Шофьорът, убил четирима в Белгун, не е пил

Очаква се пробата за наркотични вещества
Обновена: 20 авг 2020 12:50 | 20 авг 2020 12:46, Петя Славова
15
Шофьорът, убил четирима в Белгун, не е пил
Снимка: БГНЕС

Отрицателна е пробата за алкохол на водача от жестоката катастрофа в село Белгун, при което загинаха четирима души. Това съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

Още по темата

Все още се чакат резултатите от взетата проба за наркотични вещества на 36-годишния шофьор. Продължава да е тежко, макар и стабилно състоянието на пострадалото 8-годишно дете, брат на загиналите две деца. Още същата вечер то беше настанено за лечение във варненската болница "Света Анна" с фрактура на челюстта и травма на белия дроб.

Пострадалият водач, който е в реанимация на добричката болница е в съзнание, но не е контактен. В ортопедията на МБАЛ Добрич е и третият пострадал - мъж на 58 години, който е с фрактура на ключица и шиен прешлен.

Пътнотранспортното произшествие, което отне живота на четирима, сред които и деца на 1 и 13 години, майка им и друг жител на село Белгун, стана на 17 август около 17.29 часа в центъра на селото. Загиналите и пострадалите са се намирали на тротоара.

Причина за инцидента е високата скорост, с която се е движел шофьора, при която е изгубил управление над автомобила си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Поредния селянин овчар, който вместо в обичайната си каруца се качил в автомобил. Явно е и човек на властта, пеевски или доган, че го пазят така.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаше информация а гонка - покриха я.Алкохолната проба я правиха три дена, при положение, че излиза за час - два.Какво още ще покрият? И чий роднина е шофьорчето?
10
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
не е пил а е взимал наркотици................
9
0
 
1
 
! Отговори
Джамбазки преди 3 години
Значи всичко е точно...
8
0
 
8
 
! Отговори
хахахахаха преди 3 години
Няма ли проверите дали книШШШкътъ зъ шъфиор не е купена???
7
0
 
10
 
! Отговори
Митко 21 см преди 3 години
Комшиите ги даваха по телевизията, казаха за шофьора че бил " много добро момче". Кафява работа, нека се трепат
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, за близо една седмица , успяха да установят , че не е пил! Сега за месец , ще установят дали взимал наркотици! Следва двугодишно разследване дали той е виновен или убитите, така де , къде му се пречат на джигита докато се развихря и след 10 години разследване, ще му дадат 2 години условна! Пууу , да ва *** и съдилищата и разследващите!!!
5
0
 
4
 
! Отговори
kirasirrav преди 3 години
Еми нали казаха че е гонка (ама не могат да го докажат ), две коли са се обърнали по таван.Жената с две от децата са умрели + някакъв мъж който е бил до тях /тоест 4-***/. Третото и дете е в тежко състояние, а също и този който ги е помел (и не пие и не пуши ).Третия мъж който споменават с леки рани, е бил в другата кола.А бащата изобщо не е присъствал при инцидента (бил е на работа )
4
0
 
11
 
! Отговори
Менто преди 3 години
Не е пил, той самият е ром пиян по рождение .!,
3
0
 
7
 
! Отговори
Нито ял, нито пил преди 3 години
Причината е ясна - бутнал рушвет в кат, взел книжка и ... фокусмокус изпогазил брат'чедите на мегдана.
2
1
 
12
 
! Отговори
Дните преди 3 години
Започнаха да се дават рушвети. Накрая ще го изкарат до 2г ,че не неговата скорост е била висока и е вън . То това е ясно made in Bulgarinistan
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано оцелее детенцето.То за нищо не е виновно.А за катастрофата нищо.Каква е причината? Засичане,лош път,тех.проблем или просто лошо стечение на обстоятелствата в даден момент.