Слънце над половин България, по морето - облаци и дъжд

Максималните температури ще са между 28 и 31 градуса
20 авг 2020 07:43, Ния Христова
1

 

Времето днес ще е предимно слънчево, но над  североизточната част от страната и в планинските райони е възможно да има превалявания от дъжд. 

Максималните температури ще са между 28 и 31 градуса. 
 
Над Черноморието ще има превалявания на доста места, облачността ще е значителна. Максималните температури ще бъдат между 26 и 28 градуса. Температурата на морската вода също ще е около тези градуси. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева. 
 
Над масивите от Западна България ще има променлива облачност и на места моге да превали. Над централните и източни райони на Стара планина и над Странджа-Сакар ще има валежи. Максималната температура на височина от 1200 метра ще е около 19 градуса, а на 2000 метра ще е около 11 градуса. 
 
В петък отново ще бъде слънчево. Очаква ни постепенно затопляне. В събота и в неделя ни очакват летни жеги с температури от 34 до 38 градуса. В неделя късно следобед е възможно да превали над западните райони.
 
В понеделник бързо ще преминат дъждовни облаци, като ще вали и по Северното Черноморие. Очаква се леко захладняване. Във вторник ще бъде предимно слънчево, следобедни валежи се очакват по планините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази с дрезгавия глас синоптичка, по-добре на някоя реклама на моторни масла да я бяха сложили за озвучител.