Протестиращи пак в парк "Росенец"

Липсва оградата до резиденцията
15 авг 2020 12:48, Петя Славова
42
Протестиращи пак в парк "Росенец"
Снимка: БГНЕС

Отново протестиращи се събраха в парк "Росенец", за да плажуват до резиденцията на Ахмед Доган.
Началото на демонстрацията стартирала в 11 часа, съобщава bTV.

Още по темата

Протестиращите настояват за премахване на метално ограждение край плажа, на което има надпис "строителен обект". Днес обаче ивицата, която още няма официално статут на плаж, ги посрещна без ограда.

Намиращите се там хора се разходиха по кея, за който Върховната административна прокуратура установи, че няма документи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: паркпротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са като малките деца. Направят някоя сценка пред възрастните и видят, че им се радват. После я направят още 100 пъти, без да разбират, че няма да предизвикат същия ефект. Резултатът ще избледнява до досада.
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10А кога ще се образовате и ще работите, или вие от такива неща нямате нужда и като "вземете" властта .... тогава ще "го мислите"?
8
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последният път хората на Христо Иванов гледаха към Доган като на Дядо Боже. Днес да му целунат ръка ли са отишли? Малко прекаляват с този парк Росенец. Има и други паркове, открити басейни без разрешение и т.н.
7
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само така. Браво. Докато милиционерокомунизогеберасточенгесарските некадърници не се затрият, програмата е ясна. В делнични дни, сутрин на кафе при пеевски, с френски кроасани. След обяд ще се полива магнолията на баш чекмедже бабаит. Вечер на площада, ще има четене на ода за юриста завършил пуца за милиционери, от гешовия род. Събота и неделя, плаж при доган.
6
1
 
15
 
! Отговори
до авторката преди 3 години
Умолявам Ви, пишете по-грамотно, получавам главоболие от творенията, които чета тук. И спрете да смесвате времената, както Ви падне - "била започнала", но "ги посрещна". Да не говорим за избирането на род на случаен принцип - "началото", но "стартирала".
5
7
 
25
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Доги, дай им да *** сладоледа и вади тавата с баницата, да им я разпределяш. То нали затова са протестите, други да се доредят до баницата. А за корупцията, какво корупцията...вредна е когато друг е корумпиран, а не когато ти вземаш рушвета.
4
10
 
29
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 години
Двама протестиращи и едно куче!!! До кога ще давате трибуна на такива??? Разходете се на истинските плажове и дайте статистика колко не протестират!!!!!!!!
3
8
 
7
 
! Отговори
А багерите кога? преди 3 години
НАКРАТКОДепутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...
2
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само така! Гърч на мафията!
1
3
 
15
 
! Отговори
Брей преди 3 години
Знаят къде да се разходят на протест