Синът на подпалената жена: Баща ми заплашваше, но не му вярвахме

Хората от село Три кладенци все още са потресени от случая
17 сеп 2020 11:05, Ния Христова
54
Синът на подпалената жена: Баща ми заплашваше, но не му вярвахме
Снимка: Pixabay

Хората в Три кладенци бяха потресени, след като техен съселянин заля с бензин и подпали жена си. Двамата живеят заедно повече от 30 години и имат двама сина. Престъплението било извършено, докато жертвата спяла.

Семейството се нанесло в къщата си, след като Татяна теглила кредит, с който да я купят. До вчера минавала средно по 90 км до Мездра и обратно, за да може да работи и да изплаща заема. Във вторник вечерта си легнала рано, тъй като трябвало да става в 3 часа за нощна смяна.
 
"Често съм чувал да се карат. Той беше казал, че ще я запали, но ние не вярвахме на думите му. Все пак ни е баща", коментира синът на тежко пострадалата жена Милен Татянов пред Нова ТВ. Той заедно с двама свои приятели първи чуват писъците на майка му.
Още по темата
 
"Жената беше в критично състояние. Не знам какво заслужава този човек", коментира един от очевидците – Марин Георгиев.
 
Още хора се притичват на помощ на горящата жена. Часове след случилото се не могат дори  да опишат видяното с думи.
 
"Аз, каквото съм видял, това не се забравя никога. Това е нещо ужасно", казва кметът Светлан Симеонов.
 
Това не е първото посегателство на мъжа над съпругата му. Преди време той отрязал косата й с нож. После се е опитал да я удави в близкия язовир. Дори прогонил от семейния дом и големия си син.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
17
 
! Отговори
Радо преди 3 години
На мен друго ми е интересно, момчето е с бащино име от майката, което е нормално, като не са женени, но и ако не е признал децата. Странно ми е да имат двама сина да са заедно 30 години, а той по документи да не е баща на децата. Няма връзка с убийството, но просто ми е интересно. А иначе този сега ще го съдят за предумишлено убийство и готово. Бъркате обаче, че вините институциите, ако не е подадена жалба за опита за давенето, никой нищо не може да направи.
25
6
 
23
 
! Отговори
22 преди 3 години
Като всички знаят какво чакат?!?!?!?!?! Не мога да разбера логиката... Норвежците имат една друга поговорка- високо вдигната глава сабя не я сече. КОй да й помогне на тая жена... вече няма. Да се съберат 5 *** мъже съседи все ще надвият 1. Мълчат си като чехльовци. Жалко жалко жалко. Тоя защо не е в лудницата? Ето затова трябват конвенции- защото законите, които имаме на практика не действат.
24
0
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
До 23 - Номер 25 Ти е отговорил Изчерпателно и ясно -така че аз просто ще си замълча!!!
23
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И най-лошото, че всички са знаели. Полицията, съседите, семейството. Такива трябва всяка сутрин да са в районното да описват как им е преминал вчерашният ден, да си знаят.Аз съм свидетел в Испания как се чуваха викове от една къща и съседката влезе директно и пита какво става там.
22
0
 
57
 
! Отговори
до 23 преди 3 години
Този психар с всичките заплахи и действия досега в нормална държава щеше да е в някой психо диспансер и да му текат лигите, докато му тестват най-иновативните лекарства. Почернил е живота на цялото семейство. Никой не се е родил на този свят да го мъчат така. Реално в момента няма наказание, което да отговаря на извършеното посегателство.
21
12
 
6
 
! Отговори
док преди 3 години
Милен Татянов, явно от "новите"българи са, щом носи презимето си на майка си......
20
7
 
16
 
! Отговори
До Ф С В преди 3 години
Дайте пример за нормална държава, в която не се случват ужасни битови трагедии
19
1
 
