Протестът снощи спокоен, нощуващите в палатки - петдесетина

Имало е вербална агресия срещу екип на медия, полицията се е намесила
Обновена: 4 авг 2020 11:57 | 4 авг 2020 11:48, Александър Попов
218
Протестът снощи спокоен, нощуващите в палатки - петдесетина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Снощи бе констатирана поредна вечер на гражданско неподчинение, нямаше уведомление за провеждането на протест, обяви на вече редовен брифинг комисар Тони Тодоров, зам.-началник на "Охранителна полиция" .

Не са констатирани сериозни нарушения на обществения ред. 
 
"Имаше вербала агресия срещу екип на медия, там полицията се намеси, за да се оттегли на безопасно разстояние. Задържана е пияна жена, която е имала различно мнение на това от протестиращите на Орлов мост. Имало е спор между двете страни. Ежедневно действаме по един и същ начин, разговораме. Опитваме се да ги убедим да падне блокадата на кръстовищата, но за момента няма резултат", допълни комисарят..
 
Не се е променила бройката на палатките и нощуващите хора. На Орлов мост са били 20-25 души, на Ректората - 20 души и пред Министерски съвет - 6.
 
"Бусът е спрян пред "Софийски университет и може да напусне по всяко време", уточни Тодоров .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още по темата: протестСДВРпалатки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
20
 
! Отговори
Моля, преди 3 години
Отбележете с палче нагоре за ДА и с палче надолу за не, товаПрилича ли Ви Христо Иванов на МРАВОЯД
65
2
 
22
 
! Отговори
ЧУДОМИР преди 3 години
Чудя се, никой не протестира да иска работа, заводи, предприятия. Всички легнали като индийски крави и протестират за помощи, гледат да падне някой лев от провокацийка. Всеки и можещ и неможещ и заслужил и незаслужил иска яхта, щото Меди имал. Да ми дадат, да ми дадат. Ако някой млад човек има малко мозък - ще бяга оттука с триста. Всеки чака да награби или да му дадат.
64
1
 
20
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Само въпрос на време е да го радикализират. Вече започнаха с гладните стачки и до края на август акцента ще бъде върху състоянието на "мъчениците". Но Отровното трио още от сега оглежда психически лабилни хора, които наесен ще тръгнат да се палят. Разберете, че превратаджиите начело с Радев ще преминат през трупове само и само да се докопат до властта!
63
0
 
22
 
! Отговори
Млад и красив преди 3 години
Видя се че където полицията си върши работата, *** подвиха опашка и отпушиха пътя.Браво на старозагорската полиция ! Също и на благоевградската !Смачкай мераците на наглеците още в началото защото след това ти се качват на главата, кокто стана в София.Целият български народ се надява полицаите чиито заплати плаща с данъците си, да накарат всеки в тази дърдава да спазва законите на страната.Това е държавността !Другото е хаос и анархия, а мнозинството от хората НЕ ИСКАТ това !
62
2
 
26
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
протестиращите бираджии вече са компрометирани , на всички стана ясно че го правят за пари, ония дето системата ги убивала също ! тия в чужбина не ги коментирам - те изведнъж станаха родолюбци !тримата с мегафоните , независимата импексова и фигуранта го правят с надежда да вземат властта и да се докопат до 29 милиарда ! нормалните българи все още са толерантни ! но до кога ......?
61
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам кой е по-умен или глупав - тия дето ругаеме тия наркоманчето по кръстовищата, или тия които им позволяват да правят това!!!
60
4
 
33
 
! Отговори
чиба бе пияндета преди 3 години
На Орлов мост 20, на Ректората 20, пред МС - 6. 46 човека !!!!! Баааахти колко сте мизерни и жалки, протестърчета.
59
3
 
28
 
! Отговори
Само ГЕРБ преди 3 години
Здравейте протестиращи. Искам да ви кажа, че ни най-малко ни притеснявате като лежите на Орлов мост и където и да е другаде. Вие ще си лежите, ние ще си работим и така до изборите догодина март месец, които отново ще спечелим. Може през зимата да ви е малко некомфортно, но ние като джентълмени ще ви осигурим отопляеми войнишки палатки столови.
58
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари, посочете ми една Държава в Европа, която прави протести за да защити един поръчков убиец. Тогава ще ви подкрепя, а сега бягайте за поредната доза хероин или водка.
57
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, които подкрепят поръчков убиец-Божков черепа , или Радев, който взе пет милиона евро рушвет от Грипен и сега го търсят да ги връща са за психиатрията.
56
0
 
16
 
! Отговори
боко да се стега преди 3 години
да прокопае канал и да докара Черно море на Орлов мост. Така ли ще се пържат хорицата с месеци.
55
2
 
6
 
! Отговори
строители на бГетото преди 3 години
А в същото време... Гела гази морето край Санторини с яхта за 50 млн.
54
2
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До КоментарАбе за какъв робски животец постоянно говорите тука разни лузъри и маргинали? Аз си живея повече от прекрасно. Имам си пари, ям хубава храна, козе сирене, че го обожавам, пия скъпа водка, когато ми се спи, спя, когато ми се купонясва - купонясвам. Имам прекрасна любовница и тя милионерка, границите са отворени и мога да ида където си поискам. А тук някакви гладняри само виете колко сте гладни и бедни, че и роби. На кого си роб ти примерно? Аз съм си свободен човек :)))
53
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Докторвсичките 800 трола които сте на хранилката ли ще протестирате хахаххахахха
52
21
 
1
 
! Отговори
До 44 преди 3 години
"Държавата се бори срещу олигарсите..."Ти къде видя тази "държава"."Държавата" е представена от сикаджията Борисов и приближените му м.***.ри!!!Тук тече филма двупръсточели му.т.ри срещу интелигентни олигарси а ние гледаме сеир и нищо не можем да направим!!!
51
2
 
34
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
Сега , като е спокойно, някой може ли да даде информация към кого да се отнеса за плащане да ходя на протест ? Безработен съм и трябва да припечеля. Разбрах, че добре плащат - между 100 и 300 лв. Аз искам 300 лв само. Питам и за един преател , щот и той безработен.
50
2
 
34
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Споко , протестърчета ! Има време , ще ви издържим още малко до изборите март 2021 г. После ще ви дадем да управлявате , а ние тогава ще излезем на палатки на всички кръстовища , в цялата страна. Тогава да видим как ще подавате оставки, защото няма да можете да се доберете до работното си място. Тогава ще видите какво е протест !! Фигурантът пръв ще разбере !!!!
49
25
 
2
 
! Отговори
Ало, анонимен 20! преди 3 години
Ела ми да те пробвам на 50 км. маратон! Тогава ще видиш кой е пенсионер и кой бройлер! Оставка за Мутрата!
48
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как няма да са на страната на Божков като злодеят Гешев ги лиши от търкането на билетчета дето даже живеещите иначе в недоимък пенсионери си купуваха редовно от лафките!? Иначе Бойо бил лош и живеели в немотия.
47
2
 
35
 
! Отговори
Оставка за Радев ! преди 3 години
Искаме смяна на начина на управление! , затова Оставка и за Фигуранта Радев, който вече 4 години е в управлението и нищо полезно не е направил за хората !