Гешев в Дупница: Ще останем, докато не претърсим всичко!

Четирима са задържаните при спецакции на полицията
307
Гешев в Дупница: Ще останем, докато не претърсим всичко!
Снимка: БГНЕС

Четирима души са задържани при няколко спецоперации на територията на Дупница. Градът е под полицейска блокада.

Още по темата
На място пристигна главният прокурор Иван Гешев. Той потвърди, че едната операция е свързана с изчезването на Янек Миланов.

На всички входно-изходни артерии са разположени екипи на жандармерията, предаде Нова тв.

Претърсва се районът на аварийното летище в село Крайници. Проверява се и квартал "Бистрица", където живеят изчезналият мъж и Васил Капланов, с когото последно Янек е бил.

"Претърсват се 120 кв. км. Ако трябва, полицаите ще останат тук няколко дни, докато не се претърси цялата тази площ", заяви Иван Гешев. Претърсват се и помещения, и обекти.

Пред журналисти Гешев обясни, че Васил Капланов е задържан по друго досъдебно производство.

Именно Капланов е последният, който е бил видян с 43-годишния Янек Миланов, който изчезна на 31 юли. От началото на август Янек е обявен за издирване.  

"Ангажирани са множество държавни институции, предстои доста сериозна работа за ситуацията в Дупница. Това не е краят, а само началото", каза Гешев.

Другата операция е на територията на целия град. В нея участват служители на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", Националната полиция и отряда за борба с тероризма. Проверяват се автомобили, автокъщи в района, заведения и хотели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
1
 
! Отговори
:( преди 3 години
Държава! В кавички! Щом няколко институции и министерства, в лицето на МВР, МОСВ, ДАИ и т.н. не могат да се справят с няколко джигита с джипове, които тъпчат Национален парк Рила, смятайте кооолко сме зле! :(
218
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
KOга Пеевски и Борисов,Доган ще са в затвора?
217
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След Дупница идва ред на надупилия се от Дондуков.Карайте по бързата процедура, че Фигуранта се тресе от страх. Деса няма да се върне от Америка докато не успее метежа. Гешев, имаш доказателства - действай!
216
3
 
2
 
! Отговори
летец и пожарникар преди 3 години
До Защо,бе?Това са управниците на България! Ще очудим света
215
1
 
2
 
! Отговори
под егидата на БКП преди 3 години
До МНЕНИЕВСИЧКО СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ЗАРАЗА!!!!Сините комунисти на червените хайдути!
214
2
 
3
 
! Отговори
sd преди 3 години
с каквото се е захванал каскета е провал. само немотивирани арести.
213
2
 
2
 
! Отговори
вечна ни конституция преди 3 години
Това са 10-те Божи заповеди н основата на конституцията.Новите конституции и закончета са параван за властимащите дадена само от Бога.Комунистите първо излъгаха че са анти комунисти и палят свещи в църквите! Лъжци
212
0
 
1
 
! Отговори
след дъжд-качулка преди 3 години
До МНЕНИЕЕдва когато, ни изкрадоха колите и парите се заехте с битовата престъпнаст.Дотогава криминално проявените бяха ваш контингент с оперативна разработка.МВР се превърна в търговско дружество и си затваряха очите за да им се сътрудничи!
211
2
 
1
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Отдавна Дупница е Града на Мафията - от там тръгват всички схеми в България - Черно Море , Земеделието , Горите , Планините - сега ГЕРБ с новата Конституция добави и Промени на Границите на България в Полза на Съседни Държави .Гешев в Шефа на Гешефта - както е казвал народа през 1942 година .Та в този ред на Мисли от мен - Трябва Народа да излезе на Протест - да помете ГЕРБ и Отровното Трио собственост на Борисов . НО , ако не го направим - ЕС и ЕК ще го направи .
210
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много хубаво Гешев,но трябва да останате докато не намерите,и заковете с доказателства наглия убиец на Янек Миланов. Такива нагли *** убийци не трябва да съществуват,да убиват при положение,че имат конфлик с жертвата,свидетели,и връзки с местната полиция.
209
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Дупница има ли месокомбинат?
208
3
 
3
 
! Отговори
зззз преди 3 години
До Анонимен 223А ти откъде знаеш, че другарят ти Радев не е направил нищо срещу държавата и народа си? Секретар ли си му, а даже да си му бил секретар, не може да знаеш за всичко, което е вършил. На хиляди км си от игрите на Дондуков 2, така че не си отваряй устата толкова. Той затова скача толкова, не ти ли е ясно? Народът тук няма нищо общо. Другарят си играе с името ни, мнооооого е далеч от народа. Прави го заради себе си, буни народа заради себе си. Иска се мозък, за да се проумее това!
207
2
 
2
 
! Отговори
Мишлета преди 3 години
И от Европа търсят.....https://segabg/touche/tush-08-28-2020
206
2
 
4
 
! Отговори
Мишлета преди 3 години
Скрили се кат мишоци...дърти!!!!!......https://segabg/touche/tush-08-28-2020
205
7
 
6
 
! Отговори
извода преди 3 години
Гешев работи и това не се харесва във Фигурантството.Народа вижда Гешев, вижда, Радев и мyтpите и всеки според своето положение оценява.Аз лично бих си живял без Радев и мyтpи на спокойствие.
204
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То за да търсиш нещо трябва да имаш някаква идея поне къде да търсиш. Може да е бетониран, изгорен, под водата и т.н Игла в сено да търсиш така. Колкото да замажат очите че правят нещо
203
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гл.прокурор показа учудващ нюх при разследване на криминални, в частност битови престъпления. Оперативната работа е в душата му. В същото време се е ангжирал много като маша на Пожарникаря и като такъв разкрива неприятните си качества като копой на премиера, когото Светите Крепки го държат на власт. ИГ е типичен "кOпOй" - казваш му "дръж" и той се втурва да хапе и убива без да мисли поне малко дали неговият патрон не го използва за пъКлеНите си планове. Този човек е сбъркал професията си - МВР.
202
0
 
3
 
! Отговори
Защо,бе? преди 3 години
"ДПС иска премахването на квадратчето не подкрепям никогоКвадратчето не подкрепям никого да бъдат заличено от изборните листи. Това искат от ДПС с поправки в Изборния кодекс, внесени в деловодството на НС."
201
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гошефф за шкафчето..Не знам защо го пускаш навсякъде този пост и из всички медии,няма невинни от тези,които са управлявали покрай ГЕРБ,всички са крали покрай ГЕРБ,апартаменти, къщи за тъщи и асансьори,богатство не са дошли от въздуха.Единствено АБВ се оттеглиха,когато видяха,че не им изпълняват програмата герберите,за която са се договорили.
200
4
 
5
 
! Отговори
Гошефф за шкафчето.. преди 3 години
КАК СЕ ПЪЛНИ ШКАФЧЕТО..Цветанов: Борисов ме накара навремето да арестуваме всички босове, за да ги изнудва за пари. budnaera/2008-03/2008-11-17_01.html