Заради задържани деца – скандал в заведение във Враца

15-а деца се събрали преди първия учебен ден
Обновена: 7 сеп 2020 21:14 | 7 сеп 2020 20:33, Нели Христова
28

Бунт пред видинско заведение. Деца, посетили обекта, твърдят, че са били задържани от собственика принудително заради счупени маси. Родители потърсиха сметка от управителя на заведението, стигна се и до напрежение.

Всичко започва, когато 15-ина деца посещават заведението, за да се видят преди първия учебен ден. За да се съберат на едно място, те решават да преместят две от масите, но ги чупят.

"Управителят на заведението дойде по нас, почна да вика, да ни обижда, нарече момичетата с обидни думи. Застана на стълбите и не ни даваше да излизаме. Каза ни, че ако до половин час не му дадем пари за масите, ще се разправя с всеки един от нас по отделно", разказа потърпевшият Александър.

Собственикът на заведението отрича да е задържал децата принудително.

"Няма такова нещо. Ще ви пусна камерите, за да видите за какво иде реч. Казах да извикат родителите си и да платят за поразията, която направиха. Мисля, че така е редно", коментира собственикът Светослав Цветанов.

Един от родителите на децата е платил за пораженията, като поискал да му бъде възстановена сумата от останалите родители. А след появата на екипа на Bulgaria ON AIR се отказа от претенциите си. Към този момент в полицията няма образувана проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
На мен ми се струва, че това е в Михайловград
14
0
 
9
 
! Отговори
Бен Газара преди 3 години
Всичко е пределно ясно- видинско заведение във Враца.
13
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
после се чудят някои , защо много деца са супер нагли , нахални Това са видели вкъщи , такива са станали
12
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Kaкъв е проблемът , счупили са маси , малолетни са - не работятНормално е да дойдат родителите и да платят щетите Грешката му може би е ,че не е извикал полиция , за да няма разправии с родителите Ама тогава щяха да го обвиняват сигурно , защо стресира децата с полиция
11
1
 
11
 
! Отговори
Да,да, ама не преди 3 години
Нелито пак се е объркало! Видин ли, Враца ли?
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пред блока където живея се събират едни Гамени с едни Курveta на беседката мръсотия чаши люпили тиквени семки слънчоглед чаши празни търкалят се бутилки от бира кенчета опаковки от вафли надраскано изчегъртано е натова са тия същите такива не бой ми мезнам какво едно време имаше квартален и директно на педагочиска.Така че собственика правилно е постъпил
9
0
 
12
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
Не знаех, че Видин и Враца са се срастнали, като Нюрнберг и Фюрт, и главните им улици са продължение една на друга....
8
4
 
19
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 години
Деца в заведение? сега едни ми ти латерни *** ще почнат да опяват,че правата на детето е поругана,ми да почнат тия "деца" да стрелят и убиват както в САЩ,тогава ли ще се сетим,че децата ни първо трябва да имат съзнание и че това съзнание не си придобива вече в училише а само у дома,след 1995 година и промените след това в образователната система и изтриването от съзнанието на децата на такива понятия ,като доброта,трудолюбие,особенно понятието Родолюбие...резултата е на лице
7
3
 
50
 
! Отговори
Независим преди 3 години
Дали е Враца или Видин няма значение. По важното е, че тези деца чупят две маси и не го отричат,и се възмущават , че собственикът настоява да се платят. Жал ми е за родителите, защото те не виждат вина в децата си. Накъде вървиш Българийо.
6
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно,че ще ги псува ако са гаменчета. Родителите да се засрамят и да ги вкарват в час,защото ако това е бъдещето на България значи отглеждат бъдещи престъпници.
5
0
 
26
 
! Отговори
Последно къде преди 3 години
във Враца няма такова заведение.Показаната в репортажа улица също не е във Враца.За Видин не знам,не съм ходил много отдавна там.Оправете си заглавието.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е какво е било това местене на маси, та две счупени?! Нещо понамирисва тук.
3
0
 
26
 
! Отговори
Петко преди 3 години
И ПОСЛЕДНО ВРАЦА ИЛИ ВИДИН СТАВА ТОВА.
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помислих, че става въпрос за "малцинството", то се оказа че интеграцията тече с пълна сила, но в обратна посока.
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Враца е нормално поведение и за децата и за заведението..