142 са случаите на коронавирус за денонощието, петима са починали

Направени са 6844 PCR теста
Обновена: 21 авг 2020 07:10 | 21 авг 2020 06:00, Анисия Иванова
69
142 са случаите на коронавирус за денонощието, петима са починали
Снимка: БГНЕС

142 са новите случаи на заразени с Covid-19 през последното денонощие при направени 6844 PCR теста, сочат данните в Националната информационна система.

Общият брой на потвърдените случаи става 14 962, от които 4343 активни.

Най-голям брой новозаразени с коронавирус са в София (23), следвана от Добрич (22), Варна (12) и по 11 нови случая на Covid-19 в Благоевград, Пазарджик и Пловдив.

В Бургас новите случаи са 3, Велико Търново - 2, Видин - 3, Кърджали - 2, Кюстендил - 4, Монтана - 4, Перник - 3, Плевен - 1, Разград - 2, Русе - 2, Силистра - 4, Смолян - 6, София област - 3, Стара Загора - 4, Хасково - 4, Шумен - 3, Ямбол - 2.

156 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 10 087.

766 пациенти са настанени в болници, 63-ма от тях са в интензивни отделения.

Починали през последните 24 часа са петима, с което техният общо брой от началото на епидемията достигна 532-ма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
8
 
5
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Тестовете са бързи. Тези с клечиците се разбират в рамките на минути. Кръвният в рамките на час. Всичко останало е, за да се представи всичко като сложно, като страшно, като чудовищно, за да се страхуват хората.
42
2
 
1
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
43 начетения.Толкова и отбираш,щом разлика м-у грешка в бързина и от неграмотност,не правиш.Меродавни мнения,слабо ме вълнуват.Нямаш какво да кажеш като таз,ми за правописа се хванал.Жалка душица.
41
3
 
0
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
До Анонимен: А по границите и летищата какви тестове правят?! 24 часови ли?! Я излез малко от село.
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НЕКОЙPCR - тест не могат да ти направят за 10 минути, дори ако си президент на САЩ, защото е технологически невъзможно. Кръвен тест за антитела с по-ниска чувствителност - може. Ако някой ти прави PCR-тест за десет минути - ето това вече е лъжа, бъдете сигурен.
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕлемагТи първо научи правописа, илитерат такъв, пък после сядай пред клавиатура. Езика си не владеят, големи патриоти и капацитети по всичко се пишат. Жална България!
38
4
 
0
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
До Анонимен: Всеки тест влиза в статистиката. Този вирус от статистиката се храни.
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АКО НА ЕДИН ЧОВЕК СЕ НАПРАВЯТ 3 ТЕСТА В РАМКИТЕ НА МЕСЕЦ, ТО РЕЗУЛТАТЪТ 3 ПЪТИ ЛИ ВЛИЗА В СТАТИСТИКАТА?
36
1
 
0
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 3 години
До НЕКОЙТо и на Путин му платиха, *** и мишока е този руснак.Както са казали японците глупавите хора не се разболяват.
35
5
 
0
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
До Анонимен: Какви цикли бе, ей?! Някакви две пръчици с памук, които чрез реактив показват наличието. Това не ти е кръвен тест. По границите ги правят за десет минути. По летищата също. Десет минути и готов резултата.
34
0
 
1
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
Смолян-6...!!! Пак ли? Докога?
33
5
 
13
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
И всичките починали,като онова момче в Търново.Слушах бащата снощи,солидно е систематизирал фактите.Жална и майка на болницата и на всички лакей на "коронката".Накрая ще има и ексхумация,няма да се учудя.А вие продължавате да пише за смърт свързана с коронката...Малей,какви линчове ви чакат.Яйца ли...камъни ще хвърчат после!!!Тъжно ми е обаче,че да има правада трябва да имаш баща адвокат и дядо прокурор.Колко обикновенни са писани с коронка,не искам и да знам!!!
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НЕКОЙ"а според мен това е бърз полеви тест,"Няма как PCR-ът да е бърз. Просто реакцията е такава - трябва да минат много цикли, всеки от които изисква време. Няколко часа е минимума.
31
5
 
2
 
! Отговори
Адда преди 3 години
Вече никой не се интересува от тъпата ви статистика. Досаждате
30
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Родител, написал: "Трябва задължително персонала на всички учебни заведения (детски градини и ясли, училища и ВУЗ-ове) задължително всяка седмица да се тества за КОВИД. Всички получават заплати, значи могат да си плащат.Ако нямат тест, да се лишават от работа. Когато се изготви ваксина от САЩ, веднага всички работещи да бъдат задължени на ваксиниране."---------Ако е опит за смешка, бива горе-долу.Ако е насериозно - моите съболезнования, положението при вас е критично, да не кажа - клинично
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еййй този Бургас, поне това което от дни го пиша снощи си го признаха в коментар по канал 1. Пренасочваме туристите от Златни и Албена към Слънчака. Жертвени агнета в полза на южното мутроморие. За това и всеки ден в Бургас само до 3/4 заразени. Там въздуха е с дизенфектант.
28
1
 
3
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Анонимен 31Докато има кой да им пише коментари под статиите!
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И докога ще ги публикуват тия измишльотини всеки ден и кой им вярва? Защо няма направление от личния лекар за първи тест. Колко са хората, особено от пенсионерите, които могат да си позволят 120-160 лв за тест. И колко още ще се "заразят" от размотаване по лабораториите. То е ясно, че в лабораториите се налива всеки ден и то не по-малко. И на задните части маски да препоръчат, нищо няма да се промени.
26
5
 
12
 
! Отговори
Боби преди 3 години
До РодителНедей, ще повърнат децата. Аз дето съм на 29 едва издържах да ми бъркат в носа и гърлото, за да ме тестват за корона. Щях да повърна. Не ми се мисли как ще изтърпят горките деца на такъв тест. Още по-годно е да се мъчат с тези маски. Аз им викам парцали.
25
7
 
2
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
До Боби: 120 лева е кръвният тест. ПСР-теста в гърлото и ноздрите е 32 лева. Вярно, бъркат дълбоко, но не е чак толкова болезнено. По-лошото е какво се случва с тестовете, защото наподобяват вземането на ДНК-проба. И минават 24 часа докато ти съобщят резултата, а според мен това е бърз полеви тест, който дава резултат до минути.
24
16
 
4
 
! Отговори
Родител преди 3 години
До БобиТрябва задължително персонала на всички учебни заведения (детски градини и ясли, училища и ВУЗ-ове) задължително всяка седмица да се тества за КОВИД. Всички получават заплати, значи могат да си плащат. Ако нямат тест, да се лишават от работа. Когато се изготви ваксина от САЩ, веднага всички работещи да бъдат задължени на ваксиниране.