Километрично задръстване на "Тракия" заради протестно автошествие

Колите се движат с 50 км/ч от София до Пазарджик
12 авг 2020 13:18, Ния Христова
238
Километрично задръстване на "Тракия" заради протестно автошествие
Снимка: БГНЕС
Група протестиращи днес в 10:00 ч. потеглиха по автомагистрала "Тракия" от София в посока към Пазарджик.

Идеята им беше да се движат по аутобана с 50 километра в час, предаде bTV.
 
Към 12:00 ч. се беше образувала близо 20-километрова тапа по автомагистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахаха протестърите вече на молба го обърнаха Борисов да подава оставка. Е то на такава площадна диета издържа ли се- само месо и пиячка. Няма кой един боб да им сготви на тия хора. :))))))))))))))))))))))) Ало Христо Иванов вземи се в ръже- така и така ги използваш тия хора- дай им малко почивка бре. Че едни и същи 20 човека вече месец са навън:)))))))))))
84
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те тези са айлякчии, нямат какво да правят и айде на едно протестче. Защо пък не. Аз какво съм виновен за правителството? Пращат ме командировка в Пловдив и не мога да стигна заради тях. Изпуснах си срещата. Ем ок, протестирайте си, но обявете предварително, ще си направя сметка и няма да мина от там. Заслужават да им начупиш зъбите, да знаят за другия път.
83
1
 
21
 
! Отговори
от 100 преди 3 години
И за блокадите преди време пуснах извлечение от КРБ:Чл. 57.(2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.Чл. 58.(1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.Получих много минуси. Но не аз - Конституцията ги получава. Иначе са за правова държава.
82
3
 
17
 
! Отговори
Няма преди 3 години
протестъри,няма протест. В ход е опит за преврат,метеж,подмяна,както искате ,така го наречете.Цялото това нещо се предвожда от *** с активното съдействие на Пинокио,Галева и ко..Щаба е на североизток ,а лицето Решетников.
81
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 100Е те центъра на София блокират незаконно повече от 30 дни пък ти им обясняваш,че е незаконно да карат така на магистралата. Мислиш ли,че им пука. Ама нека. То всичко се връща. Като дойдат изборите хората от злоба няма да искат да гласуват за тях.
80
2
 
17
 
! Отговори
До обективния преди 3 години
Чл. 55 (2) (Доп. - ДВ, бр. 47 от 2012 г.) На автомагистрала или скоростен път е забранено движението на превозни средства с рекламна цел, провеждането на технически изпитания на автомобили и мотоциклети, организирането на демонстрации и движението на рекламни и други шествия.Протест, инспириран от лице завършило НБУ очевидно не му е до закона. Но иначе правова държава искат.
79
2
 
22
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Тираджии Вие сте на ход. Съберете ги на купчинка, да е по-лесно.
78
1
 
18
 
! Отговори
само минавам преди 3 години
Тия що не карат към Учиндол ами по магистрала Тракия???
77
9
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Бягай да си върнеш книжката в КАТ. Това, че както всички знаем, по магистралите не може да се движат ППС, които конструктивно не могат да развият повече от 50 км/ч, по никакъв начин не означава, че това е минимална скорост за движение по магистралата. Побързай да си върнеш книжката, защото КАТ скоро затваря.
76
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марионетките на руския агент пРезидент Гумен Радев минават в отчаяни действия, да правиш организирано и целенасочено задръстване на най-натоварената пътна артерия, създавайки реална опастност от катастрофи с човешки жертви си е равносилно на тероризъм.Гадни ко/пиленца,
75
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестъри- защо сте толкова некадърни питам. За нищо не ставате да знаете. Те и троловете ви едни ***. А преди какви *** имаше- ехейй слънца:))))))))))))))))
74
9
 
32
 
! Отговори
ааа преди 3 години
Това не са Българи, това са *** абсолютни. Е за такива *** директно глоби и съд. Ходете да протестирате, искайте оставки, обаче защо създавате проблеми на останалите хора?
73
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 89А ще ми се!? Нали виждам как скачате на кръв. Боя си търсите за предизвикате интерес, иначе сте живи умрели в тоя протест. Още 10 дни и после като не даде оставка какво ще направите?- НИЩО, абсолютно нищо. Толкова сте безпомощни че пак човек да ви съжали. За едно нещо ви платиха и вие се осрахте. :))))))))))))))))) ..... Или ти безплатно си там- Абе минал си се да знаеш
72
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОбективенПисна ми от шофьори с купени книжки. Няма минимална скорост за движение по магистралите в България. Няма и не може да има поради очевадни причини. Не е забранено и с 10 км/ч да се движат по магистралите. Единственият текст в закона в това отношение е член 21 отнасящ се за всякакви пътища.-----Сигурен ли си? Я веднага да си връщаш купената книжка!Чл.55 На път, обозначен като автомагистрала или скоростен път със съответния пътен знак, е разрешено движението само на автомобили и мотоциклети, чиято конструктивна максимална скорост надвишава 50 km/h.
71
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Fake news.
70
1
 
10
 
! Отговори
До 81 преди 3 години
До АнонименЧовече, изкефи ме! Имаш талант за писане! 👍🏻
69
30
 
4
 
! Отговори
АЗ СЪМ 78 преди 3 години
Бе какво ми плякате минуси бе???Кой е Бойко? Кой набор е?Вижте го - член на БКП, генерал от милицията!Е не е ли дядо? Ми дядо е - има внуци! Който има внуци какъв е?Ми дядо ми, къф да е?!И аз не харесвам Доналд Тръмп, ама Джо Байдън е по-дърт. И на него нямам доверие дали става за президент на САЩ но ми се иска Тръмп да падне!
68
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледай като дойдат за Христо Иванов да не си около него:))))))))
67
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти за Борисов не се грижи
66
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе протестъри- нещо почнахте да се изнервяте май, а:)))))))))))))))))))Няма оставка, пък и висенето на площада вече не Куул. Даже и девойка не сте си хванали. Пък и лятото свършва:)))))))))) За зелен хайвер ви прати Христо Иванов- още в Дядо Коледа вярвате:))))))))). Нищо то и от балъци има нужда на тоя свят:)))))))))))))