Три дни никой не видял обърнат камион край "Тракия", шофьорът му е починал

Шефът му го откри преди полицията
Обновена: 7 сеп 2020 17:27 | 7 сеп 2020 17:25, Нели Христова
118
Три дни никой не видял обърнат камион край "Тракия", шофьорът му е починал
Снимка: БГНЕС

След тридневно издирване, собственик на транспортна фирма откри един от камионите и шофьора му в дере край автомагистрала „Тракия”, близо до Пловдив, предаде БГНЕС.

В събота шофьорът тръгнал на курс, за да достави бирена мая. Пътувал по магистрала „Тракия” в посока Пловдив, но връзката с него изчезнала. Собственикът на транспортната фирма се обадил в полицията, за да подаде сигнал.

Оттам му казали, че трябва да минат 48 часа, преди мъжът да бъде обявен за общонационално издирване. Заедно със свои служители, собственикът на фирмата предприел обиколка около близките населени места край Пловдив. При обхода, на 171-я километър на магистрала „Тракия”, забелязали, че мантинелата е огъната, а към дерето имало и счупени клони.

Така колегите на загиналия открили камиона и шофьора и се обадили в полицията. Водачът на камиона е загинал.

Причините за инцидента ще се изясняват. От транспортната фирма, чиято собственост е камионът, не пожелаха коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
36
 
24
 
! Отговори
Като в стар виц: преди 3 години
Бабикян се разболел от холера и легнал да умира!Идва Гарабет да го види , а Бабикян му продумал със сетни сили:"Недей да пишете в некролога , че съм умрел като усровец , пишете че съм убит в престрелка с мутрите--ЗА ДА МЕ МИСЛЯТ ЗА ПИЧ И ГЕРОЙ"
46
9
 
7
 
! Отговори
До Kubilay преди 3 години
До KubilayОще един кьорчо - Не в канавката бе, в дере край канавката.
45
6
 
45
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Виновен е уж ежедневния обход с автомобили на АПИ!Май толкова са минали да си огледат инфраструктурата,затова и качествово е такова,на стратегически места дупки седят с месеци
44
30
 
9
 
! Отговори
АМИ ТАКА СИ Е .... преди 3 години
Пиеш и караш....па като стане сакатлъка ---ДРУГ Е ВИНОВЕН!ТАКА Е У БЪЛГАРИЯ---НА СЛАБОУМНИЦИ, ПИЯНИЦИ И МЪРЗЕЛИВЦИТЕ ---ВИНАГИ ИМ ТЪРСИМЕ ВИНОВЕН!!!/...за да изглеждат умни ...и да им правиме после паметници../
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истанабул да не е канал на турски?
42
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Официалното становище на КАТ е:ТИР-а е бил построен по "Стелт" технология, затова не е бил забелязан от полицията и шофьорите!А, колегите на загиналия шофьор са имали свръх секретни интегрирани радиолокациони радари в камионите си!Ние у КАТ нямаме такива!Сори!
41
38
 
2
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Кой му пука за пияниците зад волана ,бе....Квото е търсил---го е намерил!
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
171-и километър не е до Пловдив бе, мой. Абе ти май си на черешата вече, а?
39
6
 
8
 
! Отговори
КВО СЕГА....ХА,ХААА преди 3 години
ПОЛИЦИЯТА ЛИ Е ВИНОВА......ИЛИ ПАК АСФАЛТА....ХА,ХА,ХАААААААААААААА...МАЙ В СЛУЧАЯ , ПОЛИЦИЯТА --ЗА ДА ГИ ПЛЮЕМ И ХВЪРЛЯМЕ ПАВЕТА ПО ТЯХ!
38
13
 
6
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
ДА , БЕ.....!!!!!!!!!!!"ТРЯБВА ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ ДА СЕ ИЗРИНЕ"......ЗА ДА СЕ ПРОВЕДЕ И УСПЕЕ ПУЧА НА РАДЕВ....ХА,ХА,ХАААААААААААААААА...НИЕ ПАСЕМ ТРЕВА ....??!АЙДЕ , ЖУРНАЛНИ -ТАРИКАТЛЪЦИ...ХА,ХА,ХААААААААААА
37
9
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
в некои страни има патрулиращи по пътищата полицаи...Е,у нас Тиквата мобилизира де що имаше ченге да бие "протестърите" в София...така че ..какво чудно?
36
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смятай ако се бухнеш с кола на междуселски път.Ще се водиш безследно изчезнал завинаги бай дъ уей със сигърност нейде има такива.
35
3
 
23
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 3 години
Затова хората си слагат GPS на камионите и като се изгуби гледат къде свършва сигнала и търсят там.Такива превозвачи спестовници хиляди.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господине, в нюза има видео от инцидента. Вижте го и пак ще си говорим кой е ***. Но това определено не съм аз.
33
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Законът е такъв, че ако сигнала за изчезване се отнася за непълнолетно лице, полицията се задейства веднага, а ако е за пълнолетен се чака да минат 24 часа, а не 48, освен ако не са променили тихомълком нещо. Не знам точно как се задействат, но май нищо не вършат, само регистрират сигнала и си чакат заплатите. Това е положението.
32
0
 
20
 
! Отговори
Филм 48 преди 3 години
Не написах случайно коментара. Преди няколко години изчезна бабата на моя приятелка. В полицията същото ни казаха, че трябва да мине 48 часа за да я издирват. Ние търсим още веднага, полицията изчяка 48 часа. Така се случи че никой не я откри нито ние нито полицията. Сега е обявена за мъртва без да е открито тялото, без да се знае дали някой я убил или просто изчезнала. Дали ако я убил някой не си търси нова жертва.....
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При обхода, на 171-я километър на магистрала Тракия, забелязали, че мантинелата е огъната, а към дерето имало и счупени клони.Господине, пак казвам, четете. Това Ви пише в статията. Ако не сте съгласен, пишете на хората, открили камиона, че явно не правят разлика между дере и канал.
30
10
 
1
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Как съм не знаел да ида да товаря маята и да изкарам някой лев,а и тоя не може да е нямал джобни.
29
3
 
32
 
! Отговори
до 28 преди 3 години
Защото с а много кадърни нашите "органи" и у нас статистката е една и съща при първите 48 часа и след тях - близо до нула. Откриват само онези, които сами решават да се появят.Иначе абсолютен срам. В нормалните държави магистралите, горите, плажовете се облитат. Не само да водят вожда насам натам.
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече трудно се работи и в МВР. Къщичката не се почиства.