждания онези дами, дето системата си убивала и затова висят денонощно да протестират? С луксозния си бус? Малко ми е странно, като сравнявам фактите...
74
0
 
15
 
! Отговори
Фигуранта е един преди 3 години
Дето сънува кошмари, че е увреден, а Вера Иванова го бута в едни яки чичковци полицаи. После го настъпва, за да реве и той се събужда с рев. Отстрани седят едни от социалните и ръкопляскат.....
73
1
 
18
 
! Отговори
Младите преди 3 години
Навсякъде журналистите използват евфемизма "Младите хора" за протестиращите.Защо не го кажат директно "Младите ***.И"Вижте ги само като вземат думата лъсва инфантилизма им.Смислено нещо не чух или интервюират нарочно само Младите .......
72
0
 
12
 
! Отговори
кой е тоя преди 3 години
Фигуранта?!
71
1
 
18
 
! Отговори
Н. К. преди 3 години
True story: не съм привърженик нито на едните, нито на другите, но тъй като работя близо до Министерския съвет, реших за първи път да отида да видя най-новата атракция в столицата. Някъде привечер застанах срещу Министерстово и след 5-10 минути двама младежи идват при мен и ми казват: "Извинявай, къде е Министерски съвет?" Аз им го показвам с пръст. "А, мерси." Казах си "Видях достатъчно" и си тръгнах. Друго нищо не мога да допринеса по темата
70
3
 
22
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Спокойно ,българи! Прошляците на Фигуранта и комунистическата буржоазия е в амок от Гешев. Намери се дин българин да им свие сърмите и сега *** като настъпани пинчери всички! Гешев ги е подкарал по списък и истерията ще се усилва с всеки ден - прокурори щъкат навсякъде и са приклещили топките на Фигуранта и клакьорите му. Предстои шоу за рязане на топки ! Ше исмаме кастриран президент -фигурант ! Какъв кеф !
69
1
 
12
 
! Отговори
Всички преди 3 години
Всички журналисти отразяващи протестите трябва да са платени -- такъв телешки възторг не може да не е подплатен !Не става дума за Божков ТВ, и другите нещо закачат.
68
2
 
20
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен....... Протестът ще направи поне една изцепка и от малка искра..... Ръководителите на протеста са хора без морал и от тях всичко може да се очаква. Провокациите с опитите за блокада на магистрали ще продължат, ще се опитват и да увеличат броят на блокираните кръстовища. Ще се на гледаме на подли номера.
67
2
 
23
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Какъв протест!?Двадесет лен тяи на кръст.С нито ден трудов стаж,научени всичко да им се поднася на готово. Жална ни майка ,ако те управляват държавата.