Служител на спортен комплекс удари дете след тренировка

10-годишното момче не е предизвикало агресията
84
Служител на спортен комплекс удари дете след тренировка
Снимка: Pixabay

Служител на спортeн комплекс в Бургас е ударил 10-годишно момче. За скандалния случай сигнал в медиите подаде  бащата на момчето. Случаят е от 5 август. Актът на насилие е извършен след тренировка по плуване, съобщава Нова телевизия.

Петър Петров е бил ударен докато е бил в асансьора. Първа за случката разбира секретарката на клуба по водна топка София Калинкова.

"Вечерта на 5 август бях извикана от група деца, които ми казаха, че Петьо е бил ударен. Аз се втурнах в басейна. Забелязах момчето, свито до асансьора, плачещ, свит на кълбо. Опитах се да го успокоя и да разбера какво се е случило. От децата разбрах, че служителят по поддръжка го е ударил. Потърсих този служител, който ме посрещна с думите "Аз само го пернах зад врата". И започна да се оправдава. Аз му казах, че няма право да пипа децата и да ги заплашва", обясни тя.

Калинкова е информирала за случилото се треньорите и родителите на момчето. А майката на Петър разбрала, докато била на работа. "Обади ми се една от майките, която ми каза, че детето ми е ударено. Нямаше как да изляза от работа и много се притесних. Когато се прибрах той плачеше, не можеше да се успокои. Цяла вечер не е спал", обясни Юлия Качакова.

Според треньора Светозар Владков детето не е предизвикал служителя. А той вече е подал молба за напускане, но родителите не са доволни от това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
***, това само ли го измисли?
34
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Много българи научиха за строгостта на законите извън България особено за посегателство върху малолетен"Да де, но лошо възпитаните българи не правят масови стрелби с убити, а прекрасните възпитани западняци правят.Правата на разглезения *** не са абсолютни. Умерената доза репресия е добре за него, защото ако не схване, че не може да се качва на главите на хората като малък, после като голям свършва в затвора или с куршум в главата.
33
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 52А защо в истинските държави числото на простите е значително по-малко отколкото в България?Децата не ги бият, справят се адекватно с проблемните и съответно повечето от тях не носят тази жалка наследствена обремененост породена от насилие, манипулация и семейна патология.Липсата на мъдрост и килтура унищожават българското общество. Повечето българи за съжаление са отчайващо прости, това е!
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои кeлeши заслужават не удар, а няколко шута в муцуната.Предполагам, че този кeлeш е бил точно такъв.
31
2
 
16
 
! Отговори
Майка преди 3 години
От изказването на майката може да помислиш,че служителя е убил детето от бой в асансьора. Съжалявам ,но едва ли човека без нищо го е пляснал по врата.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 50А каква е разликата между 21 век и който искаш друг век? Да не би процентът на простите хора да е различен? Да са станали по-добри? Хората не са се променили от хилядолетия. Единствената разлика е, че родителското безсилие се представя като нов модерен вид възпитание. Но всеки, който вижда по-далеч от носа си може да види бъдещите резултати. То и сега ги има. От малко гамeнчe какво мислиш, че ще порасне, освен голям гaмeн.
29
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя Природата си знае работата. *** не вдява и по природен тертип оскотява.*** вярва че е Бог но го тласка към бамбок.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 49Ами този вариант е доста по приемлив и някакси достоен отколкото другия. Но нали сме уж в 21 ви век, нали уж сме европейци, нали уж сме в ЕС.
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 47Така е, трябваше родителите да изядат няколко шамара. Щото крушата не пада по-далеч от дървото. Като не стават те и чеденцето им няма да става.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някога е имало повече мъдрост щом са казвали хората - Бии магаре, по магаре!Е, било е отдавна, сега мъдростта е в задните части на повечето българи.
25
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 44Традициният български понтьо няма кураж да каже нещо на родителя но пък е супер куражлия пред деца и малолетни, жени и тинейджъри.
24
1
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Веднага да му се купи нож на детето!
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 43Заради тази велика българска казарма в момента сме без армия и разбира се - държава. Ум патки пасе.
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 32Райна Кабаиванска е яла шамари от майка си на публични места до 17години! Да е затъпяла или оскотяла. Мариела Нордел, онзи ден разказа за детсвото си. Знаели са какви шамари ще отнесат и е било калкулирано при правенето на пакости. Та с оскотяването... Прибирам се и пред блока деца, майки, коли. Две хлапета се замерят ожесточено с големи камъни. Удариха една от колите. Като хванах единия:"нямаш право да ме удряш"."Но да те хвърля в кофата за *** и я затворя нямам забрана".
21
5
 
16
 
! Отговори
XXL преди 3 години
О миличкият той, цяла нощ не е мигнал, горкото дете. А дали ей така напразно го е ударил?Хора, а сега сериозно, добре че няма казарма,че не ми се мисли иначе! През 80те и 90те дори, това нямаше да е новина, а детето щеше да е забравило за случилото се след няколко часа.
20
5
 
11
 
! Отговори
Киро Брейка преди 3 години
Чистача го е хванал да си прави злобарка в ъгъла и го е пляснал зад врата за поощрение. На тази възраст злобарките са като витаминчета за децата.
19
2
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
В Гермяния съм виждал двама шофьори да се блъскат- единия виновен, другия не и тоя който е невинен е и по- едър и по набит в тялото от виновния, но само му крещеше в лицето. В Германия така са научени хората, че да няма физически контакт, а да викат полиция, защото посегнеш ли- ти ставаш 2 пъти по- виновен от виновния.---100% му се искало го набие, но знае кво става после. Правила и закони. Знаеш ли колко в Германия българи са ревали, че свалят филми незаконно... Хеле да посегнат на дете...
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 33И ти малко шамари си ял, май.
17
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родителите на невинното ангелче да вземат да си го поразпитат какви ги е вършило, защото ако го свикнат така да му се разминава накрая те ще берат плодовете на погрешните им представи за възпитание.
16
6
 
26
 
! Отговори
МКII преди 3 години
Явно мама и тати постоянно обясняват на синковеца, как всичко му е позволено, как целия свят е ДЛЪЖЕН да се върти около него, как всички други са криви, а само той е прав. Затова сега синковеца не може да се успокои цяла нощ. Защото някой му е показал, че не е център на Вселенатата, както мама и тати го учат. Сега мама и тати ще тичат напред-назад и ще правят панаири, но това е до време. В един момент синковеца ще порастне и тогава ще си намери майстора.