72-годишен блъсна своя наборка на пешеходна пътека в Пазарджик

Мъжът е дал отрицателна проба за алкохол
28 авг 2020 13:31, Ния Христова
16
72-годишен блъсна своя наборка на пешеходна пътека в Пазарджик
Снимка: Pixabay
72-годишен шофьор е блъснал жена, която пресичала на пешеходна пътека улица в Пазарджик, предаде Монитор.
 
Инцидентът е станал днес към 10:30 ч. пред сградата на Общинска администрация в града - на кръстовището между ул. "Ген.Гурко" и "Цар Шишман". На мястото на инцидента са изпратени автопатрули на "Пътна полиция" и линейка.
 
Водачът на лек автомобил "Форд" е на 72-години от Пазарджик. При завой наляво е блъснал пресичащата на зелен светофар и на пешеходна пътека 72-годишна негова съгражданка.
 
Жената е била контактна, като е транспортирана за обстоен преглед в Спешното отделение на МБАЛ-Пазарджик.
 
Пробата на мъжа за употреба на алкохол е отрицателна. На място има екип на "Пътна полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Това не е конфликтна, а нормална ситуация за почти всички кръстовища. В закона си пише кой какво прави в тази сигуация и почти винаги закона се спазва. Понякога някой се заблейва в нещо друго и се случват случки като тази, но това е неизбежно.
13
2
 
0
 
! Отговори
Б@йХой преди 3 години
Проблемът е, че в Пазарджик светофарите създават конфликтни ситуации, като едновременно на завиващите на дясно и на пресичащите свети зелено.Дано общуната вземе мерки
12
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
35 ГОДИШЕН/шна написа некадърна статия. 40 ГОДИШЕН яде сандвич на улицата. 28 ГОДИШНА бяга по шорти в парка. 36 ГОДИШЕН слуша музика.45 ГОДИШЕН кара колело.
11
0
 
2
 
! Отговори
емигрант преди 3 години
Е....и...От 20 години шофиам из Мадрид, а съм вече на 70г. Няма ли взаимно уважение и взаимно спазване на законите....., отписваме всичко....Но ....има и бабаити, които нарушават правилата в Испания но са ...5% от останалите....Та моето послание е да се намали тази война до минимум ...А дано сме се разбрали...
10
0
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
С диабет съм, на 68 години и сега шофирам по-добре отколкото преди примерно 25-30 години. Книжка имам от 45 години и шофирам от тогава. Щом при теб нещата са зле, спираш да шофираш, но не си мисли, че всички са като теб.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурен съм, че болшинството шофьори на над 70 години шофират много по-добре от болшинството шофьори на под 25 години. Истината е, че хората над определена възраст са достатъчно разумни сами да спрат са шофират, ако виждат, че вече не се за шофиране. На 72 години почти всички си шофират не по-зле отколкото са шофирали на по 40 годишна възраст. Само разни недорасляци мислещи си, че светът започва и завършва с тях, си мислят, че хората над определена възраст не стават за шофьори.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Хвани единия па удари другия!"
7
5
 
1
 
! Отговори
м-да ..! преди 3 години
Диабетик съм, 59 годишен ..... на мнение съм, че хора с определени заболявания тзадължително трябва всяка година да минават на лекарски контрол ...... документа от този контрол да бъде неотемлин към шофьорската книжка ...... забелязвам, че виждам по-зле, ориентацията ми е друга, зрението също ...... е, нима хора които са над 65 години ще продължават още 50-60 години да карат коли, така ли ..?... до кога ..?
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тя протестирала ли е?
5
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дал е отрицателна проба за алкохол и положителна за ЕГН. Един такъв фараон ме засече преди няколко месеца в Перник - от крайно дясно лента направи ляв завой, като по чудо не стана фал. Пенсии, слезте от колите и се ограничете до това, за което ставате - гледане на търски сериали и даване на пари на телефонни измамници.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.ДОБРЕ ЛИ СТЕ?
3
9
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Единият не знае че кара автомобил и си мисли че е на двора с доматите-а другият не вижда и не чува и едвам ходи -накрая резултата е ясен
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като видях уличния жаргон в заглавието и разбрах коя е авторката
1
4
 
9
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
Може пък да е флиртувал човекът!