Четирима, сред които две деца, загинаха при нелегална гонка

Инцидентът се е случил в Каварненско
Обновена: 17 авг 2020 20:22 | 17 авг 2020 20:17, Красимир Ангелов
41
Четирима, сред които две деца, загинаха при нелегална гонка
Снимка: БГНЕС

Четирима души, сред които и две деца, са загинали след нерегламентирано състезание с автомобили в Каварненско. Има и тежко ранени.

За инцидентът съобщи главният прокурор Иван Гешев в "Туитър".

"Поредни невинни жертви на войната по пътищата. Прокуратурата отдавна предложи конкретни законодателни мерки за противодействие. Очакваме решения!", написа Гешев.

Инцидентът е станал, след като водач е загубил контрол върху движението на автомобила си и блъснал хора, намиращи се на тротоар в каварненското село Белгун.

Загинали са мъж, жена и две деца.

Автомобилът е бил управляван от мъж, а в колата му е имало още един човек.  Двамата са откарани в болница.

Към болница пътува още едно дете, което е с опасност за живота, съобщиха от МВР за БНР.

На място има екипи на полицията и прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Откога полицаите са на подчинение на главния прокурор? То бива невежество, бива, ама не чак толкова. Само знаеете да зеете и да се изказвате "компетентно" - всъщност да папагалствате.
20
4
 
3
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Аз мислих до сега, че каскетът става само за селски пъдар.А той ставал и за катаджия.
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е Умишлено убийство и то на 4 човека. Само доживотна за този ***...но в тази държава няма справедлив съд, така че имбецилът скоро пак ще е на свобода и пак ще скапе нечий живот.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според дир.бг са се гонили BMW и Форд, форда е загубил управление и е помел хората. Имат и снимки.
17
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главния прокурор вместо да предлага законодателни промени (каквито няма право по закон), да вземе да си разследва подчинените що не са си свършили работата навреме - надали тези се "дърпат" за пръв път и местните мильовци си ги знаят, ама си барат дедовия и чакат ранното пенсиониране с 20 заплати.
16
0
 
18
 
! Отговори
Св преди 3 години
Всеки, който блъсне човек, с правилно поведение на пътя (пешеходец по тротоар, пресичащ на зелен сфетофар, или изчакващ в спряла кола, като Милен Цветков), да се разследва за тероризъм, както в желите страни. Наскоро имаше случай в Германия, някакъв нарко, нищо общо с Ислямска ама първо оттам тръгваха. И да се лепват допълнително обвинения и наказания за това.
15
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам доживотен,без помилване ако убиеш хора когато участваш в гонка.И доживот работа всеки божи ден в полза на държавата.Примерно да садиш дървета,да ремонтираш пътища.Никакво излежаване в килия,само работа.Всички престъпници най-мразят да работят,особено ***
14
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избиратели на недоразумението Мухобойко Гербераста
13
4
 
49
 
! Отговори
ДААА преди 3 години
Защо ни съобщавате подобна новина?!? Държавата, в частност полицията и прокуратурата са съучастници в убийството, не е ПТП, инцидент, защото се допускат подобни гонки от мало'умници и ембицили, защото пияница, наркоман и джигит не са.в затвора ЕФЕКТИВНО, а си плащат глобата, рушвета и пак безчинстват по пътищата!!! Време е някой пострадал да сгази депутат/и, съдия/и, прокурор/и ама повече на брой и качествено, да се осъзнаят, че имат и носят отговорности, за които получават не малки заплати от н
12
2
 
36
 
! Отговори
42 преди 3 години
Лечение за нелегални гонки: слагаш легнал полицай. Ако кмета на общината е съучастник на гадините, тогава копаете дупка на улицата. Така има шанс да умрат само те.
11
23
 
16
 
! Отговори
предатели герб преди 3 години
гербарите докато са на власт,вижте кво става,герб са прокълната партия,да ги ***.и в затвора
10
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само от любопитство - бмв шофьор ли е извършителя,водя си статистика и засега само 2-3% от катастрофите са без участие на гореспоменатите (татуси,1-2 номер подстрижка,хилести и надменно гледащи,горди притежатели на питбул, и самочувствие над облаците,капацитет на интелигентност,като на 15-17 годишен пубер без последващо развитие),извинявам се ако съм обидил някой,възможно е и да има изключения,досега съм срещнал двама само
9
1
 
22
 
! Отговори
До Долню преди 3 години
Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено .Явно си от Филиповци,Факултето или Столипиново. .....Природата се подиграва понякога с някои недоразвити индивиди.
8
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, кара ти се бързо, влече те адреналина - хубаво ама ходи карай където няма хора. Защо караш из селото.... или като магарето което като се появи на края на селото и почва да реве да го видят всички..... Жалко за невинните жертви. Инциденти се случват и този, само този, който не кара не са му се случвали, но да ходиш да караш из селото като от Бързи и яростни - хайде няма нужда.... Ценете си живота и вашия и този на околните, че няма бутон за рестарт като в игрите....!
7
0
 
23
 
! Отговори
Майка преди 3 години
Господ да ги прости... Невинни жертви на ***. Не знам какво трябва да се случи, за да се спрат джижитите и убийците по пътищата? 56266
6
11
 
27
 
! Отговори
ваш плефнелиеф преди 3 години
бързи и яростнибясно карай на червенояко чалгас главния чалгар Славчо Трифоновбъдещия министър председател на наркоманското поколениеумни и красиви и мотивираниграждани на светада ви е честтита Европа и евроатлантизмаджендърствотои запасдните ценности
5
18
 
31
 
! Отговори
До SS преди 3 години
Съгласен съм ... Матряла е такъв. Но става такъв от тиквените семки...
4
21
 
52
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 1 Какво ти е виновен тиквата че е пълно с лош материал в тая държава, че е пълно с комплексари, ч.а.л.г.а.р.и и простаци! Колко трябва на простия българин да му се набива в главата че гонките са опасни, че да караш пил и друсан е опасно и нередно?! Утре ако слънцето изгрее от запад пак тиквата ще е виновна! НИКОГА няма да се оправим, просто защото е виновен материала, не политиците
3
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко мъжко само... Аз като разправям, че трябва да бъде вързан за капака на колата и да се мине от всички, които искат, за да се научи да си седи на ***, а не да прави простоти...
2
2
 
66
 
! Отговори
Състезателя как е преди 3 години
И състезанието сигурно е загубил, отгоре на всичко. Сега и колата ще трябва да ремонтира, като го пуснат след 2-3 дена. Само разправии.