Мъж запали жена си, докато тя спи, с 90% изгаряния е

Извергът опитвал да я дави в язовир преди време
Обновена: 16 сеп 2020 12:41 | 16 сеп 2020 12:37, Ния Христова
64
Мъж запали жена си, докато тя спи, с 90% изгаряния е
Снимка: БГНЕС
Мъж от врачанското село Три кладенци е запалил жена си докато спи, съобщава Нова ТВ. Вчера вечерта, малко след 21 часа, съсед на семейството видял как жената гори в двора на семейната къща и се опитвала да се самозагаси.
 
Според източници това не е първото посегателство на 52-годишния мъж срещу 45-годишната жена. Двамата живеят на семейни начала. Преди време той отрязал косата й и направил опити да я удави в близкия язовир. Същата вечер мъжът гонил единият си син с коса, за да го заколи. Преди години направил същото и с по-големия си син и това го принудило да напусне дома на родителите си.
 
След инцидента със съпругата му мъжът продължил да размахва острието на косата и да заплашва, когото срещне. През нощта е успял да се укрие, но тази сутрин полицаите го намерили и го задържали.
 
Мъжът е криминално проявен в миналото и е осъждан на лишаване от свобода. Жената е получила над 90% изгаряния и е транспортирана в "Пирогов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До xНе вменявай вина на жената,защото насилнника е бил той,а не жената,иначе как ще обясниш,че едното им дете е избягало заради насилието ,а другото също е било тормозено?Жената не е извършила престъпление,нито децата му,а той самия.
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТакаваМизерията може би я е принудило да стои с него,ако няма дом или средства и няма как да осигури децата си и себе си.Но често такива мъже са психари и след побоя или мъчението се молят,плачат да не бъдат оставени и правят сърцераздирателни театрални сцени.
22
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията не си е свършила работата още при първия случай с опита за одавяне,а рязанято на косите като отмъщение,не е българска традиция,тя е арабска и азиатска,но гледах в Тубата много случаи на български двойки,при които полицаите не са обърнали внимание на насилието над жените,на жалбите им и след време те са били убити,дори в предаването на Карбовски имаше такива случаи,някои дори са били майки и децата им остават сираци или с насилника
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и колко литра с какъф октан е технологията, 100 октана за 100% изгаряне ли.Тоя трябва да го присъединят към полицията в борбата с демонстрантите
20
7
 
11
 
! Отговори
Такава преди 3 години
Аз в случая виждам луд мъж и луда жена.Той - луд по природа, а тя - луда, че стои още в тази къща с този човек след всичко, което й е сторил преди.
19
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако наистина са 90% изгарянията ,жената няма да оживее или ще е някакво невиждано чудо ако изобщо оцелееТози ... трябва да го затворят завинаги в затвора,за да не наранява хората
18
3
 
6
 
! Отговори
там е така преди 3 години
Серсемозападна България.
17
2
 
32
 
! Отговори
Митко 21 см преди 3 години
Основен медиен принцип- когато бял човек е направил нещо се дават имена, снимки, работа, роднини, всичко се описва, когато е лилав пишат, само мъж на Еди колко си години от Еди кое си село.
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лоша работа...А тая жена какво прави толкова време с този ...?!
15
3
 
7
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Първобитни и примитивни са тия. Това е безумие,да ги оставяме така , не е нормално в днешното технологично време.
14
40
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Електората на радеФ
13
10
 
19
 
! Отговори
до балама преди 3 години
държава няма, брат .... евакуация ... терминал 1 и терминал 2 .... това е .... колкото по-бързо вземеш решението, толкова по-добре .... докато чакаш да стане "чудото" и да се оправим, ще си изтече живота
12
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-вероятно е така и за пореден път ще призова да се направи отделен сайт , в койдо да публикувате зулумите на хората от махалите, за да не се травматизират излишно нормалните хора да им четат простотиите
11
1
 
31
 
! Отговори
балама преди 3 години
Абе има ли държава въобще на територията, или всеки трябва сам да се спасява от такива диваци?.........................Скочи на банките, "ромите", турците, джендарите, кучетата... и ще разбереш дали има държава. И най-вече чия е държавата.
10
2
 
18
 
! Отговори
22 преди 3 години
С 90 % изгаряния... тоя ...трябва да се съди най-строго... Нали имало закони за защита на жените и децата. Подавала ли е жертвата сигнали? Нямало ли съседи при които да се скрие за малко да й помогнат? или всеки си мълчи.
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя човек е с психични отклонения.Какъв затвор.
8
1
 
22
 
! Отговори
БХК преди 3 години
Поне, така едни инициали, на "мъжа"... няма ли?
7
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да оживее при 90% изгаряния. Такава садистична смърт. Ама и тя защо е стояла след всички тези издивателства. Ако пък я преследва и полицията не помага, издебва го и си решава проблема. В България с тези рехави присъди и досието му, за няколко години щеше да го излежи. И не ми слагайте минуси, този ад е бил години , а за психиката на децата да не говорим.
6
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не е вкаран в затвора още след като "се е опитал да я дави" и след нападенията с косата над синовете си?Абе има ли държава въобще на територията, или всеки трябва сам да се спасява от такива диваци?
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще му плащаме "ол инклузив" до живот ... И??? Ще се поправи ?!?