Спречкване в планината между хижар и туристка заради куче

Причината - тя оставила домашния си любимец пред заслона му
Обновена: 13 авг 2020 10:30 | 13 авг 2020 10:30, Петя Славова
129
Спречкване в планината между хижар и туристка заради куче
Снимка: БГНЕС

Туристка обвини хижар, че е удрял и ритал кучето й, а когато тя се опитала да го защити, започнал да бута и нея.

Причината - тя оставила домашния си любимец пред заслона му отвързан и според хижаря кучето плашело гостите.

"Почти всеки уикенд съм в планината заедно с моите две кучета. Тази седмица се отправих към заслон "Тевно езеро" заедно с едно от тях. Носих палатка, защото знаех, че кучета не се допускат там", обясни пред Нова тв Цветомира Колева.

Тя обясни, че след като пристигнала, времето се влошило и тя влязла вътре за храна. Забелязала, че животното стои пред вратата и решила да го премести, за да не пречи на посетителите.

"В този момент мъж застана пред мен и започна да рита кучето, без да има някакъв проблем. Помолих го да спре многократно, а той започна да ме квалифицира с вулгарни изрази", разказа Цветомира.

Хижарят Иван Дрънков също коментира случая:

"Версията на госпожата не отговаря на истината. При мен дойдоха много хора, които обясниха, че не им е приятно да се хранят на една маса с куче. Животното влизаше и излизаше многократно. Когато помолих дамата да обърне внимание, тя реагира бурно", разказа Дрънков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
5
 
! Отговори
Б преди 3 години
Бай Миле и аз не харесвам рошави ,миризливи,пияни *** металисти облечени в черно и с кубинки но ми се налага да ги търпя защото от тръскане на глава няма мозъчна дейност :) за да разберат че изглеждат тъпо ,миришат и пречат дори с присъствието си. Просто им казваш заведението работи с членски карти както казваш на ромски джепчии сядащи в някое кафе.
78
4
 
9
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До ЛораХвани чети поне какво пиша, а не да ми говориш на изуст и да ми преписваш думи!Не съм казвал нито, че не харесвам хората с кучета, нито кучетата, нито децата, нито различчните. Когато не пречат на останалите хора нямам нищо против тях. За хубаво или лошо живеем в сициум и ще се наложи всички да се съобразяваме с останалата част от него! Това включва и кучкарите, колкото и да ви е неприятно! След като има хора, които не обичат да се валят в кучешки косми и фашкии, то ще се съобразявате
77
2
 
3
 
! Отговори
Б преди 3 години
Вече хижаря археолог взе сам да си пише *** хейт коментари да разводни темата а тя е неговото отношение към хората и криминалната му дейност с лопата и кирка!
76
4
 
7
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До Басоциалната си ти!Това, че не си си възпитала сем.ето/яй.цето да се държи нормално не прави останалите хора детемразци или както каза асоциални. Когато детето се държи нормално, не тича покрай останалите хора, не ходи при тях да търси липсващото му внимание, не вика, не реве, не се тръшка или на кратко НЕ ПРЕЧИ на околните/социума то проблем няма!Същото се отнася и за домашните любимци.И на мен ми е кеф да слушам *** метал така, че да ме рита баса в гърдите, но се съобразявам с околните
75
10
 
6
 
! Отговори
Лора преди 3 години
До ПроСоТо и Бай Миле Сигурно е много тежко да си хейтър и да не харесваш всички, които са различни и мислят различно. Не се учудвам, че не харесвате харата с кучета, кучетата, а вероятно и децата. Предполагам мразите и ***, черните хира, мюсюлманите и т.н Човек, който мисли само в малката си кутийка и не може да излезе извън нея е много, ама много нещастен. И всичко му пречи, само дето основен враг му е собствената му глава
74
5
 
13
 
! Отговори
Ей преди 3 години
Няма по нахални същества от кучкарите и пушачите!
73
8
 
2
 
! Отговори
Б преди 3 години
Бай Миле не всички са а социални и стерилни. Кучетата дразнят по някога но за деца да се изкажеш така си много много зле с главата. Това че никоя не се е съгласила да ти приеме семето се сърди само на себе си но от написаното виждам че и дам не се понасяш :) Господ здраве да ти даде да се гърчиш в самота щом това желал.
72
6
 
