3-годишно с опасност за живота - момче го блъсна и избяга

Баща на шофьора се върнал да предлага помощ
5 авг 2020 11:45, Нели Христова
12
3-годишно с опасност за живота - момче го блъсна и избяга
Снимка: БГНЕС

3-годишно дете е в тежко състояние в плевенската болница, след като беше блъснато извън пътното платно на улицата, на която живее. Момченцето е било пометено от водач, който дори не спрял. Очевидци твърдят, че зад волана бил 17-годишен младеж, син на бивш полицай. Малко по-късно на местопроизшествието се появил баща му, който твърдял, че той е блъснал детето, предаде NOVA.

3-годишното дете е стояло на тротоар, който в момента е силно затревен. Автомобилът се е качил на тротоара, блъска го и продължава без да спре.

„Детето беше прегазено пред очите ми. След което шофьорът избяга, а след 10 минути се върна баща му, за да ми предлага помощ”, разказа майката на детето Петя Ватовска.

Родителите на двете момчета влизат в спор кой точно е шофирал. През това време идва линейка и отвежда детето, което е с комоцио. Налага се и да бъде откарано в Плевен, където е настанено в Реанимация на командно дишане. След направени операции, детето вече е по-добре. През цялото време мъжът, който се признава за виновен, предлага помощта си на семейството. Те обаче са на мнение, че целта му е да ги подкупи, за да не свидетелстват срещу сина му. Те са категорични – ще търсят правата си в съда.

„Бях до детето. Отдолу идваха две коли, които караха с висока скорост. Детето ми беше почти умряло. Колата избяга без да спре. Младо момче беше, не го познавам. В колата бяха двама”, разказва баща на детето Мартин.

Мъжът, чийто син е обвинен за случилото се, отказа да застане пред камерата на NOVA и да коментира случилото се. Пренасочи ни към неговия адвокат Иван Вачев.

„Неща, които са обект на разследване, не мога да коментирам. В процес на доказване е кой е шофирал. Води се разследване”, заяви той.

Според източници на NOVA в полицията задържан по случая е бил 17-годишният младеж. Към момента текат технически експертизи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хи, Хи , Хи Кръв пикаят тука комунистите срещу Бойко Не са виждали власт вече 10 години и са озверели от глад ... Сега като видяха че ЕС дава 29 милиарда , откачиха напълно ...Успокойте се малко Нали видяхте проучванията вчера Хората пак ще гласуват за ГЕРБ ...
11
2
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Пак не си ги пило
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОКОГА ВЕ МУТРИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛААСТ ЩЕ ЗАЩТИТАВАТЕ СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ САМО ЗАТОВА ЕДНА ЕДРА ТИКВА И ЕДИН КАСКЕТ ОТ СВИНСКА КОЖА ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ стига сме мъл1али знам 500 години не са малко но е време да да има бунт на мравките иначе сме загубени
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свикнали да прикриват убийци...Надявам се кармата да си свърши работата, понеже съдебна власт нямаме.
8
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако младедежът е шофирал, баща му му прави възможно най-лошата услуга. Вярно е, че в младостта си вършим щуротии и понякога се налага да платим висока цена... В повечето случаи, това което ни спохожда, не е това, на което сме се надявали. Три годишният малчо да се възстанови напълно и да не остане нищо, което да напомня на него и на близките му за инцидента! Дано и младежът да осъзнае случилото се
7
0
 
27
 
! Отговори
Минувач преди 3 години
Защо излишно се хаби ресурс за нищонеправене? Нито има нещо да се разследва, нито има нещо да се доказва. Всичко е ясно. При работеща правосъдна система за това престъпление, точно след не повече от 2 седмици извършителя вече щеше да е започнал изтърпяването на наложеното ефективно наказание.
6
1
 
12
 
! Отговори
Ушев педреаст преди 3 години
сигурно е от делта Гард на ШИШИ , оставка на мутро-шкембелиите. с униформи
5
4
 
27
 
! Отговори
гост преди 3 години
смърт за джигита друго наказание няма за такива
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
айде бе Гешев или тука няма пари ,ще потулят случая с времето
3
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Книжките не се ли раздаваха след 18 ?
2
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма бивши полицаи!
1
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на куките и техните синчета и щерки!Наистина няма престъпление без тяхно участие!