Жена е загинала в катастрофа край Божурище

На мястото са изпратени екипи на полицията
Обновена: 20 авг 2020 13:58 | 20 авг 2020 13:58, Ния Христова
11
Жена е загинала в катастрофа край Божурище
Снимка: Pixabay

Жена е загинала в тежка катастрофа край Божурище, съобщи БНР. 

Инцидентът е станал минути преди обед. Според информацията до този момент тя е изгубила управлението на автомобила, който е шофирала. 
 
На мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Charlie Company преди 3 години
До 4:Едни от най-добрите готвачи в света са мъже.
5
2
 
3
 
! Отговори
Несексистка преди 3 години
До НесексистНе съм сексистка. Мъжете са толкова са по-добри от нас в толкова неща - миене на чинии, простиране, ремонти, чоплене на семки... Но изказванията в интернет не са им силна страна. Знам че егото им ги притиска да се опитват да се изказват като жени, но, наистина, не е необходимо!
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
80 % от катастрофите са причинени от мъже. Факт!
3
2
 
6
 
! Отговори
Перничанин преди 3 години
Жените не са виновни, че така карат ( а и не само те де ). Докато продължават да дават книжки на неможещи положението ще е такова.
2
3
 
14
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
Приятелю, положението е далеч по-зле! Масово вече са авто маниячки, дават акъл за шофиране, сега очаквам вече и да се изказват по ремонтите. Яко говорене по телефона, докато кара с превишена, клипчета, снимки и други oлигoфренски типично в техен стил. Това със сексизми и други измислици от незадоволени лелки няма да промени очевидното. Най-лошото от всичко е, че се и ще се увеличават с всеки ден. Такива повечето пъти самокатастрофират
1
8
 
22
 
! Отговори
Несексист преди 3 години
Не съм сексист. Жените са по-добри от нас в толкова много неща - готвене, отглеждане на дете, чистене, но шофирането не е от тях. Само днес на Каблешков и паркинга на Билла на България имаше две катастрофи, причинени от жени. Втората беше връхлетяла паркирала кола и я беше помляла - вероятно объркала спирачката с газта. Просто нека помислят преди да запишат курсове, дали това нещо въобще е за тях. Знаем, че феминизма ги притиска да приличат на мъже, но наистина - Не е необходимо!