Половин Перник ще е без вода заради планиран ремонт

Водоподаването ще бъде нарушено от 8:00 до 20:00 ч. утре
Обновена: 17 авг 2020 11:55 | 17 авг 2020 10:19, Анисия Иванова
3
Половин Перник ще е без вода заради планиран ремонт
Снимка: Pixabay

Планиран ремонт на съоръжение, намиращо се в мрежата на „Софийска вода“, ще остави половин Перник без вода на 18-и август, съобщиха от местното ВиК.

В резултат на строителните дейности, с нарушено водоподаването от 08:00 до 20:00 часа ще бъдат кварталите „Изток”, „Мошино” и „Тева” и селата Големо Бучино и Люлин.

От началото на този месец те получават вода от язовир „Бели Искър” чрез изградения по време на водната криза авариен водопровод.

Преминаващото през Мало Бучино съоръжение бе пуснато в експлоатация отново заради извършващия се ремонт на клон 2 от водоснабдителната система на Перник.

Това наложи градът да бъде разделен на две, като докато продължава ремонтът източния район и селата Големо Бучино и Люлин ще получават вода от София, а централната градска част и околните селища от язовир „Студена”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
50 човека във Варна начело с Президента викат оставка. И с руски определения. Е нека ви е честита Русия протестиращи. Ще видите Европа през крив макарон начело с този Радев. Ужаса за българите е пълен.
1
3
 
1
 
! Отговори
Мантрата преди 3 години
на Радев-"оставки,мутри вън" стана за некадърниците нещо като магическатадума "Абракадабра".Казваш и млъкваш-ами то друго няма какво да кажеш.Логиката:ако нещо не върви,търсиш причините,намираш доказателства да си сигурен,отстраняваш ги,оправяш нещата.Некадърници и мързеливцидесетилетия не са пипали нищо по инфраструктурата.Намерете ги,покажетеги.С инфантилната мантра на Радев нищо не става,само той си прави алиби,-видял лошото и иска да го промени,ама да смени едно лошо с друго по-лошо.