35-ият ден на протест: Спокойна обстановка и три блокирани кръстовища

Офисът на НФСБ във Варна бе замерван с яйца
Обновена: 12 авг 2020 22:14 | 12 авг 2020 21:16, Анисия Иванова
288

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За 35-и ден протестиращите се събраха в центъра на София. Те настояват за оставка на правителството и на главния прокурор.

Спокойна е обстановката и на трите барикади - на площад "Независимост", пред Ректората на Софийския университет и на Орлов мост. Към 19 ч. все още много малко хора бяха дошли на площада пред Президенството.

Над 40 са вече палатките и тентите в лагера. Загражденията са от пейки, палети, контейнери и кошчета за отпадъци, автомобилни гуми и дори пътни знаци. Покрай загражденията са поставени постери с различни искания на протестиращите.

Протести се провеждат и в друга градове на страната.

Антиправителствен протест се проведе и във Варна. Трима души от морската столица са привикани в полицията днес заради мятането на яйца по офиса на коалиционните партьори от НФСБ.

Във Велико Търново протестно автошествие блокира движението в града.

В гражданската инициатива се включиха близо 30 автомобила, които блокираха трафика от областната болница до крепостта „Царевец“ и обратно за два часа.

До инциденти не се стигна, както и до блокиране на пътни артерии извън Велико Търново.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да идва младия премиер с харема от партията на безпартийните
215
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тука във форума окапаха протестърите.Спихва се все повече.Хаджигенчо, милият ,днес се молеше поне по 1-2часа да постоят на блокадата,че то резилът става все по-голям.Май трябва *** да помогне и с жива сила.81791
214
0
 
5
 
! Отговори
БОЖКОВ преди 3 години
АЗ ВИ КАЗАХ ,ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ СЕ ВЪРТЯТ ИЛИ О ДУПЕ ИЛИ О ПАРИНО ПО ВЕЧЕ ПАРИ НЯМА
213
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам да обединим статистиките за протеста и Ковид 19. Тъкмо ще се пести място за летните теми за отслабване и плажен с.е.кс
212
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не искам да спират протестите. Искам да протестират докато навън стане -20 градуса, да ги видим колко са корави всичките 20 човека начело с Христо Иванов:)))))))))))
211
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе в Пловдив вече ще излизат на нощна разходка в подкрепа на Божков и компания само веднъж седмично. Явно парите за толкова стигат:)))))))))))))))))). Протестъри и вие обикновени ***- в предизвестие сте за напускане да си знаете. Търсете си други палатки за спане:))))))))))))))))))
210
0
 
2
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
До срамота: Чудя се как Ирина Недева е сменила любимата си тема за ЕВРЕИТЕ....Сега подхвана протестите /както Силвия Великова и Диана Янкулова-вечно незадоволените журналистки/! "Спазват" етичния кодекс на медиите ...!!
209
5
 
2
 
! Отговори
Космат Стамат килия5 преди 3 години
С огромно нетърпение и без вазелин , очаквам Малката Булка от Банкя
208
1
 
12
 
! Отговори
КРАСНИЕ ХИБРИДЧИЦИ преди 3 години
МЕТЕЖНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПОКАЖАТ КОЛКО КОФТИ СА ГЕРБ- ОБАЧЕ ЕВРОПА ВЯРВА НА ФАКТИ А НЕ ХИБРИДНИ АТАКИ- ВИЖ С ГУГЪЛ ЕК НА КОГО СПРЯ 500 МЛ ЕВРО СУБСИДИИ ПРЕЗ 2008Г.
207
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2008г във връзка С КОРУПЦИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ НА БГ ЕК СПИРА СПИРА 500 МЛ ЕВРО, 121 МЛ ПО ПРОГРАМА САПАРД И 250МЛ ЕВРО ПО ПР ФАР- КОЙ УПРАВЛЯВАШЕ ТОГАВА- БСП. ГДЕ БЕШЕ ЕЛЕНА ДА КАЖЕ КОЛКО КОРУМПИРАН БЕШЕ СТАНИШЕВ...ПОТЪРСИ НА КОГО СПРЯХА СУБСИДИИТЕ..
206
0
 
2
 
! Отговори
До 257 преди 3 години
До Не може с едноБраво!Точен коментар на разсъждаващ човек!
205
0
 
8
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Хвърляне на домати...! Те и без друго за ядене не стават! Но трябва с тях да замерваме алчни "производители" и търговци, унищожили хубавия български домат!
204
0
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Навремето е имало следният лозунг "25 години народна власт - 25 години цирк!".Същото важи и за протестите "35 дни протести - 35 дни цирк"!
203
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия да не са кандидатствали за Нотариален акт за кръстовището?Айде да се приберат вече.
202
1
 
28
 
! Отговори
Миньорче преди 3 години
Ей много безработни лентяи в тая София ! Като водача им със зелените чорапи !
201
0
 
15
 
! Отговори
срамота преди 3 години
Днес, 13.08. по небългарското национално радио , водещата И.Н. интервюира безделниците, които провокираха участниците в сбирката на ГЕРБ. Задаваше такива глупави въпроси, че ме досрамя, че плащам на такъв журналист, за да говори глупости. Крайно време е *** да бъдат изметени от държавните медии, на които всички ние плащаме.
200
1
 
27
 
! Отговори
Промити мозъци преди 3 години
Показват ми бабичка,която ми казва:искам по-добро бъдеще за внуците си.И за да го постигне,тя започва да тормози мен и моите внуци,да решава азкакво да правя,откъде да минавам,да ми пречи,да се страхувам от пиянитенаркомани по кръстовищата.Вината за всичко е на медиите и продажнитежурналисти,които постоянно ни заливат с помия за изцепките на отрепките.
199
0
 
21
 
! Отговори
От 30 000 коли във преди 3 години
Велико Търново 30 бяха използвани за тормоз върху останалите.Те колитенямат съзнание,не могат сами да се превръщат в пречка.А шофьорите имимат ли?Явно не.
198
1
 
28
 
! Отговори
Не може с едно преди 3 години
престъпление да поправяш друго такова.Радев,негоден и некадърен с камарилатаси по демократичен начин да направят промение,подбуди хората да противопоставятедин закон срещу друг,права срещу задължения,човек срещу човека.Ерозира държавността,урони престижа на институциите,вярата на народа в тях,превърна хората във врагове.Импийчмънт(оставка)е малко наказание за това което направи.Вместода се бори за единство на нацията той я разби на партизански фракции.Ще бъдезаплют от историята.
197
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протести на три кьошета