Почина шефът на реанимацията в Гоце Делчев от коронавирус

Д-р Милан Първанов е бил приет в тежко състояние в София
20 сеп 2020 10:13, Александър Попов
72
Почина шефът на реанимацията в Гоце Делчев от коронавирус
Снимка: bTV

Вчера е починал починал началникът на реанимацията в болницата в Гоце Делчев – д-р Милан Първанов. Той е поредният медик, станал жертва на COVID-19.

Той е бил настанен за лечение в столичната болница вече в тежко състояние. Негови колеги разказват, че се е заразил от негов пациент и до последно е лекувал болни от коронавирусна инфекция.

Грипът при доктора се е проявил с температура и се е развил бързо. Той не е имал сериозни придружаващи заболявания.


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
0
 
! Отговори
МАРИНА БИЛЧЕВА преди 1 месец
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
64
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Бог да го прости! Жалко , че си отиват толкова медицински кадри, които лекуваха стотици! Тази "стара съчка" Мънгъров все още е жив и незаразен! Няма ли кой да му кихне и той да види има ли -няма ли "Коронавирус", и после да говори наляво и надясно по всички медии, които давайки му екранно време, той разколебава хиляди и те не спазват мерките!
63
1
 
7
 
! Отговори
Баи преди 1 месец
Уви дьржавата ни остави на произвола на сьдбата
Доцент - мангалов сигурно е доволен , че всеки ден горят по -5 -6 сухи сьчки както ги крьсти по рано
62
7
 
4
 
! Отговори
роби худ преди 1 месец
До До 52 славянин

сещам се веднага за цирка в старческия дом в русе имаше едни пари за усвояване и цирка беше пълен о относно симеон щерев той директно обвини лекарите в лекарска грешка и се замисли малко но мисли с главата си 70 дена протести и никакво увеличение сега за два дни едиси колко случая в училищата има пари за откраване замислисе ако можеш да практикуваш тоя спорт или си от облагоденствалите се финансоово от цирка наречен корона вирус
61
2
 
4
 
! Отговори
До 52 славянин преди 1 месец
Май не се сещаш, че описа себе си и си сложи и наименование.
60
0
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Да сме доволни, че повечето хора не умират от Ковид-19. Ако стигнем до времето, когато от друго няма да умират хора, значи яко сме го загазили. От април досега средно на ден умират около 290 човека, от които от Ковид-19 умират 5-10 човека.
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой чул ли е последните месеци, човек да е починал от нещо друго, освен от ковид, явно всички други болести изчезнаха хаха, щом писаха и човек с черепно мозъчна травна ковид, направете си извода
58
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до славянин

Абе, славянин, ти нали знаеш, че понятието "славяни" е измислено с политическа цел и такова животно нема и никога не е имало.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Грипът при доктора"?.................

И това ако не е цензура.
Не бой се , авторе, няма да ти търсим обезщетение за трудова злополука.
56
6
 
16
 
! Отговори
славянин преди 1 месец
''Колкото една лъжа е по-голяма, толкова повече хора ще повярват в нея!''

Адолф Хитлер

Какво по-добро доказателство за истинността на това твърдение от глобалното активно мероприяте ''епидемия/пандемия от коронавирус''!?
55
4
 
3
 
! Отговори
Съмишленик преди 1 месец
До славянин
Не се опитвай да ограмотяваш тълпа от невежество.....Те си го искат!
54
2
 
4
 
! Отговори
коста преди 1 месец
- Как да убедиш конспиратор да излезе от филмите си?
- Никак. Самата идея да убеждаваш конспиратор в нещо нещо (което не е интересно и не е в прорез с общото мнение) е конспирация.
53
6
 
2
 
! Отговори
до ивчо от славянин преди 1 месец
И аз се чудя защо се мъча да убедя едно зомби, че е такова!? Зомбито не може да бъде убедено, че е такова, просто защото е такова и няма менталният капацитет да се самоанализира!
52
7
 
7
 
! Отговори
славянин преди 1 месец
Как се нарича ''човек'', който вярва на всяко твърдение без това твърдение да е подкрeпено с факти от изследване!? Нарича се първосигнално зомби!
51
4
 
4
 
! Отговори
до 49 от славянин преди 1 месец
Информация за починал се поднася според изследвания за причината за смъртта, а изследвания за нея не се правят, от това по-просто не мога да ти го обясня! Патоанатомът дава тази информация!
50
3
 
8
 
! Отговори
ивчо преди 1 месец
чудя ви се що се мъчите да убедите ефин УлигУфрен( славянин се нарекъл) който денонощна е във всяка статия за вируса и ръси малоумия. Още Елин Пелин е създал разказа Напаст божия, точно заради такива дебббилли като нашия" славянин".
49
4
 
14
 
! Отговори
До 48 преди 1 месец
А как трябва да ти се поднесе информацията за починал в следствие на Ковид19, за да повярваш, г-н Тома Неверни? Специална делегация от учени ли да ти изпратим до вас, която да ти обяснява всеки един смъртен случай в детайли? Или специално да те викаме да присъстваш на назначени аутопсии (по желание на ваше височество), в които даже да вземаш участие?
Избери си някакъв вариант, ще се свържа със здравното министерство да уредим нещата.
48
13
 
4
 
! Отговори
до 46 от славянин преди 1 месец
Не, не се опитвам да отрека вируса, а да изоблича лъжите за него и вярващите в тях короназомбита! Кампанията за този вирус е един тюрлю-гювеч - бълвоч от някакви малки истини, забъркани с много полуистини и чисти лъжи!
47
5
 
13
 
! Отговори
Обективно преди 1 месец
ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА. НО ТОВА САМО ДОКАЗВА, ЧЕ СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕКУВА КОРОНАВИРУС. АЩО Е ЗНАЕЛ КАК - ДОКТОРЪТ Е ЩЯЛ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА САМ.
46
5
 
13
 
! Отговори
До до 42 от славянин преди 1 месец
Опитваш се да отречеш коронавируса, който ти е под носа. Опитваш се да разбираш и по тази тема, както всички българи. Ако развиеш пневмония и умреш - няма нужда да те порим. Ясно е какво може да те е убило при следния сценарий: положителен тест за ковид19 -> пневмония -> смърт. Пък ти ако искаш смъртните случаи ги приписвай и на цирея на крака на пациента. Добре, че не си лекар, че щеше да си изколил половината българи.
Гений...