Пожарникари свалиха две деца от покрив на училище в Монтана

Младежите са невредими, били са на 8 и 9 години
9 сеп 2020 17:00, Петя Славова
9
Пожарникари свалиха две деца от покрив на училище в Монтана
Снимка: БГНЕС

Пожарникари от Монтана са свалили от покрива на Шесто училище в областния град две деца на 8 и 9 години, съобщиха от МВР в Монтана.

Сигнала за качените на покрива деца бил подаден на телефон 112 в 20.45 часа снощи. След операцията на пожарната те са свалени невредими.

В момента се изяснява как са успели да се качат на покрива и дали някой възрастен им е помогнал, уточниха от полицейската дирекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селфи от покрива е опасната мода.Така става - за нула време белята. Никой не им е помогнал. Те са като маймуни.Тренират.В моя град Пловидв едно дете скочи от прозореца на ДГ докато се приготвяли за сън.Когато кмета го попита какво се случи-детето каза- аз съм Супермен.Децата отрано живеят виртуален свят.Те са в матрицата. Много от децата не правят разлика между реалното и фантастиката.Те живеят в собствен свят.Трябва мн.внимание и разбиране на проблемите им. Със забрани не става.С паркур също
4
0
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 години
До д-р Дрегер 1 То същото важи и за политиката. Протестиращите гледат на долу и Бойко пожарникаря ще ги свали от покрива на президентството.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А жицата на мястото си ли е?
2
7
 
4
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Не съм съгласен да ми пилеят парите от данъците. Плащат им да гасят, а не да свалят хлапетии от покривите. Възмутен съм!
1
0
 
6
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 3 години
Нормално. Докато се качваш гледаш нагоре и всичко е наред, като тръгнеш надолу - АААААА!С котките е традиция ама и при хората работи.А ако им е помогнал някой то най-вероятно е някое *** от горните класове. Винаги има такива.