Мъж уби свой съселянин заради овчарник

Аутопсията установила множество травми и наранявания по тялото на жертвата
14 авг 2020 17:07, Ния Христова
7
Мъж уби свой съселянин заради овчарник
Снимка: Pixabay
Жител на село Сестримо е пребил до смърт свой съселянин, след което е бил задържан от служители от РУ-Септември, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик, цитирани от "Монитор".
 
Вчера в полицейското управление е бил получен сигнал от 62-годишен жител на съседното село Момина Клисура. Той е съобщил, че брат му, който живее в село Сестримо, е починал в следствие на нанесен побой от по-млад мъж, който е жител на същото село. Кметът на селото подал сигнал със сходна информация. Образуван е екип от разследващ полицай, криминалисти, полицейски инспектори и експерт за разследването на случая .
 
В хода на разследването е установено, че на 7 август вечерта в района на местността "Егрека" възникнал скандал между починалия 60 годишен мъж и 43-годишен негов съселянин. Скандалът е започнал в близост до овчарник, ползван за отглеждане на животни от жители на населеното място.
 
Напрежението бързо нарастнало и тогава по-младияг мъж е нанесъл на по-възрастния от него мъж побой. На следващия ден потърпевшият се почувствал зле и е бил приет в МБАЛ-Пазарджик, където е починал.
 
При извършената аутопсия е установено, че мъжът е получил множество травми и наранявания, които най-вероятно са причина за смъртта му. Полицаите действали незабавно и задържали за срок от 24 часа побойника.
 
За случая е уведомен дежурен прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. Под неговото ръководство се провеждат последващите процесуални действия за документиране на извършеното тежко престъпление.
 
По случая е образувано досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
София също е "оФчарник" в момента заради офцете по площадите и кръстовищата.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам по кой край на България му се казва овчарник, но на така описаното място за отглеждане на животни, у наше село му казваме кошара.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е когато има силна Централна Власт. Местната власт несъществува. Тя е формална. Същото се отнася до всяко населено място. Кметовете са фигуранти , които искат само пари. А там където им отпуснат пари не ги усвояват и ги връщат. След което реализират част от тях, като премия, бонус за административни разходи. Частника зенеделец е смазан. Танева раздава много пари на яки колективи , кръстили се арендатори.
2
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията да не нарушава гражданските права на хората да протестират!
1
1
 
17
 
! Отговори
ХОРАТА ИЗТРЕЩЯХА преди 3 години
Всеки ден убийство, някой ден по два-три. Хората масово изтрещяха!