43
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ВИЖТЕ ПЪРВО -тази жена - Ставала за Работа в ТРИ часът СУТРИНТА!! Нощни смени !!! Живот като на куче!! Тази жена е много изстрадала -ЗАЕМ към Банката - Ако не го връща -взимат Къщата!!! Мъжът и явно е бил безработен -Никой не го иска- Почва да обвинява себе си -накрая полудява и почва да обвинява всики около себе си -И Накрая я изпича жива докато СПИ! Ужас!! ТОВА НЕ Е НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЗА ЖИВЕЕНЕ!!
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12 Яяяя господин *** е нетърпелив , не може да драска коментари Спокойно , скоро ще дойде статия за Радев
17
0
 
39
 
! Отговори
НЯМА ДЪРЖАВА! преди 3 години
Този случай е трябвало да СВЕТИ КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА във всяка една институция!Защо е пренебрегнат? КОЙ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА АКТА НА "ПРЕСТЪПНА БЕЗОТГОВОРНОСТ"? ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ОТГОВОРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ!
16
1
 
41
 
! Отговори
Горката Жена! преди 3 години
90% изгаряния са смъртоносни. Вероятно ще почине до часове, ако вече не е починала...НЕ НА ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ! ТОВА Е УЖАСНА ФОРМА НА НАСИЛИЕ!ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ УЖАС! НЕКА ПОЧИВА В МИР... :,(
15
14
 
13
 
! Отговори
В ареста: преди 3 години
- Взимали ли сте участие в протестите срещу ГЕРБ?- Не, аз даже гласувам за ГЕРБ!- Приятен ден, господине! Извинете за причиненото неудобство!
14
14
 
17
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
чуете ли Кредит,Къща на изплащане и такива 'работи' значи вече на 90% е ясно поводът за убийството- ЯВНО ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ РАБОТА- ТЯ ГОРКАТА ЕДВАМ ПЛАЩА КРЕДИТА И ЯВНО ГО ОБВИНЯВА -И НАКРАЯ ПСИХИКАТА МУ СЕ Е "СРУТИЛА" ЖАЛКО!!!БАНКИТЕ В БГ НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ НИЩО!!- ТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ САМО КЛОШАРИ ЕМИГРАНТИ УБИЙСТВА И САМОУБИЙСТВА!!
13
3
 
35
 
! Отговори
Институциите БАЧКАТ! преди 3 години
След рязана коса и опит за удавяне в язовир, заплаха за запалване:- Син: Не вярвахме на заплахите- Полиция: Говорихме с човека, каза че повече няма да прави така. Повярвахме. Даже се чудим дали да го арестуваме.. Питахме го дали е бил на протеста, каза че не е бил.Няма основания за арест.
12
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милата женица. Черен живот е живяла. Дано намери мир и покой душата й!
11
0
 
38
 
! Отговори
Толерантност? преди 3 години
Е не започнаха да ги прибират хахавите в лудниците! Този 100% е тотално ненормален и отдавна е трябвало да бъде с усмирителна риза
10
13
 
17
 
! Отговори
Авакум Захов преди 3 години
Такива *** се раждат и възпитават в държави без:1./ остановени демократични правила2./ отсъствието на основни човешки норми и закони3./ посредством бездействието на комунистическия църковен клир и нехайството му за този народ.4./ липсата на възпитателен процес по време на образованието5./ косвен резултат от бандидското управление на тази злощастна страна, през последните 30 години !
9
2
 
19
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
Не можеш ти, който си г-н никой да подаряваш части от България на сърбия!!! Като толкова искаш, никой няма да ти попречи да си подариш *** на някой сърбин!
8
1
 
4
 
! Отговори
Още по анонимен преди 3 години
До АнонименДа ти се изсера на живота, ***!
7
2
 
51
 
! Отговори
!? преди 3 години
Има какива мъже, първо тормози жената до себе си с натяквания , че за нищо не става и ако не е той ще умрат от глад , и един слънчев ден жената започва да работи и дда печели повече от некадърника и той започва със сцените и драмите и физическите посегателства.