12 души от Генерал Тошево с коронавирус, 27 са под карантина

Според Кризисния щаб неспазването на мерките е довело до заразяване на гражданите
21 авг 2020 12:00, Ния Христова
6
12 души от Генерал Тошево с коронавирус, 27 са под карантина
Снимка: Pixabay
Заразените с коронавирус в община Генерал Тошево вече са 12, а 27 лица са поставени под карантина. Това стана ясно на провелото се заседание на общинския Кризисен щаб.
 
По време на заседанието са обсъдени всички предприети мерки от страна на Общинска администрация - Генерал Тошево, както и отговорните институции за превенция от коронавирус на територията на общината.
Още по темата
 
Разгледани са и дейностите на социалните услуги и патронажната грижа, която се предоставя от Общината, регулярните проверки по търговските обекти, осигуряването на медицински сестри за изградения здравен пункт на ГКПП- Кардам, също така и отварянето на детските градини на територията на общината в синхрон със строгите вътрешни правила.
 
Според Кризисния щаб неспазването на противоепидемичните мерки са част от причините да има разпространение на вируса сред гражданите, както и движението от и до курортен комплекс "Албена", локализираното огнище в Центъра за хемодиализа в град Добрич, както и областната болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
офф преди 3 години
Стига с тоя грип през лятото!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати щаба цял ден в къщи да стоиш някой от семейството ти без да подозира, че е вирусоносител може да те зарази.
2
3
 
9
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Странно къде са ''камионите с трупове'' сред протестиращите вече 41 дни, би трябвало всички да са в цинкови ковчези вече!
1
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
най-голямата блъсканица в София че и протестиращи без маски, движещи се свободно как си искат няма отчетност а за ............27 човека...............нещо нещата а???!!!!!!