Протест и на Е-79 край Симитли, колите се придвижват към "Кулата"

Засилено е присъствието на органите на реда
113

Протестно автошествие се провежда и на главен път Е-79 край Симитли. Протестиращите се движат бавно в посока граничен пункт "Кулата". Трафикът е затруднен, засега няма информация дали движението ще бъде спряно напълно, съобщава Bulgaria ON AIR.

Колите са предвождани от колоездачи.

Полицията е спряла няколко от автомобилите на протестиращите.

Засилено е присъствието на силите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 82Е той ако беше кървав отдавна да ви е измел. Не само,че не е кървав,ами е много мек даже.
73
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
народа се вдига и нищо не може да спаси кървавия диктатор борисов и полицейската хунта.
72
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ=БСП!!!Това е положението, товарищи!Избирайте за кого да гласувате!Аз ще гласувам за всички, които не са и никога не са били нито с БСП, нито с ГЕРБ (тоест изключвам разни там ДПС, догановци, патриоти и сие).Промяна на Конституцията и лустрация!!!
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е да създават неудобство за всички. Освен " я не сакам на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле" друг коментар нямам.
70
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 76Е да ама ще взема нещо да се объркам и да гласувам за неправилните. По-добре да ми кажат за кого,за да не направя някоя грешка. Че после пак ще вземе да повторят протестите ако не им хареса резултата и ще се въртим в омагьосан кръг докато не спечелят техните хора.
69
4
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Вторника 11.30 с една мощна група ше ходим с Ники Бареков на Буджака да видим на Прокопи жена му:):):):)И вилата му:):):)Очакваме да дойдат и Христо Иванов Бойкикев и оня неговия *** Иво Мирчев къде щял да прави гладна стачка като на протеста на Орлов Мост на скарата щял да яде само по 10 кюфтета,а не както досега по 30:):):):)
68
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 75 Много си се разбързал нещо да гласуваш?! -:) Че и имена даже очакваш да ти кажат? -:) Поживей малко бе човек.Виж кой ще се появи и сам ще прецениш! Времето на Герб и БСП да са 1 ва и 2 ра "сила" ОТМИНА! -:)
67
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ги питам за кого да гласувам,те минуси ми слагат вместо да ми кажат имена и аргументи,защо да гласувам за тези имена. Това ли сте протестиращите. Казвате кого НЕ искате,но НЕ казвате кого искате. Изглежда сякаш ви е все тая кой ще управлява. Просто искате да няма правителство няколко месеца.
66
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 67 Стига с това БСП бе хора! Тоя Борисов с години ВИ ПЛАШЕШЕ С ТЯХ! А и той самият днес замълча и не говори за БСП! Днес народда скочи срещу управлението му и самият него! Ами хайде да се събудим вече! Ако БСП беше се разпуснала до сега.ГЕРБ също нямаше да се задържи на власт! Разграничете нещата и сами ще разберете как стоят нещата! БСП на тези избори с ГЕРБ.Ще имат най слабите резултати! Има нови политически играчи.Които ще ПРЕСУШАТ И ГЕРБ И БСП! Нещата са други вече!
65
2
 
10
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Смешни партизански номера:):):)Утре изчезвайте от Тракия,че сутринта пак се засилвам с 250 за Морето:):):)
64
3
 
5
 
! Отговори
63 преди 3 години
До: номер 66Няма спасител!!!Ние сме собствените си спасители!!!Гласуването нищо не постига!!!Делото по спасяването на давещите се е дело на самите давещи се!!!Разбрахте ли бе, мързели???
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не казват кои са спасителите и това си е. Крият ги за себе си. Явно само те искат да бъдат спасени. За вас спасители щото им помагате с протестите и ще ви се отплатят,а за нас грабители а?
62
1
 
10
 
! Отговори
Getting ready mafaka преди 3 години
А защо ги спира патрулка? Оставете ги нека се разберат помежду си. Нали имат право да блокират и да бавят движението , следователно други имат право да не са съгласни. Оставете ги сами да се разберат.
61
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 52Абе *** червений Кремълски!!!Колкото и да тролиш България ще остане в Европейския Съюз и НАТО!!!Колкото и да подвеждаш нас българите, ние не сме глупави и виждаме, че Бойко ни води към Азия!Кой докара чалгата у нас? Бойко Борисов докара Лепа Брена в София! Бойко Борисов слуша в джипа си македонска музика!Аре бегай в Сибир!
60
3
 
14
 
! Отговори
До 63 преди 3 години
И за кого ще гласуваш при едни предсрочни избори, за Черепа ли?? Щото това е целта на неговия протест, да се върне ит Дубай и да си върне бизнеса с хазарта и да ни краде!
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-проклета от русофилската червена Мафия няма в световната История От "освобождението" до сега България е нейн заложник - постоянно подлложета на тормоз, рекет, изнудване, бойкоти, саботожи, тероризъм, геноцид !
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 63Прав си, няма да я бъде, но по съвсем различни причини. Няма да я бъде, защото на изборите пак ще гласуваме срещу БСП, и няма да им позволим да съсипят ПАК страната.
57
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 63Айде открехни ни за кой ще гласуваш. Кой е спасителят. Ама да не почнеш да бръщолевиш едни нови хора, едни нови лица,че никой няма да разбере кои са тези нови хора за които трябва да гласуваме.
56
1
 
5
 
! Отговори
42 преди 3 години
До 59Абе, ***!Нали смисълът на демокрацията е никой да не преяжда с власт.
55
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 58Ми то чекмеджето на Баце и твоето за платените ти коментари са напълнени от едно и също място.