Над 300 полицаи и жандармеристи още издирват изчезналия Янек

Към екипите от понеделник се включи и конна полиция
42
Над 300 полицаи и жандармеристи още издирват изчезналия Янек
Снимка: БНР

Без резултат приключи днешната акция по издирването на изчезналия преди месец дупничанин Янек Миланов в района на близкото с. Крайници. Не е ясно и докога ще продължи търсенето .

Тази сутрин към екипите се включи и конна полиция, съобщиха за БНР от Областната дирекция на полицията в Кюстендил.

Още по темата
Ангажирани са над 300 полицаи и жандармеристи.

Беше претърен район западно от село Крайници, където за последно Миланов е бил засечен от видеокамери в джипа на бившия охранител на т. нар. "Братя Галеви" - Васил Капланов с прякор Каплата. След това следите му се губят.

Главният прокурор Иван Гешев обяви в петък, че се претърсва се район с площ над  120 кв. км.

Днес се очаква прокурор Анета Стоева от Районната прокуратура в Дупница обяви дали ще протестира мярката „домашен арест“ за бившия гард на Галеви Васил Капланов. Ако това стане,  Окръжният съд в Кюстендил ще може да се произнесе след празниците. Същевременно в Дупница се коментира, че Капланов е бил видян с колата си в града, т. е. - не спазва домашния арест, наложен му от съда.

Официално по случая „Янек Миланов“ с днешна дата не се съобщава нищо - нито от полицията, нито от прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
6
 
! Отговори
Медия преди 3 години
Циркът пристигна в Дупнищо,със специалното участие на клоуни в униформи.Извиняваме са на публиката за 28 дни закъснение .
33
3
 
2
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
САЩ масова практика е ползването на полиграф. Ако откаже човека поема отговорността за престъплението. Тук за това, че една naча е отказала мобилизараха толкова полицаи, техника... Това нали излиза от нашият джоб!?
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От цялата история с Янек стават ясно две неща - в дупница това престъпление няма как да бъде разкрито; 2 - жената на каплата явно е недостатъчно уважена и е преследвала горкото момче дори извън БГ. Великия мужкарац каплата сега всички го знаят че е женен за дупнишка деевица дето я сърби всичко. Петното си остава за цял живот, капла! Да се беше забимавал с жена си, а не да гони нлади лъвчета
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много критикари без разумни предложения.
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кюстендилската слива нещо можели да помогне или тя е нов политически герой на командно дишана
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 25 А кой прокурор е пример за теб?
28
1
 
1
 
! Отговори
Румен преди 3 години
До 29.Много ти разбира главата. Та преди Гешев по добри ли резултати имаше. На колко прокурора можеш да им посочиш имената?
27
0
 
6
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Кипи безмислен труд
26
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 години
така като гледам по новините, никога няма да го намерят, там къдто търсят. само из бостаните на хората не са тръгнали да ровят. и на незапознат е ясно че не заровен на полето ама какво да ги правиш - или толкова си могат или е само пепел в очите на хората и човека не трябва да бъде открит
25
0
 
23
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
Къде спахте цели четири седмици?Днес търсите нещо,дето вече,няма да го намерите!Случая Янек е тотално отражение на това,което се случва в държавата ни!Пълно безхаберие и пълна Гешевска активност-след дъжд-качулка!Янек може да бъде открит,независимо,каква е съдбата му,само,ако всички търсим,вярваме и сме силни срещукорупцията,безвластието,силните на деня и веригата от олигарсите!
24
0
 
15
 
! Отговори
хорейшо кейн преди 3 години
да ви кажа гледам колегите в България и.. падам... когато има изчезнал първите 48 часа са решаващи, разпитват се всички видели човека за последно, пускат се кучета и хора в района, където е бил за последно, и ако има нещо съмнително, се притискат свидетелите при разпита. Като гледам нищо от това не е направено за Янек, което значи, че е вече мъртъв. Ето, случаят е разкрит, съжалявам за лошите вести:(.. Другия път ми се обадете, колеги от Дупница, сега само пилеете държавен и полицейски ресурс...
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те сега да не вземат да намерят братя Галеви, докато търсят този
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалък цирк на политически фигуранти.
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Това с нивите е голяма излагация...можеха да пуснат дронове да сканират площите...методите на полицията са от 80-тте..."Това не се връзва с концепцията на Каскета за зрещни акции в гонене на вятъра. Като събере 300 ченгета около себе си и се чувства велик, даже изчезва и комплекса му за малоценност породен от малкото му съдийско чукче.
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскет, този тип акции са голяма лъжица за твоята уста. Я най-добре вземи ченгетата си и отиди да разследваш кой е откраднал кокошката на бай Петко от Долно Нанагорнище.Извикай и медиите да те снимат как ходил като петел по селския мегдан.
19
1
 
16
 
! Отговори
В собствен сос преди 3 години
Единствената полза от тази нелепица ще е , ако полицаите свалят някое килце...дано само някой не припадне в тези жеги на полето...представям си с какъв хъс търсят...
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не разбрах, кога е имал връзка с жената на мутрата. Преди тя да се ожени за Капланов или след това?
17
0
 
17
 
! Отговори
О майн Год преди 3 години
Това с нивите е голяма излагация...можеха да пуснат дронове да сканират площите...методите на полицията са от 80-тте...плашещо е, тези хора са останали в онези времена...
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно, че надеждата умира последна особено за близките на изчезналия, но за съжаление това издирване е безкрайно закъсняло превръща се вече във фарс.
15
1
 
10
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Абе тези тракийско съкровище ли търсят???.Цяла армия са впрегнали....кой ще плаща?. Всеки живот е ценен,но много примитивни методи ползваме.Къде са камерите в България...?.Изостанала работа.