15-годишно момиче загина при катастрофа във Врачанско

Колата, с която е пътувала, се е обърнала в канавка край пътя
8
15-годишно момиче загина при катастрофа във Врачанско
Снимка: БГНЕС

15-годишно момиче е загинало при катастрофа на пътя Враца - Оряхово край село Баница, съобщиха от ОДМВР - Враца.

Инцидентът е станал на 5 август около 20.00 часа. Катастрофирал е лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 19-годишен жител на същото село. Автомобилът се преобърнал в канавка край пътя.

В следствие на инцидента е загинала 15-годишна пътничка в автомобила, водачът е с тежки травми, с различни наранявания са други двама пътници на възраст 14 г. и 20 г.

Вероятната причина за катастрофата е движение с несъобразена скорост.

Водачът не е изпробван за употреба на алкохол поради физическото му състояние, издаден е медицински талон за кръвна проба за алкохол и наркотици. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Голф и БМВ са шофьорите в родната Формула 1 Гран спри в дърво или по таван в канавка...
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деца рожби на Мутролизацията.От кои да вземат пример. От Тиквата с брониранивт джип ли или от Мутрите които карат с 250 км в час. Всеки ден ме задминават такива летящи ниско с прибежки. От 35 г. съм по пътищата такова чудо никога не съм виждал. По европа такива ниско прелитащи остават без книжки и конфискуват автомобилите им. Но тук нямат Мутра с брониран джип а управниците карат велосипеди. Кога ли ще ги стигнете. Бог да прости детето. Тази смърт ще тежи на съвеста на мутрите.
5
1
 
11
 
! Отговори
Eh преди 3 години
Такива случаи колкото искаш. Шофьора се отървара, защото няма книжка / фалшива такава и отнася една глоба, минава време, същият пак се качва и продължава да трепе на пътя. Заради такива шведи не искам да возя семейството по БГ пътищата. Шведа "не е" виновен - няма книжка, колата не е на негово име, няма да лежи в затвора, всичко е точно.Човека няма завършен 4ти клас и не може да си прочете акта даже, подписват се с хиксове...Лошото е, че проблема тепърва набира скорост..
4
2
 
4
 
! Отговори
Голф у Враца? преди 3 години
Книжка?
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалка картинка ... 13-14-15 годишни малки момиченца с едва настъпил месечен цикъл, и налични млечни зъби, се качва при 19 годишен който вече има половината менделеева таблица в организма си. Добавяме и силната тенденция на комплексарщина на която уча "социалните мрежи" и приложения като ТИК ТОК, като задължително се пускат кратки "истории" с кадри от интериора на колата и звучаща чалга. Да се трепят! В стремежа си пак поради его, родителите носят главната вина за всичко защото знаят за това!
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че пък там? Прав път, не знам в какво състояние е сега, няма завой...Жалко за детето!
1
1
 
20
 
! Отговори
??? преди 3 години
Виновен е пак лошият път или някое дърво.Абе хора,защо създавате деца,като не ги възпитавате и пазите?Съболезнования на родителите.