Протестиращите във Варна блокираха още едно кръстовище

В района няма полицаи
15 авг 2020 22:20, Нели Христова
104
Протестиращите във Варна блокираха още едно кръстовище
Снимка: Радио "Фокус"

 За поредна вечер се провеждат протести във Варна, предаде Радио "Фокус".

Въпреки, че днес е празникът на града, жителите на Варна не се отказват от намерението си да протестират и блокират нови кръстовища.

Около 20-30 протестиращи блокираха кръстовището на бул. „Мария Луиза” и ул. „Шипка”, като прави впечатление, че няма полиция в района. Някои от автомобилите биват пропуснати да преминат, а други търсят алтернативни маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Браво" на град Сталин..."вечна дружба" !!!
63
1
 
11
 
! Отговори
Borisov преди 3 години
Всяко чудо за три дни. Идват избори всичко ще си дойде на мястото
62
1
 
5
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Тои маджо не бяга просто си живее в - швеицария и му се дава дьлжимото защо да бяга , маргините нещо се стреснаха по едно време *** се разбра , че цялата работа е прах в очите на хората , защитени свидетели исчезваха друг взе да не си спомня какво и как билоБожков не се е отчел с - даньк спокоиствие защото е извьн гравитиращите около - сик и ето какво му се случи
61
2
 
2
 
! Отговори
Козяк преди 3 години
Поздрав на 71, 76, 79. Няма какво да се допълни ...
60
8
 
4
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Тзи Варналии май са същите дето си наложиха мнението за избора на Дядо Владика за да са в час с църковните имоти. Смях,смях,смях.Ну давай вперьод!!!!
59
8
 
2
 
! Отговори
Говорещото чекмедже преди 3 години
Вьв русия сьм
58
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Против протеста са тези,които са на ясла при ГРОБ или техни платени провокатори...
57
12
 
29
 
! Отговори
Варненец преди 3 години
Платени са тези протестиращи!Какво сме виновни всички ние, които само искаме да заведем децата на плаж през уикенда и трябва да висим 1 час в задръстванията заради тях?!?Да протестират без да пречат на другите!
56
16
 
14
 
! Отговори
Адолф преди 3 години
Герб развързаха кесиите за пропаганда по всички фронтове .Признавам че са царе на манипулациите. Шапка му свалям на техния Гьобелс
55
2
 
10
 
! Отговори
50 преди 3 години
ЗА АПТЕКАРЯ НЕ СЪМ СИГУРЕН НО ЗА ПРЕЦАКВАНЕТО НА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА КОСТЯ КОПЕЙКИН СЪМ МНОГО СИГУРЕН!!!! ЕВАЛА ВАРНЕНЦИ!!!!!!!
54
8
 
22
 
! Отговори
читател преди 3 години
От Варна - Сталин да отидат в Бяла и да затворят руския плаж и лагер!Ама нещо не могат,...защо ли
53
7
 
18
 
! Отговори
ист преди 3 години
Припомних ви че Варна беше Сталин. Знам че повреда трудно се оправя, но младите не знаят историята на Варна.Сега ако искат протестиращите да се олеят до ушите, нека затворят с контейнери пътя за Златни пясъци. Така освен повредени протестиращи , ще повредят и курорта. Радев ще ви благодари.
52
21
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Варненци имат...грях,че вкараха...Аптекаря на предните избори в Парламента,също и че гласуваха за Касабов и още няколко патриотарски...креатури да влезнат там.Всички те вкупом днес...крепят власта на Гербаджийската хунта.Така че,варненските протести трябва да се увеличават и да станат...втория център след столицата,за да се помете Боко...Кюлчето от власт.Всеки ден там е срам и позор за българите.Като сме най...бедни,поне да не ни се смеят с такива...управници.
51
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В град Сталин протестира русофилската диаспора на Костя Копейкин за "възраждане" на "вечната дружба", но българите не желаят отново азиатско управление на България.
50
5
 
39
 
! Отговори
къса памет преди 3 години
Варненци са забравили че комунистите бяха прекръстили Варна на град Сталин, и на входа на морската градина имаше шест метров паметник на сатрапа Сталин. За да се върне онова време ли протестирате.
49
6
 
37
 
! Отговори
истина преди 3 години
Браво варненци. Така се гонят курортисти, които ви пречат на протестите. Сега е време да се спи до контейнери, а не в хотели до морето.
48
3
 
23
 
! Отговори
работник преди 3 години
Мястото не е избрано случайно. Там се намираше "специалния магазин". Прозорците на този магазин бяха облепени с бяла хартия и от там "правоимащите" пазаруваха това което липсваше от магазините на "народни цени".Те още не са забравили времето когато бяха на ол инклусив и сега недоволстват от обслужването.Да, ама не! Те не са си платили резервацията и ние няма да обслужваме онези които не допринасят за благоденствието на държавата!
47
4
 
8
 
! Отговори
варненец преди 3 години
е то пак си избахме същият кмет, това беще мажоритарно
46
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама защо ви е полиция? Хем ги псувате хем ги търсите да ви пазят от народната любов? Защо? Нали народа бил с вас? От кого ви е страх :)
45
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те неслучайно се държат така провокативно с полицията , за да ги предизвикат - ако го набият протестиращия получава бонус най- вероятно. Сигурно си имат ценоразпис с награди