Протестиращите във Варна блокираха още едно кръстовище

В района няма полицаи
15 авг 2020 22:20, Нели Христова
104
Протестиращите във Варна блокираха още едно кръстовище
Снимка: Радио "Фокус"

 За поредна вечер се провеждат протести във Варна, предаде Радио "Фокус".

Въпреки, че днес е празникът на града, жителите на Варна не се отказват от намерението си да протестират и блокират нови кръстовища.

Около 20-30 протестиращи блокираха кръстовището на бул. „Мария Луиза” и ул. „Шипка”, като прави впечатление, че няма полиция в района. Някои от автомобилите биват пропуснати да преминат, а други търсят алтернативни маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божковиада фест и у Варна!
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 54Това е идеята :) за това се махнаха полицатия. Още ония ден като вървяха по Христо Ботев към Аспаруховия мост ченгетата пъснаха колите и си тръгнаха и после стана колям купон :)
42
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията ги остави да правят кот искат и сега реват по форумите че полицията не ги пази от народната любов :))))))
41
1
 
27
 
! Отговори
Бар преди 3 години
Бар Кръстовището е отворен хахаха шайка алкохолици пият необезпокоявано на кръстовищата, за да може останалата част от населението да се чуди как да стигне до работа.Има много неща, които не са в ред в държавата и заслужават протест, но не и от такива хора и по този начин. Не и от хора,които нямат визия за бъдещето. Кой ще дойде на власт същите играчи + родолюбеца Слави. Който нито има политически екип, и от повече от 20г парите му минават през офшорки/така поне пишеше неколкократно/
40
0
 
24
 
! Отговори
Ахаха преди 3 години
Т.нар. Млади протестиращи явно не са много умни тъй като е очевидно, че действията им се диктуват от партийни централи. По снимки и по клипове ясно се виждат лицата на хората от тези централи. А иначе : къде работиш? На палатките за Еди си колко лв на ден. ХхахаРазни хора тероризират цели градове затваряйки основни кръстовища, мостове и т.н. Не е нормално. Идете пред къщата на кмета, областна управа и тн. Същите после най вероятно няма да отидат да гласуват, а иначе са борци за свобода
39
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опозицията наистина е жалка. Христо Иванов ми е като Волен Сидеров ама на екстази вместо на Бело. *** Нинова от нищо освен от крадене не разбира. ДПС пак потриват доволно ръце, защото те да са силни другите трябва да са разединени. Слави си е чалгар и освен да говори нищо това и ще направи. А младите да се вземат в ръце и да почват да работят, защото в демокрацията по друг начин няма да се видят в пари.
38
34
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Тука пишат оти на ,, Орлов мост,,били алкохолици! А забравихте ли оня пияница легнал напреки на леглото,а до него пистолет, пачки с ??? и кюлчетата злато!
37
15
 
3
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Днес БГ,стана икиндия ,а вие една новина не сте публикували! Поне за магнолията нещо напишете...
36
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Водачът ,плащащ за протеста -черепВ София - пияници се мотаят .Някакъв прегърбен косматка крета като Синята брада.Черни пиратски символи развяват.Българското знаме го нямат за нищо. Смачкано между кофите лежи поругано.
35
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знамето на протестиращите- бяли Череп и кости на черен фон.
34
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ................гадове за единно разграбване на България..................да се махат, никой не ги иска крадливите гербери!!!
33
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на крадливото гербаджийско правителство...................нови избори, веднага!!!
32
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в София няма напредък.20 Човека бродят из призрачния палатков град.Някои вече изпадат в алкохолен делир.
31
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми вижте само водачите на протеста: Адвокат на който всички клиенти са осъдени, другия дето се титулува като бащата на фалшивите новини, и ония наследник на стар комунистически род правил скулптури през комунизма по поръчка на БКП.Без коментар!
30
0
 
48
 
! Отговори
в Дубай съм преди 3 години
абе кво става , нали протеста щеше да е всенароден ?! по едно стадо в някой и друг град , това виждам аз ! тримата овчари нещо не се справят , ше се спират парите !
29
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите се оплакват от липсата на полиция, която да ги пази от народа.Тези протестиращи са уникални в света - първите протестиращи, които искат полицията да бъде плътно до тях.
28
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 38Бягай да спиш бе, идеологически диверсант!Какво им се радваш на тези? Искаш пак комунисти да те управляват ли?И сегашното правителство може да не е идеално, но имаш възможности за частна инициатива и държавата все пак върви напред и на Запад.Ти какво искаш, пак да ни наложат социализъм ли? Или да ни докарат до дереджето на Жан-Виденовата зима?Повечето от тези на снимката на колко години са били през 1997 г.?Знаят ли изобщо кой ги води за носа и каква е крайната му цел?
27
47
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата от СИК!Пишете си гербавите ***, не ни пречите!Специализиран съд за разследване на престъпленията на шайката!Тежки ефективни присъди!
26
3
 
39
 
! Отговори
0B4444AP преди 3 години
Сега, когато човек може да се движи из града маскиран, без това да направи впечатление някому, може да се стигне и до меле в центъра на Варна. Колко му е и някой, на когото му е писнало, да подпали няколко палатки, докато дрогираните пияндета спят вътре. Начини много.
25
3
 
31
 
! Отговори
Рада преди 3 години
Ак нехранимайковци скривайте се по домовете защото като огладнеете ще ви питам аз какво ще правите мързеливци такива отивайте да работит