Спречкване в планината между хижар и туристка заради куче

Причината - тя оставила домашния си любимец пред заслона му
Обновена: 13 авг 2020 10:30 | 13 авг 2020 10:30, Петя Славова
129
Спречкване в планината между хижар и туристка заради куче
Снимка: БГНЕС

Туристка обвини хижар, че е удрял и ритал кучето й, а когато тя се опитала да го защити, започнал да бута и нея.

Причината - тя оставила домашния си любимец пред заслона му отвързан и според хижаря кучето плашело гостите.

"Почти всеки уикенд съм в планината заедно с моите две кучета. Тази седмица се отправих към заслон "Тевно езеро" заедно с едно от тях. Носих палатка, защото знаех, че кучета не се допускат там", обясни пред Нова тв Цветомира Колева.

Тя обясни, че след като пристигнала, времето се влошило и тя влязла вътре за храна. Забелязала, че животното стои пред вратата и решила да го премести, за да не пречи на посетителите.

"В този момент мъж застана пред мен и започна да рита кучето, без да има някакъв проблем. Помолих го да спре многократно, а той започна да ме квалифицира с вулгарни изрази", разказа Цветомира.

Хижарят Иван Дрънков също коментира случая:

"Версията на госпожата не отговаря на истината. При мен дойдоха много хора, които обясниха, че не им е приятно да се хранят на една маса с куче. Животното влизаше и излизаше многократно. Когато помолих дамата да обърне внимание, тя реагира бурно", разказа Дрънков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напоследък кучкарите толкова са изнагляли, че влизат в Кауфланд с песа си, било куче за обслужване и като такова регистрирано и не било законно да откажат да влиза вътре! Управителя на Кауфланда в Надежда 3 излезе защото на входа не пускаха кучкаря, но после го пуснаха и кучето души всичките храни. Вероятно и крак е вдигнало да опръска с урина, но аз не издържах да гледам.
18
6
 
37
 
! Отговори
анти кучкар преди 3 години
Кучкарите са нагли, асоциални типове, които натрапват отвратителните си любимци, със миризмите си, телесните си секрети и отпадъци на всички наоколо. Колко много пъти се се случвало разярен и олигавен пес да лае и скача агресивно и нападателно около нищо не подозиращи и нередизвикали го хора, които не знаят дали ще ги яде, дали ще ги разкъсва на място, след време пристига нагло ухиленият кучкар и казва, ама то не хапе, а на забележка винаги отговарят агресивно и обвиняващо.
17
6
 
33
 
! Отговори
Додо преди 3 години
И още: Хубаво е човек да има домашен любимец, това придава топлина на семейното огнище и има психологическо предимство за децата. Но!!! Да се гледа куче в панелен апартамент е едно абсолютно и тотално извращение! Кучето е затворник, а съседите - тероризирани! В повечето Бели държави в сградите с апартаменти кучетата са забранени, а само в някои котките са разрешени. Освен всичко други негативи, кучето ВИНАГИ има фекалнa маса в слюнката си и лиже и маже общите части, асансьори, а и съседите!
16
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментирате без да сте наясно със ситуацията. Ще кажа само, че това не е еднократен случай за този хижар. Преди няколко години беше налетял-той и негови другари на палаткуващи до хижата туристи и ги бяха пребили с дървени сопи. Случаите там на грубо и обидно държание към туристи са множество и лично аз съм бил свидетел на такива. Човека е просто местна мутра взела заслона под аренда и своеволничеща на воля...
15
5
 
32
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Много хора с кучета не спазват никакви правила, после се възмущават някой като им зарита кучето.Страшни наглеци, стряскат ми детето, после се усмихват небрежно... играе си.Как ми се иска да имам един бенгалски тигър и да ги събори и да ги оближе по бузките и аз да се усмихна невинно и да кажа..."милото ми тигърче, много е игриво"
14
6
 
34
 
! Отговори
Дори Ан преди 3 години
Ох, ще излея и аз мъката си! В Овча Купел 2 живея в панелка на 8 етажа, един съсед от 3-я етаж има псe, което не спира да лае!!!! Денонощно, някой да слиза по стълбите, да се вози на асансьор, или да духне по-силно вятър,започва да се дави входната врата и цял вход кънти! Оплаквахме се на кварталния, говорихме със съседа - не и не! Никой нищо не може да направи! Кучето малтретира с лай и джафкане целия вход! Такива случаи са хиляди, но е ужасно! Ненавиждам такива кучкари
13
7
 