15
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До ЛораБаси про.стата па.тка си! На никой не били пречили кучетата.. на мен ми пречат! Пречи ми дакато примерно вечерям или си пия бирата в хижата/заслона покрай мен да минава некъв пес, който да хвърля косми и бълхи и да смърди на "мокро... куче"... а да.. и от време не време да лае в помещението. Докато е навън и е вързано не ми пречи ( естествено стига да не лае ).
71
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 3 години
До до 59Много е губил и се е отказал!
70
5
 
21
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
Алоу, кучкарите! Никой не е длъжен да харесва и търпи животните ви! Същото се отнася и за родителите - никой не е длъжен да търпи викащите ви и ревящи невъзпитани ча.вета!След като сте излезли сред други хора просто ще се съобразявате с тях! Когато сте си вкъщи или някъде само вие и домашните любимци/***.та правете каквото искате!
69
1
 
5
 
! Отговори
от люлин преди 3 години
При полицейска операция на 11 май 2016 г. в местността Миланица в землището на Якоруда били заловени да копаят Мустафа Чауш и Иван Дрънков от Банско, и Петър Вишев от Добринище. В тях са открити металотърсачи, кирка и лопати без съответно разрешително. За придвижването си иманярите използвали лек автомобил Тойота Ленд Крузър
68
9
 
5
 
! Отговори
от люлин преди 3 години
Хижаря е Иван Дрънков и се води дело срещу него за незаконни разкопки и иманярство!Не подкрепям кучкарите, но в случая съм склонен да вярвам на жената!
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Което не оневинява хижаря - явно и той не е стока. Случая от 2008 е факт.
66
4
 
4
 
! Отговори
Б преди 3 години
Но все пак има закони и кой да следи за спазването им всичко друго е самоуправство за което няма извинение. Този хижар е можел да се обръща към компетентните органи за неспазване разпоредбите в парка ! Не е допустимо *** доброволец да се мисли за нещо повече от доброволец не е полицай или екзекутор да чупи нечии глави с тояга ??? Чувате ли се какво говорите пазители на Доброволеца смешни ставате но добре че не ви се виждат имената защото май сте 2-*** :) Гласуването тук става и със смяна на ip
65
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко и е било. Обичам животинките, но стопаните им повечето са отврат - нахални, арогантни, прости и в никакъв случай добри и миловидни хора. Трябва да разберат , че си има правила и те са за всички - хора и животни !!! Не може детето ми да се съобразява с норми на поведение, хората да се съобразяваме, а техните кучета - не. Това е обратна дискриминация !!! Като искаш куче- чип, данъци, режийни блок,повод, чистиш след него и отговаряш за негова безопасност и на околните. При нас куче се таксува
64
2
 
7
 
! Отговори
До НеКучкарка преди 3 години
Аз съм създала семейство и отглеждам дете, НЕпрахосвам, а изпълвам с много любов живота си, гледайки куче. И детето, и кучето си отглеждам така, че да са възпитани, културни, да не навлизат без позволение в личното пространство на други деца и кучета, с поведението си да не представляват пречка, опасност и притеснение в околните. И да, държавата би трябвало да се грижи за пенсионерите, децата и стимулиране на раждаемостта, и за домашните кучета.
63
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-склонен съм да вярвам на хижаря. Като знам кучкарите колко са обсебени от любимците си.Оня ден чух една жена как подвиква: "Мамино, мамичко ела при мама" и други такива лиготии - обърнах се да видя кое е разглезеното дете - оказа се куче.
62
6
 
4
 
! Отговори
от люлин преди 3 години
2008 година пак е правил проблеми този хижар вижте в нета!!!
61
1
 
7
 
! Отговори
от люлин преди 3 години
Напишете в гугъл нападение хижар заслон тевно езеро пирин
60
1
 
13
 
! Отговори
Подкрепям хижаря преди 3 години
И аз имам куче,което водя в планината и е доста голямо 40кг.Никога не си позволявам близо до хора да е отвързано.Между другото Пинчер ухапа дъщеря ми и ни създаде доста главоболия.