297 са новите случаи с коронавирус у нас. 11 са починали

Общият брой на заразените стигна 13 014 души
7 авг 2020 06:45, Петя Славова
121
297 са новите случаи с коронавирус у нас. 11 са починали
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

297 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас. Това показват данните на Единния информационен портал. Направените PCR тестове за последното денонощие са 6 433.

Така общият брой на заразените стигна 13 014 души, като активните в момента са 5 205. Хоспитализирани са 874 души, като 47 се намират в интензивно отделение.  Излекуваните са последните 24 часа са 220 души и общият брой на здравите стигна 7 374. Отново е висок броя на починалите. За последните 24 часа 11 са загубили битката с коронавируса и общият брой на жертвите е 435 души.

По места новите случаи в Благоевград са    13 души, в Бургас - 10, във Варна - 25, Във Велико Търново - 1, във Видин - 2, във Враца - 4. Габрово новозаразените са 5, Добрич - 28, Кърджали - 1, Кюстендил - 4, в Ловеч няма нито един регистриран заразен. в Монтана има - 1, в Пазарджик - 12, в Перник - 4.

Случаите в Плевен са 10, в Пловдив - 35, в Разград - 16, в Русе - 2.В Силистра - 4, в Сливен - 1, в Смолян - 8, в София област - 5, а в София-град случаите са 80. В Стара загора са 9, в Търговище - 2, в Хасково - 3, в Шумен - 4, а в Ямбол - 8.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарската мафия умишлено умъртвява болни хора в болниците и ги пише починали от ковид19 за да вземат пари
41
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До като има овце-балаци ше има тарикати милиардери политици.
40
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
11са загубили битката с коронавируса. Вярвате ли наистина? Това е манипулиране и умишлено всяване на шок и ужас. Аз не вярвам.
39
19
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
А бе колко пъти ще ви се обяснява, че вирусът не е смъртоносен! Той ще ви разболее, ще отсъствате по-дълго от другите вирусни заболявания, ще ползувате болнични, ще пиете лекарства и пр. Никой не ви е казал, че е ебола! Стига сте манипулирали! Не се иска кой знае колко, но и това не искате да спазвате! И сега правите каквото си искате, стига сте ревали , че някой ви ограничавал правата!
38
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубав ден за демокрацията...Махнаха офцете от кръстовищата...Вече бях помислил ,че няма МВР и полицаи с т'опки в България.
37
24
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
Така ще лъжат за 200-300 заразени до септември или октомври, когатон) бройката ще скочи драстично, за да ни затворят отново.Народе ????
36
6
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Не се правете, че не разбирате за какво става дума и не намесвайте Вазов, където няма нужда! Прекланяйте си главата, това си е лично ваша работа!
35
15
 
14
 
! Отговори
123 преди 3 години
Излъгаха целия свят с ковид19. Коронавируса е измама създадена от Световния елит от Глобалисти които имат за цел да намалят населението на Земята до 500 милиона души. Ковид е само в медиите, повечето от които се управляват от Глобалистите и корумпираните лекари.
34
12
 
18
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
КАзвах ви ,че от месеци лека полека си ви тъпчат и вкарат нужното.Първо се огънаха слабохарактерните,като повечето от вас,сега и умерените.Смелите ще издържим до края.Самоа з ли забелязвам,че направо си бацат "ПОчинал от коронавирус".Доакто в началото пишеха придружаващщите заболявания.Всяко едно от тях,за което може да се спомени въпросната личност.Не ви ли дразни,само това питам?Ми не,ама тия дето давате минуси и паникьосвате нали ви вдигнаха с 30%,след 9 ще почнете с минусите!!!
33
2
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Не само съм задомена, ами и внуци си имам, но не съм длъжна да обяснявам. Не съм ви нападала, така че бъдете коректен. Отричайте явното, ваша си работа.
32
5
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Аз имам едно обяснение за този примитивизъм - почти цялата ни история е в робства, тук там свободни интервали, но крайно недостатъчни за изграждане на общество. Като сложиш и жестоката човешка природа - имам предвид Великите сили, и то си идва на мястото всичко. По темата - най-правилният път е средният според мен, но пък балансът си е труден, наистина.
31
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До една жена: Няма и да се задомищ скоро. Много злоба бълва от теб.
30
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радев е Виновен - той ни докара Още тревоги и несигурност в тая Световна Пандемия !вместо да се обединиме и дружно да се бориме -тоя Предател почна преврати да стяга Срам и Позор !
29
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 29: Това не е пандемия!!! И няма умрели от ковид, а с ковид. В целия свят е така. Колко от оздравелите са лекувани по различен специален начин? Може ли при смъртоносна болест да се лекуваш в къщи, при положение, че болниците са празни?
28
5
 
15
 
! Отговори
една жена преди 3 години
Най-после прочетох нещо правилно - мен винаги ме е вбесявал изразът от страната на булката! После жените защо не искали да се задомяват и не били искали да гледат мъжете си? Ами точно заради това унизително отношение! А който не вярва на вируса, наистина да върви доброволец! ТО ТАЗИ БЪЛГАРСКА ПРОС.ТОТИЯ ИЗГОНИ МЛАДИТЕ, НЕ САМО БЕДНОТИЯТА!
27
5
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Вие наистина ли искате да вярват? Хора, дето оправдават триченето, дето смятат, че жените си заслужават боя, защото били еди-какви си, дето смятат, че да крадеш е норма, дето постоянно използуват про.сташки и откровено неправилни афоризми от сорта на преклонена главица и от страната на булката? Не си правете труда да ги увеждавате!
26
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Отговорност трябва да поемат такива като вас, дето на нищо не вярват! Били умирали? Я ми обяснете кога не са умирали хора? А колко допълнително са починали, известно ли ви е по света от епидемията. Не четете наша информация, а друга. Но забравих, че вие не вяврате на нищо, не виждате вируса няма го и точка!
25
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Аз мисля, че мерки трябват без крайности, защото не бива да се блокира икономиката. Тези, които не вярвали били 40%. Това е доста голям процент и наистина ще ни обрече на тътрене след останалите. Кога ли не сме се тътрели след другите? Аз също мисля, че трябва да се стигне до лошия сценарий, за да им уврат главите и да почнат отнякъде с по-нормално поведение. Очевидно тук винаги трябва с лошо. Напр. аз съм против пенсионерите, защото повечето считат, че е нормално големецът да си открадне?
24
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Половин година пандемия и здрави хора, или починали от друго, не от ковид. Половин година цирк и нищене на брой заразени и брой в интензивното.. някой трябва да поеме отговорност!
23
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И се усилва герберското облъчване на Бгдебилите ! Нарочно го правят за да сложат отново държавата в карантина и да откраднат милиардите от ЕС