47
 
! Отговори
QWERTY преди 3 години
Тъкмо бяха отменили карантината за Витоша и се качих с детето на Щастливеца. Едни *** си бяха пуснали кучето - вълчак! Отдалече се засили и затича към детето, а то запищя и се подмокри! Аз се разкрещях, а собственика доближи и ми се обяснява, че било добро, не хапело и само си играело! ***! Нарушава закона, но няма власт, която да й пука! Детето ми взе да заеква оттогава и го водих по лекари.
12
10
 
53
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Кучколюбци, повечето от вас са застаряващи и застарели дами, станали жертва на модернизма, които вместо семейство, съпруг и деца, са останали с куче. То не може да ви замени липсите! Осъзнавайте се овреме, ако не е късно, и гледайте деца, а не песове. За ваше добро ви го казвам! В песа спасение няма да откриете! Няма нищо лошо в това, човек да обича животните, но да се имперсонираш в кучето си и да изживяваш неговия живот, влизайки в конфликт с нормалните хора е доста неза̀видна позиция!
11
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съмнява ме куче да влиза и излиза многократно. То или влиза вътре и седи там или стои мирно отвън ако е дресирано. Но не и да търчи напред назад. Иначе може веднъж да е влезнало и той да го е заритал от първия път.
10
0
 
34
 
! Отговори
Край преди 3 години
Да ти се.... на скапаната демокрация дето малцинството се качва на главата на мнозинството и друса хоро
9
2
 
31
 
! Отговори
Леля Надка преди 3 години
До Киро Х:Помераните са едни от най-отвратителните мивки и да, наистина хапят! В нашият квартал, във Връбница живея, има една къща, където един лилав ги е развъдил и гледа 7 померани! По цял ден са на оградата и лаят бясно през лиги щом някой мине по улицата! Безобразие!
8
54
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бас държа, че това куче е по-възпитано от всички вас коментиращи тук.... стойте си на село и драскайте по-форуми... със злобни хора, като вас, България винаги ще е на дъното...
7
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучкарка!
6
11
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто си ги връзвайте....в парковете не ми е приятно да ме душат разни песове,понякога с по- голяма глава от моята...." Ама спокойно то е добро"....не ме интересува ! Разкарвайте ги вързани !!!!!!
5
9
 
51
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
Когато есента едно гнуснo псе - порода Померан, изскочи от една кооперация на Раковска и ме ухапа без абсолютно никаква причина - просто си вървях, а гадa долен ме догони в гръб и захапа, собственичката - около 30 годишна, се държа буквално арогантно! Казваше ама господине, много съжалявам, извиних ви се, но случилото се е случило и няма какво да се направи! Отврат! Ходих да ми бият ваксина и противобясна... после ходих с нервнопаралитичен спрей в джоба доста време! Трябваше да викна полиция!
4
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветомиро, прибирай си пумиярите че като те подхвана. Щом има хора около теб си длъжна да ги държиш на кайшка, чу ли ***. Не ми се прави на много феминиска да не те подхвана с лопатата.И спри да гледаш хамерикански феминиски филми, никой не ти е длъжен да ти търпи кучетата. Ако не ти утърва, бегом в квартирата и си стой там
3
12
 
69
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Без да зная подробности веднага взимам страната на хижаря, бидейки собствениците на кучета са тотално изтрещели психопати в по-голямата си час, третират песовете си като полубожество, а най лудото е, че очакват и нормалните хора да третират песоветe им като такива и когато това, естествено, не се случва, собствениците на кучета освирепяват и започват да нападат нормалните хора, вменявайки им, че са лоши и гaдове! Само защото не приемат песовете за полубогове! Луда работа!
2
9
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тази туристка е точно в новия стил кучкари- нагли,арогантни и сбъркани социално !с претенции ,че кучето им има право на всичко- някъв абсурден култ или шизоманияВижте напр. в парк Хиподрума е Дизастър !
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нази новина е отпреди седмица