С хеликоптер и каляска роми посрещнаха новородения Асан Паша в Столипиново

Машината пренесла бебето от болницата до стадион "Рома"
Обновена: 16 сеп 2020 16:31 | 16 сеп 2020 11:24, Нели Христова
236
С хеликоптер и каляска роми посрещнаха новородения Асан Паша в Столипиново
СНИМКА: Trafficnews

Като в приказка - с хеликоптер и гиздава карета бе посрещнат новороденият Асан Паша в прословутия пловдивски квартал Столипиново. Нестандартният ескорт бе организиран от дядото на бебето – Асен Карагьозов. Детето е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря, предава Trafficnews.bg. Според изданието ромският барон може да си позволи, вместо с автомобил, да превози бебето си с хеликоптер.

Машината излита от площадката на УМБАЛ "Св. Георги", а в нея са пътували родителите с новороденото. След това тя каца на стадион "Рома", който се намира близо до Столипиново, а там се появява бляскава карета, която да откара младите родители и новородения Паша на пищно тържество в негова чест.

Шатри, силна музика и кючеци бяха блокирали булевард "Марица" заради празненството вчера. То обаче бе прекратено около 17 часа заради оплакванията на недоволни граждани.

Проверка е установила, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането на хеликоптера. Информация не е подавана в полицията, нито пък е уведомена общината, чиято собственост е въпросното спортно съоръжение. Но роднините на Асан Паша твърдят друго: "Имаме всички разрешения за полета. От въздушен контрол са координирали полета и са дали позволение за летене, кацане и излитане на хеликоптера", казват те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СтейсиТриете ми коментарите ама ще го напиша пак. Мамулите с по-тъмен цвят са уникални Да наеме дядо ракета та да отидат на Марс ама да вземе и родата.....Помоли Радьо пилота, той от малък си мечтае за Червената планета - Марс! :))))))))))
137
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До 21 Март 2012това е интересна информация,не бех чул за нея...Е,какво стана?.."Проверките на прокурорите ще приключат до месец"?..сега сме 16-ти Септември,цели ПЕТ месеца СЛЕД "приключването до месец"!!Та?...ИСКРЕНО питам,защото не съм в течение.Та?..-Има ли внесени обвинителни актове след тая "проверка"?..Колко са и какви последствия "има" от тях?За осъдителни присъди не си и помислям дори,но просто "за ПРОКУРОРСКИЯ СПОРТ"?
136
0
 
18
 
! Отговори
Стейси преди 3 години
Триете ми коментарите ама ще го напиша пак. Мамулите с по-тъмен цвят са уникални Да наеме дядо ракета та да отидат на Марс ама да вземе и родата
135
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 143Не, бягството е решение на страхливеца и предателя. От слабохарактерни хора тази държава няма полза.......Аз пък избягах още по времето на "великия" правешки КПСС задникоблизец и сега мога само да се забавлявам с клиповете на Киро Брейка (Фейка) - "оригинала". Истината е че и накъдето и да се обърнеш само червени зомбита а да се бориш с тях е равносилно на преработката на аакото отново в бял хляб!
134
0
 
17
 
! Отговори
21 Март 2012 преди 3 години
Прокуратурата разследва 30 ромски организации. Проверките са по сигнал за злоупотреба с финансови средства, които са получили от различни чуждестранни фондове, съобщи по време на кръгла маса Асен Карагьозов, координатор на фондация "Рома". По думите му, има съмнения, че вместо за интеграция и обучение на децата от ромски произход, парите са похарчени за скъпи автомобили, строеж на огромни къщи и закупуване на скъпи джиесеми и техника, с които са се облагодетелствали собствениците на фондациите. Проверките на прокуратурата ще приключат до месец.
133
0
 
6
 
! Отговори
21 Март 2012 преди 3 години
,.Прокуратурата разследва 30 ромски организации. Проверките са по сигнал за злоупотреба с финансови средства, които са получили от различни чуждестранни фондове, съобщи по време на кръгла маса Асен Карагьозов, координатор на фондация "Рома". По думите му, има съмнения, че вместо за интеграция и обучение на децата от ромски произход, парите са похарчени за скъпи автомобили, строеж на огромни къщи и закупуване на скъпи джиесеми и техника, с които са се облагодетелствали собствениците на фонда''
132
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До България е в комаНе, бягството е решение на страхливеца и предателя. От слабохарактерни хора тази държава няма полза.
131
0
 
15
 
! Отговори
Гробище преди 3 години
Социално слаби ***
130
0
 
9
 
! Отговори
Гробище преди 3 години
До АнонименПолучават помощи защото социално слаби...
129
0
 
14
 
! Отговори
Отговор преди 3 години
До "Железаря" 125:"И когато не остане нищо за разграждане...",ще е каквото е останало за доограбване!?!?!?Те само това знаят и могат!?!?!?
128
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яжте гмо рапица и си свиркайте!
127
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОХЕдин еди как си забогатял взел, че се възползвал от услуга на друг, а последният може и да плаща данъци. А да видим къде е нередното?
126
1
 
10
 
! Отговори
ОХ преди 3 години
И ТОВА ЛИ ВИ Е ГОЛЯМАТА НОВИНА?
125
0
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
сред посрещачите трябва да е икон полиция и нап по тържествено щеше да бъде
124
6
 
19
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 3 години
ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ
123
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
имам един въпрос към общинския съвет в самоков:от вчера вече започна новата учебна година,нали?тогава какво прави тази тумба от невръстни ромчета пред магазин "БИЛЛА" в града?Отговор: учиме се бе, бате! Да кхрадеме, да проосиме... Такива работи се учиме ние. А другото учене ше го караме дистанционно до 8 клас.
122
0
 
42
 
! Отговори
българин преди 3 години
Няма ли кой да го попита Железарчето , откъде са му парите и платил ли е данъци за тях ?!
121
0
 
10
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Статистиката брои за брадчеди ,само тези които сами се определят за такива,но проблема е че 95% се самоопределят за българи и поради това данните са неверни.
120
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Sakiофициално според статистиката в софия-броят на ромите е малко над 400 000,а реално тяхната бройка надхвърля 1 млн. и 500 000 на територията на българия...а може и повече.
119
0
 
31
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Когато преди 20 години Ренета Инджова поиска да се уточни точния им брой на тези индивиди,парламента не и разреши. В с. Въглен варненско в Уикипедия пише 95% българи,а реално там българи няма 100% са от брадчедите. Крие се истината.