Откриха дрога в кръвта на шофьора, предизвикал ПТП-то в Айтос

Ранените са седем, двама от които по-тежко
32
Откриха дрога в кръвта на шофьора, предизвикал ПТП-то в Айтос
Снимка: БГНЕС

Наркотик е открит в кръвта на тираджията, предизвикал тежката катастрофа в Айтос, при която загина млада жена.

Ранените при пътнотранспортното произшествие са седем.

Още по темата
Проба с техническо средство е отчела наличие на метаамфетамин, съобщи за "24 часа" окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, който беше на мястото на катастрофата.

"Предстои да бъдат назначени автотехническа, съдебно-медицинска и други експертизи, прецизиране на правната квалификация на деянието, повдигане и предявяване на обвинение", каза прокурор Чинев. Това най-вероятно ще стане в утрешния ден, а държавното обвинение ще поиска налагане на най-тежката мярка за неотклонение на шофьора "задържане под стража".

Двама от ранените са в реанимация с тежки трамви, съобщиха от УМБАЛ Бургас.

Катастрофата стана около 12,40 ч. днес в района между автогарата и кръговото кръстовище в Айтос. Тирът се спускал по наклонен участък, идвайки от Айтоския проход. Внезапно водачът изгубил контрол и помел десет автомобила, изчакващи на зелен светофар, след което се блъснал в крайпътна ограда и павилион в частен двор.

Една от ударените коли пламнала и в нея изгоряла 28-годишна жена от Търговище. Айтос не помни подобна трагедия, каза кметът Васил Едрев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Айтоскатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
... преди 3 години
Що се харчи народна пара, за издирването на някой си. Ми направо да го хващат оня за гърлото, да го тръшкат в земята и да го питат де го е закарал. Ко ша ми обикалят поляните като изоглави? И колко е важен тоя янек, че вече не знам си колко време, цялата полиция от няколко области го търси. И за ко го търси, то е ясно че не е между живите. Кат му намерят трупа ко ше напраят - нищо. Ще го обявят за мъртъв и толкова. Юрнали се 300 куки по поляните и вече "Ама търсим го". Да, той скрит в землянка
18
4
 
0
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Тоя явно е ползвал само спирачки, не знае за ретардър-а. Лошото е че е нааркоман а се качил на камион. Изби народа дет се вика. А тая дет изгоряла - ква пумпалка беше. Цялото търговище я знаят. Тя като полито и мама жени. Известни са.Са мама жени и щерка поли, трябва да поемат всичките момци. Ама те поемт, могат си го. Дори мисля че елиминираха конкуренцията с тоя камион.
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тестовете за дрога нямат нищо общо с дрегер теста бе, умници! Не дава моментна концентрация, а улавя следи от дрогоподобни субстанции, които може да си взимал преди седмица. Това е подобно на тестовете за допинг - ял си някакво хапче и теста показва допинг. Това са само бомбастични заглавия, нищо повече.
16
0
 
5
 
! Отговори
дааааааааааааааааааа преди 3 години
Шофьор на тир- ДРОГИРАН нямям ДУМИ Пребил 100 човека А кажете с какво да го накажа ааааааааааааааааааааааааааааааааааааа- ИЗГАРЯМ му книжката за цяп живот
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като няма КАТ а идват само да констатират така ще е ... оставкааа
14
8
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Ок, според твоята логика, Бойко не става, комунистите същите, аз предлагам ти да управляваш, ако можеш да си напишеш 3те имена без грешка, ок.
13
1
 
7
 
! Отговори
нъл тъй преди 3 години
До ВладоТой е на 51 години, но може до миналата година да е работил като оберкелнер.
12
7
 
13
 
! Отговори
До Воп преди 3 години
Плашиш гаргите. Едно време комунистите по същия начин след 10 ноември разтягаха как нямало кой да управлява след тях, понеже те били построили всичко и компетентни, а всички други нямали представа. Твоят Бойко като дойде от охранителната си фирма, белким е знаел какви ги върши. Незаменими няма. А на Доган думата се чува при всички управления. И това не е лошо. Поне не е слабоумник и *** като много други.
11
17
 
9
 
! Отговори
Bon преди 3 години
Бойко и Гешев са виновни. Тръгнали зомбита та да стачкуват, а замислят ли се самите те какво представляват, колко са учили, колко са образовани, какви умения и познания имат, пълна простотия. Не, че Бойко е супер, но имате ли 3 грама мозък да се замислите, кой идва след него, ще ви кажа, Корнела и Доган, ха честито, дано сте доволни и щастливи при тях. И си спомнете колко пъти самите те фалираха тази държава.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шофьора се казва Кольо Иванов от Несебър.
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се казва националността на тираджията. И от къде си е намерил амфетамини. Ужас е тая катастрофа. А жената, която е изгоряла, просто трагедия. Съболезнования на роднините й, друго няма какво да се каже. Мир на душата й, съжалявам че е станала поредната жертва на войната по пътищата и на пълното безхаберие на КАТ. Вчера докато карах поне двама бързация изпреварваха на зигзаг през трите ленти на околовръстното с над 100км/ч просто защото могат. И защото няма кой да ги накаже.
8
0
 
22
 
! Отговори
Владо преди 3 години
При спускане по наклон с товар, трябва да се използва ниска предавка. По този начин двигателя играе ролята на моторна спирачка. Спуска ли се на висока предавка и държейки крака на спирачката, спирачките прегряват и блокират. Това би трябвало да го знае шофьора на 51г е все пак
7
1
 
7
 
! Отговори
Granik преди 3 години
Жената от удара ли е починала или от пгъня.? Защото второто е ужас,защо не са я извадили от автомобила ?
6
0
 
18
 
! Отговори
зяпач преди 3 години
Нищо друго освен ефективна присъда.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защитата ще пледиратехническа неизправност и отказали спирачки.Следва 1 г условно.ХА-ХА
4
1
 
13
 
! Отговори
Станчо преди 3 години
3 г. Условно с 5 г. изпитателен срок. Сурово наказание го очаква
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познавайки смешната ни съдебна система, сигурно до 5 години ще е на свобода.
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 3явно е индоевропеец, щом не казват
1
2
 
24
 
! Отговори
bg smeshki преди 3 години
тоя се надрусал яко а тръгнал тир да кара ! големи оптимисти имало у БГ-то ...