Млад мъж загина при тежка катастрофа във Видин

Две момичета и младеж са ранени
Обновена: 21 авг 2020 09:48 | 21 авг 2020 08:58, Александър Попов
20
Млад мъж загина при тежка катастрофа във Видин
Снимка: БГНЕС

18-годишен мъж загина при тежка катастрофа във Видин тази сутрин. Инцидентът е станал на бул. "Панония", в района на здравната каса в крайдунавския град, съобщава МВР.

Сигналът за инцидента е получен в 5.58 часа. Към мястото незабавно се насочили екипи на полицията и ЦСМП. Според първоначалните данни лек автомобил „Ауди“ с видинска регистрация се е блъснал в уличен стълб (в дясно по посока на движението).

На място е загинал единият от пътниците в колата - 18-годишен от гр. Кула. Водачът, също 18-годишен, и две момичета – пътнички в колата, били транспортирани и настанени за лечение в МБАЛ-Видин.

Дежурна оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Работата на разследващия екип продължава, по случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 3 години
Така е навсякъде по българските села! *** цяла нощ на дискотека, заедно с двете кокошки, пиене шмъркане и други удоволствия, чалга до дупка и селски манталитет! Системата щели да сменят! Матряла е генетично увреден и в момента наблюдаваме краха на една държава!
12
0
 
6
 
! Отговори
До всички, преди 3 години
които чакат КАТ да ги спасява.Мен не ме е страх от глобите. Страх ме е да не убия някого, или да не затрия себе си. Кой разбрал, разбрал.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
18 годишни + audi
10
0
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Поредният изгубен нелепо демографски потенциал! Колкото няма деца, ами и се избиват нелепо!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4- точно затова си говорех с един познат преди ден. Аз в града полиция не мога да видя, всеки лети с 60/70, завиват си кадето им падне. Само във Варна евала видях доста и спират яко, включително имаше и разни пршеходци спрени за проверка на документи. В Пловдив полиция НЯМА, а тези с моторите дето се режат по цяла нощ незнам... аман от комплексари
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2 от 1:Така е, но манталитета е на изчезване. Бай *** се стряска като го ударят по джоба. Имам приятел полицай в САЩ и от него знам че само присъствие на пътя помага с 50% намаляването на произшествия. Те затова и там патрулират и паркират по магидтралите. Ние сме друг случей и то балкански. Преди месец пътувам от Варна до Пловдив, на магистралата в една отбивка спряли пошицайчета, предното стъкло завито с найлон а те пиеха кафе на 100м, а в същото време колите летяха с 160-170
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгата не прощава.
6
3
 
18
 
! Отговори
Слънчасал драскач преди 3 години
Сигурно са бързали да вземат по 50лв. увеличение в пенсията на бабите им, или вече са ги профукали за жулене на бело по нужниците, и са се помислили за безсмъртни?! ПРОСТОТИЯТА УБИВА, учете и четете, книжки, не бъдете ПРОСТИ!!!
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6: над 15г исках да кажа
4
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето за това е нужно вдигане на данъците за старите бръкми, за да не може дрисльото да купува и да се фука. Еднакви данъци за колите за цялата територия на България за старите автомобили над -5г данъците трябва да са два и половина пъти по високи. Над 20г ретро данък и шофиране само определен брой дни в годината.
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манталитета убива.
2
4
 
26
 
! Отговори
чичо митко преди 3 години
Така ще е като пътна полиция в града няма, а и наказанията са смешни.
1
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БГ е на първо място по смърт на пътя. Факт!Вчера пак ауди, пак висока скорост, пак умрял ... къде е КАТ? Има ли ги? Къде се покриха? Една Румъния има полиция и е навсякъде. Кога ще ги стигнем?Никога май, държавата е по нанадолнището и лети с бясна сила. Достигаме нива Сомалия.