МВР: Възстановено е движението по всички блокирани кръстовища

От там призовават за спазване на Конституцията
7 авг 2020 07:30, Петя Славова
144
МВР: Възстановено е движението по всички блокирани кръстовища
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На територията на няколко населени места в страната се провежда специализирана полицейска операция за възстановяване на обществения ред, съобщава МВР.

Още по темата

Възстановено е движението по всички кръстовища, които бяха блокирани.  МВР многократно е заявявало позицията, че уважава и гарантира правото на гражданите да протестират мирно в защита на своите права. Това обаче не трябва да става с цената на грубо нарушаване на правата на жителите на страната.

Отново призоваваме както протестиращите, така и всички останали граждани, които не подкрепят протестите, да спазват Конституцията и законите на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възстановено е движението ,но временно...довечера пак ще ги затворим...не бързайте да се радвате герберасти..
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - прочети малко за ефекта Дънинг-Крюгер и ще се познаеш в огледалото...
80
7
 
22
 
! Отговори
Президентът се скри преди 3 години
Президентът се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...
79
1
 
0
 
! Отговори
Пъцко пъцурека. преди 3 години
До Анонимен Значи ,че Да !точно така и какво от това.Какъв ти е проблема на голия ***?Още ли ти се иска?
78
9
 
31
 
! Отговори
Solar Power преди 3 години
Браво !!! Аз също имам права и искам да се движа свободно по улиците !!!Който си протестира и вярва,че Земята е плоска да си вярва стига да не пречи на останалите. Ние тези които не вярват в ГЕРБ,БСП,Слави дългуча, ДПС,НФСБ и т.н. и работят и плащат данъци за да може да лежите по кръстовищата също имаме права които са гарантирани в конституцията !
77
5
 
19
 
! Отговори
браво на полицията преди 3 години
спасиха много хора от ковид 19
76
2
 
9
 
! Отговори
Бългериъ фърст преди 3 години
Всичко, което не ме убива, ме прави по-силен. Фридрих Ницше
75
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗНАЧИ АКО ПРОТЕСТИРАЩИ БЛОКИРАТ ДВИЖЕНИЕ ПО КРЪСТОВИЩАТА НЕ МОЖЕ,НО КОГАТО МУТРОШОПАРА ОТ БАНКЯ И ХУНТАТА МУ БЛОКИРАТ ПЪТИЩА И КРЪСТОВИЩА В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И НАСЛАГАТ НАВСЯВКЪДЕ КППта И ПАЛАТКИ НА УШАВИТЕ МУТРИ ПОД ПРЕДЛОГ ЗА (БОРБА) С ИЗМИСЛЕНИЯ КОРОНАВИРУС-МОЖЕ....БОРИСОВ С ВСЯКО НЕГОВО ДЕЙСТВИЕ СИ ВКАРВА ПОРЕДНИЯ АВТОГОЛ.БОКО ТИКВАТА И ГЕРБАВАТА МУ МАФИОТСКА ШАЙКА ВЕЧЕ НЯМАТ ПОЛЕЗЕН ХОД И СТРЕМГЛАВОТО ИМ СГРОМОЛЯСВАНЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ.
74
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво ! Така и трябва ! Да се сложи край на комунистическите кражби , включително и на правата на нормалните граждани в тази държава . На нарушителите - актове, глоби , всичко което се полага от закона.
73
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АКО СЕ ПЛЬОСНА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С ПЛАКАТ - РЕЗИДЕНТА ДА СИ РАЗКАРА МУТРИТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И РЕЗИДЕНТА Е ПРЕДАТЕЛ И СЛУГА НА КРЕМЪЛ ДО КОГА ЩЕ МЕ ТЪРПИ НСО- САМО ПИТАМ....
72
7
 
19
 
! Отговори
РЕЗИДЕНТА ВОДИ преди 3 години
ХИБРИДНИ АТАКИ СРЕЩУ СВОЯ НАРОД....НЕ МОЖЕЛО ДА ПРИБИРАТ КЛОШАРИТЕ ОТ КРЪСТОВИЩА- НАРУШАВАЛИ КОНСТИТУЦИОННИТЕ ИМ ПРАВА...
71
5
 
11
 
! Отговори
ХИБРИДНИ АТАКИ преди 3 години
АЛЕКСАНДЪР МАРИНОВ- СЪВЕТНИК НА РЕЗИДЕНТА- ПРИТЕСНИТЕЛНО Е КОГАТО ПОЛИЦИЯТА ЗАПОЧНЕ ДА ТЪЛКУВА КОНСТИТУЦИЯТА- МВР МОЖЕ ДА ПРИБИРАТ ПАЛАТКИТЕ ОТ КРЪСТОВИЩАТА ПО ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ, АМА КОНСТИТУЦИЯТА Е НАД ВСИЧКИ ЗАКОНИ...
70
5
 
23
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
БРАВО!НАЙ-ПОСЛЕ! А ТРЯБВАШЕ МНОГО ПО-РАНО!ДЕМОКРАЦИЯТА ЗНАЧИ ПРАВИЛА,КОИТО СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ! КРАЙ НА АНАРХИЯТА,ПЛАТЕНА ИЛИ ОРГАНИЗИРАНА ОТ БЛИЗО И ДАЛЕЧ.
69
4
 
30
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Най-после да видим че все пак е останала някаква държавност! Само не разбрах защо се чакаше официална жалба за да се изпълни закона?
68
35
 
7
 
! Отговори
парадокс преди 3 години
МВР вместо да защитава народа, пази мутрите от НАРОДА!ОСТАВКА!
67
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво браво най накрая
66
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко тиквата май подценява протестиращите...отговорът за него ще бъде потресаващ народен юмрук и шут към футболното отборче на централния затвор при бай Ставри...
65
11
 
33
 
! Отговори
Народна преди 3 години
Най накрая се ометоха пияндури
64
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами дано се разминем с гражданска война,ама натам вървят нещата...то тази мутра Боко я предизвика...
63
10
 
23
 
! Отговори
Първосигнални лузъри преди 3 години
Ще минат изборите, ГЕРБ е първа политическа сила и пак съставя правителство. Преди всички избори ви лъжат как нямало да спечелят и вие пърхате. Паа, паа! Какво ще правите утре - пак ли протести и палатки. Несериозно занимание за първосигнални лузъри! Я си правете партии и се гответе за избори. Система се сменя със закони, в парламента, не с декламации на площада.