Кървав екшън заради невярна съпруга в центъра на Стара Загора

Извършителят доброволно е предал ножа на полицията
16 сеп 2020 14:15, Ния Христова
69
Кървав екшън заради невярна съпруга в центъра на Стара Загора
Снимка: Pixabay
Невярна съпруга е предизвикала кървав екшън в центъра на Стара Загора. Инцидентът е станал във вторник около 18:00 часа, предаде "Монитор".
 
След вербален конфликт 47-годишен мъж внезапно измъкнал нож и със замах го забил в бедрото на опонента си. От крака му започнало да тече кръв, най-вероятно заради прерязана артерия. Подаден е сигнал на телефон 112 и на мястото е пристигнала линейка, която закарала 38-годишният пострадал мъж в болница.
 
Извършителят доброволно предал ножа на полицията. Направен му е тест за наличие на алкохол, но той бил отрицателен. И двамата участници в спора нямат криминални прояви. Близки и на двамата твърдят, че скандалът е избухнал заради любовен триъгълник. Задържаният мъж споделил , че разбрал за изневярата на съпругата му с неговия познат. 
 
По случая е образувано е досъдебно производство по член 129 от НК. От УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович", където е настанена жертвата, уточняват, че раненият пациент е в стабилно състояние след спешната оперативна намеса и зашиването на артерията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любовта прави хората слепи,но бракът ги кара да прогледнат.В живота без компромиси не може,защото когато медът свърши,нещата в съвместния живот започват да"ръждясват"и е нужно от време на време да им се придава блясък.Повече ласки и нежност са нужни за дълголетен брак и като последица от това дълголетен живот.Лозето иска мотика,а не юнак вино пие,но лозе не копае.Велик е Пеню,дето го е казал:Човекът е човек,когато е на път.Мъжът е мъж,когато е над женски пъпЖената е жена когато е под мъж на гръб
57
6
 
4
 
! Отговори
Ива преди 3 години
Кой е жертва??Жертва е този на който му отнемат достойнството и то познат. ..Шут и за жената и познатия му любовник
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българска работа, традиционна! :)))))))))))))
55
8
 
15
 
! Отговори
Кики преди 3 години
Браво на рогоносеца,поне с достойнство е постъпил
54
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зад всяка война стой жена! Хора не се лъжете, не ви трябват от модерните инфлуенсурки и даже е мъчно за младото поколение. Фейк жени от горе до долу че и празно отвътре ... няма как да издържиш под такава фейк красота дори и ден а камо ли живот.После защо имало разводи.
53
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествената красота е на изчезване. Напълни се с примадони, особено от новата мода с всичко изкуствено, които в крайна сметка даже са повярвали на маскировката и са се помислили за красавици. Красота без чар е като празна опаковка на вафла. Лъскаво да те привлече, ама те оставя излъган. А чар не се фейква
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може пък да са репитирали "танц със саби",разни хора,разни идеали.
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трагедия на всички нива. Какви са тези хора да не могат да седнат и да се разберат нормално, че вече не са щастливи един с друг и толкова. Изневери, ножове, бедра, ръгания, полиции , болници. Какво значение има дали е красива и колко е красива. На жената не и трябва красота да си намери колкото си иска мъже. То е до поведение, до настроение, до емоция.
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и една трета категория - красиви, но неподдържани мърли, познавах една такава нечистоплътна ***. На вид - яка мадама, качиш я в колата - смърди на овчарник, дрехите вонят на пот и на поне 5 вида яхнии, все едно са съхнали над тавите, в които е готвена манджата. Злата, бижута, прически, лаф като слушаш, ще кажеж тая и сече пипето, но..Много повече се научава за жените ако гледаш какво правят, а не какво приказват.
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Носиш ли къси поли ?
48
1
 
6
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 45Има хубавици и "хубавици", рожба на козметиката, значи...Между двете категории има огромна разлика! Едните са родени с красотата си, те винаги са били с нея и тя винаги ги е поставяла в определени зависимости. Другите са били нормални хора до някое време. Те са тези, готови да издерат очите на истинските красавици, защото са се накичили така с цел, а онези им пречат, значи...Много врати се отварят сами пред красотата, тези момичета не се учат на труд, стават претенциозни, капризни
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На колко си Дияна
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До diana21На това му се казва "Ходя с един, ама той не знае " :)
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАПРАВЕТЕ ИМ ПЛАТЕН ТЕСТ И ЗА КОВИДЕВЕТНАЙСЕ КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ РЕЗУЛТАТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ
44
1
 
3
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До до дияна 21Когато бракът ми започна да се руши, аз намерих опора в друг мъж, макар че никога не съм излизала с него...В мислите си аз бях с него - той беше много внимателен и забавен, енергичен човек, а на мен това определено ми липсваше много...Това си е също изневяра, но си спомням, че я правех със злорадство заради униженията, които търпях от мъжа си...Отмъщение на копчето, значи...Мъжът ми обаче започна да ми изневерява открито и без задръжки...така че това не ми помогна никак...
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До diana21Обърка мястото на запетайката и така напълно промени смисъла на изречението, добре, че те разбрах :)Донякъде си права, повечето хубавици си вирят носа и си мислят, че светът им е длъжен и им е в краката, само защото са се родили красиви, а то не е така. Трябва да има и някой на горния етаж.
42
9
 
2
 
! Отговори
Шилето преди 3 години
До Анонимен 39Кви гейове, най- обикновени ***. Все жените им криви. Някои сме висока топка и си лягаме само с истински и успели мъже.Аз съм се зарекла, може до 70 години да душа пръдните на мама и кака, ама накрая ще си хвана някой баш баровец, да знам защо съм си вардила *** толкоз време, даже не се подмивам.
41
3
 
6
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 38Не мисля, че беше комплимент-тя беше много искрена, сърдечна.Гледайки от висотата на годините днес, наистина е много трудно красива жена да бъде щастлива! Не съдя само по себе си, но познавам много истински красавици-красотата е като някаква броня, която пречи на хората да забележат ТЕБЕ, такава, каквато си, човекът вътре в тази красота...Много жени стават жертва на красотата си. Много истински, голями красавици съзнателно разрушават красотата си в името на живота си.Короната тежи
40
1
 
2
 
! Отговори
до дияна 21 преди 3 години
Ти изневерявала ли си...
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 41 Актрактивната хахахаТи да не работиш в накой цирк Неможе всички да те харесват Жената трябва да е секси а не накичена като коледна елха